Görüş Bildir
Haberler
Son Zamanların En Sevilen Makyaj Trendleri

etiket Son Zamanların En Sevilen Makyaj Trendleri

beyza yumuşak
22.02.2023 - 17:27 Son Güncelleme: 23.02.2023 - 11:41

Makyaj trendlerini merak edenler ve takip etmek isteyenler için son zamanların en çok uygulanan ve beğenilen, renkli ve ışıltılı bir görünümden minimalist ve doğal makyaj tercih edenlere de hitap edecek makyaj trendlerini derledik.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güneşten yanmış gibi görünen yanaklar

Güneşten yanmış gibi görünen yanaklar

Güneşin zaralı ışınlarına gerek kalmadan, nemli ve güneşten yanmış gibi görünen yanaklara uygulanan allıklar viral olmuş. Siz de bu trende uyum sağlayarak yanaklarınızda doğal bir sıcaklık isterseniz bizim önerimiz burada

Ekstra parlak dudaklar

Ekstra parlak dudaklar

Kahve ve tonlarında dudak kalemi ile çerçeveledikten sonra dudak parlatıcınızı sürerek dudaklarınızın olduğundan daha dolgun görünmesini sağlayabilirsiniz.

Kahverengi dudak kalemi burada

Nemlendirici dudak parlatıcısı burada

Çarpıcı ve çekici bakışlar için 'Siren Eyes' trendi

Çarpıcı ve çekici bakışlar için 'Siren Eyes' trendi

Dumanlı eyeliner ve buğulu göz farı görünümü ile gözlerinizi ön plana çıkarın. Siren eyes uygulamanın püf noktalarından biri ise gözleri çekik ve kısık göstermek. Bunun için eyelinerı göz pınarlarına uygulamayı unutmayın. İddialı ve çekici bakışlar için:

Far paleti 

Eyeliner

Yukarı doğru taranmış kaşlar

Yukarı doğru taranmış kaşlar

Kaş laminasyonu kaşları yeniden şekillendirir ve kavisli kaşları düzelterek simetriyi sağlar. Yukarı doğru taranmış kaşlar boşlukları doldurur ve daha dolgun bir görünüm oluşturur. Bu görünümü işlem yaptırmadan kaş jeli kullanarak kaşlarınızı yukarı doğru şekil vererek sabitleyebilirsiniz.

Kaş jeli burada

Göz makyajında parıltılı taşlar

Göz makyajında parıltılı taşlar

Yükselen trendlerin arasında parıltılı göz çevresi de var! Eğlenceli ve çekici bir görünüm yakalamak isterseniz sizin göz çevrenizde kullanabileceğiniz parıltılı taşları buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Metalik göz farı

Metalik göz farı

Farklılık arayanlar için gece makyajında tercih edebileceğiniz metalik göz farları ile makyajınızı bir sonraki seviyeye taşıyın! Burada

Viral olan 'Clean Girl' makyajı

Viral olan 'Clean Girl' makyajı

Clean girl makyajı TikTok makyaj trendlerinde çok izlenenlerin arasında! Zahmetsiz, minimalist ve doğal bir görünüm sağlamak için ağır fondötenler yerine cildi nemli ve ışıl ışıl gösterecek renkli nemlendirici tercih edebilirsiniz.

Tek renk far uygulaması

Tek renk far uygulaması

Diğer bir trend ise canlı tonlarda tek renk far uygulaması. Tüm yüzünüze aynı tonlarda makyaj yaparak uyumu yakalayın! Kendinizi iyi hissettirecek ve enerjinizi yükseltecek far paleti burada.

Renkli eyeliner uygulaması

Renkli eyeliner uygulaması

Siyah eyeliner kullanmaktan sıkıldınız mı? Farklı renklerde eyeliner uygulayarak yaratıcılığınızı konuşturun. 

Renkli eyeliner

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
12
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın