Görüş Bildir
Haberler
Son Dönemin Göz Kamaştıran Trendi Renkli Kombinleri Hemen Şimdi Denemenize Yardımcı Olacak Öneriler

etiket Son Dönemin Göz Kamaştıran Trendi Renkli Kombinleri Hemen Şimdi Denemenize Yardımcı Olacak Öneriler

Nurseda Gerek
13.06.2021 - 07:00

Yazın cıvıl cıvıl günlerine ayak uydurmak için birbirinden eğlenceli renkli kıyafetlerin dünyasına adım atmaya ne dersin? Son zamanların trendi renk cümbüşü, 2021 yazını fethetmeye geliyor! Yazın ruhunu doyasıya çıkarmak, aynı zamanda da stilinle baş döndürmek istiyorsan, dolabını biraz renklendirme vakti! 🧡💛💜💗

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğini umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.''

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tek bir rengi, kombininizdeki tüm parçalarda kullanın!

Tek bir rengi, kombininizdeki tüm parçalarda kullanın!

Renkli bir stili kucaklamak ve eğlenceli ruhunu kıyafetlerine taşımak istiyorsan, hiç vakit kaybetmeden renkli birkaç parça kıyafeti dolabına yerleştirmeye başla. Özellikle geçtiğimiz yazdan bu yana en sevilen renkler arasında yer alan mavi tonlarını kombinlerine taşıyabilir, renkli bir stilin ilk adımlarını atabilirsin. Sadece mavinin farklı tonlarından oluşan bir kombin bile yapabileceğini unutma!

Su yeşili aşkına! 🤩

Su yeşili aşkına! 🤩

Son yılların trend rengi su yeşili, renkli parçaların en sevilen renklerinden biri. Hem de neredeyse herkese çok yakışıyor! Özellikle su yeşiline yakın tonlarla kombinlendiğinde, oldukça sevimli bir görünümün ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. 'Renkli giyineyim ama çok da dikkat çekmeyeyim' diyenlerdenseniz, su yeşili kombinler tam sizlik!

Lila uzun bir süre daha bizimle. 💜

Lila uzun bir süre daha bizimle. 💜

2021 yazı, 2020 yazından çok da farklı olmayacağa benziyor. Nereden anladığımızı merak ediyorsan, lila patlamasını bu yazda her yerde görmemiz çok olası da o yüzden. Özellikle mor ve lilanın neredeyse her tonunu bu yazda renkli severlerin üzerinde göreceğiz. Siyahlardan kurtulup biraz renklenmek istiyorsan, sen de lila parçalara şans verebilirsin.

Renkli pantolonlar😍

Renkli pantolonlar😍

Renkli giyinmek istiyor ama çok da alışkın olmadığını düşünüyorsan, birkaç renkli pantolon edinmenin tam zamanı olabilir. Özellikle sade tişörtlerle bir arada tercih ederek, fazla renge kaçmayabilirsin. Böylece hem şık hem de renkli bir stile imza atabilirsin. Bu yazı renklendirmek belki de pantolonlarından geçiyordur, ne dersin?

Rahatlıkla tercih edebileceğin soft renkli tişörtler. 💘

Rahatlıkla tercih edebileceğin soft renkli tişörtler. 💘

Renkli bir stile adım atmak için oldukça büyük değişiklikler yapmana gerek yok. Önceliğini dolabındaki minik dokunuşlara yönelterek başlayabilirsin. Örneğin, renkli tişörtler seçerek sandığından daha kolay bir şekilde renkli giyinmeye başlayabilirsin. Soft renkli tişörtleri kotlarınla kombinleyerek, oldukça tatlı ve eğlenceli bir stile imza atabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eşofman takımlarında tercihlerini renklendirebilirsin.

Eşofman takımlarında tercihlerini renklendirebilirsin.

Klasik renk tonlarındaki eşofman takımlarına veda ederek, stilini dikkat çekici hale getirmek senin elinde. Her ne kadar koyu tonlar oldukça kullanışlı olsa da renkli giyinmenin püf noktasının, doğru renk tercihi olduğunu öğrenince tüm dolabını renklendireceğini şimdiden söyleyelim. Aman dikkat! Alışınca renkli eşofmanlar üstüne yapışabilir.

Renkli gömleklerle kolay ama renkli bir stile imza at.

Renkli gömleklerle kolay ama renkli bir stile imza at.

Çok renklenemeyenlerdensen gömleklerini renkli seçebilir, farklılığı gömleklerinle yakalayabilirsin. Özellikle sade ve klasik bir giyim tarzını benimsiyorsan, işe gömleklerini biraz renklendirerek başlayabilirsin. Oldukça kolay gelecek bu adım sonrası beyaz ya da siyah gömlek görmek istemeyeceğini şimdiden söyleyelim. 😂

Neon ceketler renkli bir dolabın olmazsa olmazı!👊

Neon ceketler renkli bir dolabın olmazsa olmazı!👊

Her kadının dolabında bulunması gereken blazer ceketler bir de renkli olursa tadından yenmiyor diyebiliriz. Renkli bir stilin dikkat çekici parçası ceketler, özellikle geçtiğimiz yıl pek çok defilede kendini gösterdi. Hiç değişmeden bu yılda kendini gösteren renkli ceketleri, stilini renklendirmek için tercih edebilirsin. Özellikle neon ceketler ile oldukça renkli bir stile imza atabileceğini unutma!

Renkli takımlarla baş döndür.

Renkli takımlarla baş döndür.

Renkli giyinmeye alışınca rahatlıkla tercih edebileceğin renkli takımlar, stilini güçlendirmende oldukça yardımcı olacaktır. Özellikle aynı tonlarda tercih edebileceğin alt üst takımlar, uğraşılmamış bir şıklığa imza atmanı sağlayabilir. Yaz sezonu rahatlıkla etek ve şortların bulunduğu takımları kombinleyebilir, dilediğin renklerde dolabını yenileyebilirsin.

Özel günlerde siyaha kaçmak yerine renkli elbiseler tercih et!

Özel günlerde siyaha kaçmak yerine renkli elbiseler tercih et!

Özel günlerin vazgeçilmez rengi siyahı bir kenara bırakmanın zamanı geldi de geçiyor. Biraz renklenmek hem yazın ruhunu hem de içindeki eğlenceyi ortaya çıkarmana yardımcı olacak. Bu yaz katılacağın davetlerde bırak başkaları siyah giysin! Sen eğlenceli yanını, renkli stilin ile ortaya koy ve baş döndüren renklerin cazibesini kombinine taşı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Desen kullanmaktan çekinme.

Desen kullanmaktan çekinme.

Eğlenceli bir stilin olmazsa olmazlarından biri de tabii ki desenli kumaş kullanımıdır. Hem renkli hem de desenli denince sakın gözünüz korkmasın. Özellikle soft batik desenlerini tercih edebilirsiniz. Dilerseniz daha belirgin desenlerin bulunduğu kombinler yapabilir, inek ya da yılan desenli kıyafetlere göz gezdirebilirsiniz.

Stilini renkli aksesuarlarla destekle. 👌

Stilini renkli aksesuarlarla destekle. 👌

Renkli stilinizi aksesuarsız tamamlamayı düşünmediğinizi varsayıyoruz. Eğlenceli bir stilin olmazsa olmazı renkli ve büyük takılar olduğunu söylemeden geçmek istemiyoruz. Özellikle iri yüzükleri tercih edebileceğiniz gibi aynı zamanda renkli kolyeler de kullanabilirsiniz.

Rengarenk bluzlarla tüm yazı geçirebilirsiniz.

Rengarenk bluzlarla tüm yazı geçirebilirsiniz.

Bir kere renkli giyinmeye başladınız mı sade renkleri bir daha tercih etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle canlı renkleri kombinlerinize taşımaya başladıysanız, renkli giyinmek artık belirgin bir özelliğiniz olmuş durumdadır. Renkli bir stilin en keyifli yanıysa, renkli bluzlar olduğunu söylemeden geçmek istemeyiz.

Rengarenk günlük elbiselerle rahat ve şık görünün.

Rengarenk günlük elbiselerle rahat ve şık görünün.

Ne kadar renksiz giyinirseniz giyinin, mutlaka bir çiçekli elbise giyiyor olmalısınız. Şimdiye kadar tercih etmediyseniz bile bu yaz her yerde göreceğiniz çiçekli elbiselerden sonra, dolabınıza birkaç parça ekleyebileceğinizi düşünüyoruz. Yaz aylarını hem rengarenk hem de rahat geçirmek istiyorsanız, renkli çiçekli elbiselere bir göz atın. 

Siz renkli kombinler hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
9
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın