Görüş Bildir
Haberler
Anime Makyajı Nasıl Yapılır, Anlatıyoruz!

etiket Anime Makyajı Nasıl Yapılır, Anlatıyoruz!

Ece Ayan
01.02.2023 - 16:06

Klasik makyajlardan sıkıldıysanız sizi buraya alalım! Günlük makyajın dışına çıkıp, sıradan gözükmek için bir fikrimiz var: Anime makyajı! Gelin yapması çok eğlenceli, görüntüsü ise epey dikkat çeken anime makyajı nasıl yapılır anlatalım. Detaylar içerikte...

(Bu içerik 27.01.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.)  

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'  

 “Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle anime nedir?

1. Öncelikle anime nedir?

Anime kelimesi aslında ilk defa Fransızcada “dessin anime” şeklinde kullanılmıştır. İngilizcede ise “animation” kelimesinin kısaltılmış halidir. Japonya'ya özgüdür, manga çizim sanatıyla çizilmiş animasyonlardır. Her yaş grubuna hitap eden animeler vardır.

2. Anime ile çizgi film arasındaki fark

2. Anime ile çizgi film arasındaki fark

Makyaja geçmeden önce gelin size anime ile çizgi film arasındaki farkı anlatalım. Animeler konu bakımından çizgi filmlere göre çok daha sınırsızdır. Çizgi filmler bu bakımdan daha basit kalır. Animeleri çizimlere bakarak bile çizgi filmlerden ayırabilirsiniz. Animeler her yaştan insana hitap ederken çizgi filmler genellikle çocuklara hitap eder.

3. Animelerin cilt makyajı

3. Animelerin cilt makyajı

Öncelikle cilt makyajı ile başlayalım. Animelerin cildi genellikle parlak, pürüzsüz ve doğal görüntüye sahiptir. Bu pürüzsüz görüntüyü elde etmek için içerisinde C vitamini bulunduran ürünler tercih etmelisiniz.

4. Dikkat çeken kirpikler

4. Dikkat çeken kirpikler

Geçelim gözlere. Animeler göz makyajlarında yoğun kirpiklerle birlikte ince bir eyeliner tercih etmektedir. Maskara kullanımınız yoğun olmalıdır ki animelerin kirpik görüntüsünü yakalayabilesiniz. İncecik eyeliner için buraya tıklayabilirsiniz.

5. Sırada nude dudaklar

5. Sırada nude dudaklar

Ombre dudakları duymuş muydunuz? İşte anime dudakları tam da böyle olur. Dudaklarınızın iç kısmına açık bir pembe renk sürerek dışa doğru fırça yardımıyla dağıtmalısınız. Bu size aynı animelerde olduğu gibi ombre görüntüsü sağlayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne izlemeli?

6. Ne izlemeli?

Gelin size bir kaç anime önerisi yapalım. İçerisinde fazlaca zeki karakter bulunduran Death Note ile başlayıp farklı konuya sahip Baccano ve Durarara

 ile devam edebiliriz.

Bonus!

Bonus!

Son olarak görüntünüzü taçlandırmak isterseniz peruk kullanabilirsiniz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın