Görüş Bildir
Haberler
Kırılan ve Yıpranmış Saçlar İçin En İyi Kırılma Karşıtı Şampuan Tavsiyeleri

etiket Kırılan ve Yıpranmış Saçlar İçin En İyi Kırılma Karşıtı Şampuan Tavsiyeleri

Kübra B.
30.01.2023 - 12:50

Saçların sıkıca bağlanması, çevresel faktörler, saça çok fazla kimyasal işlem uygulanması, fön ve düzleştirme gibi işlemler birleşince saçlarımızın yıpranması ve kırılması kaçınılmaz oluyor. Yıpranan ve kırılan saç tellerini onarmak için daha az sıcak suyla yıkamalı, saç kurutma makinesini daha az ve soğuk hava tarafını kullanmalısınız. Bunların yanı sıra saça doğru bakım yapılmaması da saç kırılmasına sebep oluyor. Yıpranmış saçları kestirmeden onarmak istiyorsanız, saç kırıklarına iyi gelen ürünler tercih etmelisiniz. Saç kırıklarına iyi gelen bir şampuan seçerek saçınızı onarmaya başlayabilirsiniz.

''Kırık saçlar için hangi şampuan?'' sorusuna cevap arıyorsanız aşağıda saç kırıklarına iyi gelen şampuan tavsiyelerine göz atabilirsiniz.

Bu içerik 28.01.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Davines Energizing Şampuan

1. Davines Energizing  Şampuan

İnce, kırılgan ve dökülmeye yatkın saçlar için özel olarak geliştirilen Davines Energizing Şampuan, içeriğindeki beta glukan ve sirtuinler ile hücrelerin korunmasını sağlayarak güçlü antioksidan etkisiyle saçın ömrünü uzatmaya yardımcı oluyor.

Daha güçlü, sağlam ve canlı görünen saçlara kavuşmanızı sağlıyor.

Fiyatı 420 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Saçlarım ince telli fakat kalın telli gibi oldu. Çok beğendim. Hacimli ve sağlıklı görüntü vermesi de harika👍

2. Kerastase Chronologiste Bain Regenerant Şampuan

2. Kerastase Chronologiste Bain Regenerant Şampuan

Profesyonel saç bakımı markası olan Kerastase, saç ve saç derisini yenileyici ve canlandırıcı şampuanı ile kullandığınız andan itibaren etkisini göstermesiyle öne çıkıyor.

İçeriğindeki hyalüronik asit ile saç tellerini besleyip nemlendirerek temizliyor. Dolgunluk ve parlaklık kazandırıyor.

Daha güçlü saç telleri için E vitamini ve seramid ile saçı besliyor. Seramid saç tellerini güçlendirme ve yeniden yapılandıran etkisi ile öne çıkıyor. 

Fiyatı 480 TL

Buradan ulaşabilirsiniz. 

Kullanıcı yorumu:

Saçlara hacim katmada çok başarılı bir ürün. Kokusu ve saçta bıraktığı his çok güzel. Çok çok memnun olduğum bir şampuan.

3. OGX Kırılma Karşıtı Keratin Oil Şampuan

3. OGX Kırılma Karşıtı Keratin Oil Şampuan

Kırılan saçlar için en iyi şampuanların ilk sırasında yerini alan OGX Keratin Oil Şampuan, keratin proteinleri ve argan yağı içeren güçlü formülüyle kırılan saçlara karşı savunmaya yardımcı oluyor.

Saçlarınızın daha güçlü ve daha uzun uzamasını istiyorsanız denemek için bir şans verebilirsiniz. 

Yeni yumuşak formülü paraben ve sülfat içermiyor.

Fiyatı 107,39 TL

Buradan ulaşabilirsiniz. 

Kullanıcı yorumu:

Piyasadaki ürünlerden pahalı; fakat sülfat içermemesi nedeniyle daha sağlıklı. 2 haftalık kullanımda bile saçlarımı güçlendirdiğini bariz şekilde farkettim. Kokusu ise fena değil. Unisex şampuan havası var.

4. LOreal Professionne Serie Expert Inforcer Şampuan

4. LOreal Professionne Serie Expert Inforcer Şampuan

Serie Expert Inforcer Kırılma Karşıtı Güçlendirici Şampuan, kolay kırılan zayıf saçları güçlendirmek için özel olarak üretilmiş. Vitamin B6 ve biotin ile zenginleştirilmiş formülü kırılma karşıtı etki sağlayarak, saç tellerinin daha güçlü olmasını sağlıyor. 

Dayanıklı ve daha esnek saçlara sahip olmak isteyenler tercih edebilir. 

Fiyatı 272,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Daha önce bir şişe bitirmiş biri olarak saçta bırakmış olduğu yumuşaklık ve parlaklık harika. Birde dikkatimi çeken gerçekten uzattı saçlarımı. Kullanan biri olarak ben kesinlikle tavsiye ediyorum.

5. Dove Hair Therapy Breakage Remedy Kırılma Karşıtı Şampuan

5. Dove Hair Therapy Breakage Remedy Kırılma Karşıtı Şampuan

Sülfat ve paraben içermeyen Dove’un yeni şampuanı Dove Hair Therapy Breakage Remedy, iddialı formülüyle ilk kullanımdan itibaren güzel ve sağlıklı saçlara kavuşmanıza yardımcı oluyor. 

Nemlendirici ve beslendirici içeriği saç tellerine hücresel seviyede bakım yapıyor. Böylece %99’a kadar daha az kırılma sağlıyor. Gür görünen uzun saçlara sahip olmak isteyenler tercih edebilir. 

Fiyatı 69,43 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Kızlar evde saçlarınıza bakım yapmak istiyorsanız çok ideal bir seri, hem de ilk kullanımdan sonuç alıyorsunuz, fiyatı da uygunken stokluyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tresan Besleyici ve Kırılma Karşıtı Bakım Şampuanı

6. Tresan Besleyici ve Kırılma Karşıtı Bakım Şampuanı

Kolay kırılan ve yıpranmış saçları doğal içeriği ile besleyerek, saçın kaybettiği canlılığı ve esnekliği geri kazandıran Tresan Bakım Şampuanı, günlük kullanım için uygun bir şampuan.

İçeriğindeki hidrolize proteinler, saçın ihtiyacı olan nemin korunmasında önemli bir rol oynayarak kırılmaların önüne geçiyor. 

Fiyatı 55,94 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Dermatoloğum tavsiyesiyle aldım saç dökülmesine karşı oldukça başarılı.

7. Urban Care Argan Oil & Keratin Saç Bakım Şampuanı

7. Urban Care Argan Oil & Keratin Saç Bakım Şampuanı

Saç ürünleriyle çok sevilen markalardan biri olan Urban Care, besleyici ve kırılma karşıtı saç bakım şampuanı ile kırılmaya eğilimli, cansız ve yıpranmış saçlar için özel olarak geliştirilmiş. 

İçeriğindeki argan yağı ve keratin, saçları besleyerek kırık görünümü azaltır ve ipeksi yumuşalıklıkla kökten uca sağlıklı görünüm kazandırır. 

Fiyatı 56,83 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Sürekli kullanıyor bittikçe tekrar tekrar alıyorum. Güçsüz ve zayıf saçlarımı çok iyi onarıyor hacim veriyor🫶🏻 Kesinlikle tavsiye ederim. Ürün vegan hayvanlara ve doğaya saygısı tercih nedenlerimden biri.

8. L'Oreal Paris Elseve Dream Long Onarıcı Bakım Şampuanı

8. L'Oreal Paris Elseve Dream Long Onarıcı Bakım Şampuanı

Kırık uçları onararak saç uzatmaya yardımcı olan Elseve Dream Long Şampuan, uzun ve yıpranmış saçların kurtarıcısı haline gelmiş şampuanlardan biri diyebiliriz.

Bitkisel keratin, hint yağı ve vitaminler içeriği ile saça yoğun bir bakım uygulayarak onarıyor ve kırılmaya karşı koruyor. 

Fiyatı 39,95 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Ürün, uzun ve gür saçlılar için biçilmiş kaftan diyebilirim. Ayrıca elektriklenmeyi de azaltıyor. Kokusu çok güzel, tavsiye ederim.

9. Pantene Superfood Şampuan Gür ve Güçlü

9. Pantene Superfood Şampuan Gür ve Güçlü

Zayıf ve ince saçlar için Pro-V karışımı ile saçın gücünü koruyan ve yıpranma belirtilerinin önüne geçen Pantene Superfood Şampuan, saçın yapısını koruyarak güçlenmesini sağlıyor. 

Kökten uca daha güçlü ve gür saçlara kavuşmak isteyenler Pantene Superfood Şampuan tercih edebilirler.

Silikon, mineral yağlar ve renklendirici içermiyor.

Fiyatı 59,90 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Yıllardır kullandığım tek şampuan, başka bir şeyi denemek bile istemiyorum güçlendirmesi parlatması kokusu ❤️ her zaman stokludur.

10. Gliss Schwarzkopf Ultimate Oil Elixir Şampuan

10. Gliss Schwarzkopf Ultimate Oil Elixir Şampuan

Kırılan saçlar için en çok tavsiye edilen şampuanlardan biri olan Gliss Ultimate Oil Elixir Şampuan, kırılma karşıtı yoğun besleyici bakım sağlayarak aşırı işlem görmüş hassas saçları onarıyor. 

Saçı kırılmalarını %95'e kadar azaltan bu şampuan, çok işlem görmüş ve yıpranmış saçlar için uygun.

Fiyatı 40,86 TL

Linki burada.

Kullanıcı yorumu:

Her indirime girdiğinde alıyorum harika bir şampuan saç dökülmelerini azaltıyor, kuru saçlara çok iyi geliyor ve saçları yumuşacık yapıyor. Herkese tavsiye ederim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?