Görüş Bildir
Haberler
Sonbaharda Yayınlanmaya Başlamış Bu Animeler Otakuları Zevkten Dört Köşe Yapacak!

Sonbaharda Yayınlanmaya Başlamış Bu Animeler Otakuları Zevkten Dört Köşe Yapacak!

Luna N.
09.10.2017 - 14:58

Yeni sezon, potansiyeli yüksek yeni animeler...

2017 yaz sezonu karşımıza Made in Abyss, Ballroom e Youkoso ve Boku no Hero Academia gibi efsaneleşecek animeler çıkarmıştı. Sonbaharda yayınlanmaya başlayan animeler ise anime severlere büyük bir şölen yaşatmaya devam edecek gibi duruyor.

Sıkı durun otakular, yayınlanmaya yeni başlamış bu animelere bayılacaksınız!

Kaynak: https://www.inverse.com/article/36848...
İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Mahoutsukai no Yome

8. Mahoutsukai no Yome

Konusu: Hatori Chise adındaki 16 yaşında bir yetim, kendini açık artırma ile şeytan görünümlü bir büyücüye satar. Büyücü, onu önce çırağı yapacağına, sonra da onunla evleneceğine söz verir. Bu noktadan sonra büyünün ve fantastik yaratıkların dünyasında büyük bir macera başlar.

Yayınlanma Tarihi: 7 Ekim

7. Just Because!

7. Just Because!

Konusu: Mezun olmalarına sadece bir dönem kalan 4 lise öğrencisi, mezuniyetlerine ve bildikleri hayatlarının sonuna hazırlanmaya başlarlar. Bu sırada ortaokul arkadaşlarından biri okullarına transfer olur ve bir şeyler değişmeye başlar.

Yayınlanma Tarihi: 5 Ekim

6. Shoujo Shuumatsu Ryokou

6. Shoujo Shuumatsu Ryokou

Konusu: Medeniyetin olmadığı bir dünyada Chito ve Yuuri isimli iki kız, Kettenkrad motosikletleri ile gezmeye başlarlar. Yaşamak için birçok zorluğa katlanan bu ikili, birbirlerinden güç alırlar.

Yayınlanma Tarihi: 6 Ekim

5. Ousama Game The Animation

5. Ousama Game The Animation

Konusu: Bir lise sınıfı, 'Kral' olarak bilinen birinden gizemli mesajlar alırlar. Mesajlar bir 'ölüm oyunu' için uyulması zorunlu talimatlar içermektedir. Yavaş veya isteksiz katılımcılar cezalandırılacaklardır.

Yayınlanma Tarihi: 5 Ekim

4. Food Wars! Shokugeki no Souma: San no Sara

4. Food Wars! Shokugeki no Souma: San no Sara

Konusu: Şimdi 3. sezonunda olan Shokugeki no Souma, elit bir aşçılık okulunda öğrencilerin yemek yaparak yarıştığı heyecan verici bir shounen animesi. 

İlk iki sezonu izlememiş olanlar için: Food Wars: Shokugeki no Souma

Yayınlanma Tarihi: 3 Ekim

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Juuni Taisen: Zodiac War

3. Juuni Taisen: Zodiac War

Konusu:  Çin burçlarının isimlerini taşıyan 12 savaşçı, bir dileklerini gerçekleştirebilmek için canları ve gururları uğruna savaşmaya başlarlar.

Yayınlanma Tarihi: 3 Ekim

2. Black Clover

2. Black Clover

Konusu: Asta, büyü gücü olmamasına rağmen bir sonraki Büyücüler Kralı olmak isteyen yetim bir gençtir. Yuno, Asta'nın arkadaşı ve rakibi olan başka bir yetim genç, bir büyücülük dehasıdır ve aynı hedefe sahiptir. Asta, karşıt büyünün gücünü keşfettiğinde hayallerini gerçekleştirmek için çıkacakları muhteşem yolculuk başlayacak.

Yayınlanma Tarihi: 6 Ekim

1. Dias Irae

1. Dias Irae

Konusu: Seri başlamadan önce bir grup büyücü, 2. Dünya Savaşı'nı bitirmek üzere bir ritüel düzenlemek için katliam yaparlar. Bu ritüelin amacı, kıyameti getirecek bir grup süper insan olan Order of the 13 Lances'i canlandırmaktır. Ama bu ritüelin başarılı olup olmadığı bilinmemektedir. Günümüzde, Ren Fujii, ölümcül bir kavgadan sonra hastanede yatmaktadır. Orada her gece aynı rüyayı görür: Giyotin, katiller, siyahlar içindeki şövalyeler. Dahası, şehirdeki herkes aklını kaybetmeye başlamıştır. 

*Dias irae, 'Gazap Günü'nün Latincesidir.

Yayınlanma Tarihi: 6 Ekim

Bir an önce izlemeye başlamak lazım 👁

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
143
107
29
20
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?