Görüş Bildir
Haberler
Vintage Aşıkları Buraya! Klasikleşen Bir Vintage Stilinin Olmazsa Olmazı Kurtarıcı Yaz Parçaları

etiket Vintage Aşıkları Buraya! Klasikleşen Bir Vintage Stilinin Olmazsa Olmazı Kurtarıcı Yaz Parçaları

Nurseda Gerek
04.06.2021 - 07:00

Değişen zamana ve moda akımına rağmen asla değişmeyen ve her daim moda olan vintage akımı, her geçen gün güçleniyor! Coco Chanel'in de dediği gibi 'Moda geçer stil kalır.' sözünü en iyi yansıtan stillerden biri kesinlikle vintage aşkı. Sonbahar ve kış sezonu gibi vintage parçaları yaz sezonunda da sıklıkla tercih eden birçok kişi mevcut. Gelin bu yaz hangi vintage parçasının hayatımızda olacağına ufak bir göz atalım! 👇

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğini umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.''

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gömlekler😍

Gömlekler😍

Gömlek, kadın erkek herkesin dolabında bulundurduğu büyük ölçüde kurtarıcı parçalardan biri. Bir de söz konusu desenli gömlekler olunca vintage seven kişiler için akan sular duruyor. Vintage gömleklerin bol duruşu ve rahat kullanımı yaz ayları için adeta kurtarıcı bir görev görüyor. Bol kot şortlarla kombinlediğinizde hem rahat hem de retro bir tarza imza atabilirsiniz.

Bol ve rahat kotlar!

Bol ve rahat kotlar!

Vintage konuşulmaya başlandıysa oversize parçaların rahatlığından bahsetmeden geçemeyiz. Neredeyse çoğu vintage parçasının günümüzde bu kadar tercih edilmesinin nedenlerinden biri rahat ve kullanışlı olması! Vintage bir stile sahip olmasanız bile bol kot modellerini kullandığınıza eminiz. Bol kot modelleri ile yazın hem rahat hem de vintage bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Çizgili tişört aşkına 😍

Çizgili tişört aşkına 😍

Evde, işte, okulda, sokakta her yerde tişört giyiyoruz. Ömrümüzün tişört giyerek geçtiği ne yazık ki doğru bir gerçek! Ama seçeceğiniz eğlenceli ve stil sahibi tişörtler ile tarzınıza minik dokunuşlar katabilirsiniz. Özellikle vintage modasına göz kırpan çizgili tişörtler, bu konuda büyük yardımcınız olacaktır. Çizgili tişörtlerinizi, bol şortlar ve tulumlarla kombinleyebilirsiniz.

Kemersiz asla!

Kemersiz asla!

Kemersiz tamamlanmış bir görünüme sahip olmak ne yazık ki biraz zor. Özellikle vintage bir stile imza atmak istiyorsanız, klasik ve sade kemer modellerine göz gezdirmeniz gerek. Özellikle bol pantolonlarda ve şortlarda sade kemer modelleri, kombinlerinizin daha şık ve tamamlanmış görünmesini sağlayacaktır. Vintage sevenlerdenseniz birkaç çeşit güzel kemeriniz olmazsa biraz eksik kalır doğrusu.

Şort tulumlar yaz aylarının vintage kurtarıcısı.

Şort tulumlar yaz aylarının vintage kurtarıcısı.

Tulum neredeyse her kadın tarafından oldukça seviliyor ve tercih ediliyor. Özellikle farklı renk ve modelleriyle eskise de eskimeyen giysilerden. Bir dönemin sevilen kot tulumları ise vintage sevenlerin gözde parçaları arasında yer alıyor. Yaz aylarında şort tulumları rahat ve şık bir görünüm için tercih edebilir, vintage bir şıklığa imza atabilirsiniz. Tulumunuzun içerisine çizgili tişört giyerek daha vintage bir görünüm yakalayabileceğinizi unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elbise şıklığı🤩

Elbise şıklığı🤩

Yaz aylarının sevilen giysisi elbise ferah ve rahat bir görünüm sağlarken, aynı zamanda da oldukça şık görünmenize yardımcı olacaktır. Geçtiğimiz yıllardan bu yana çiçekli elbiseleri neredeyse her yerde görüyoruz. Özellikle vintage model çiçekli elbiseler, bu yaz gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz parçalar arasında yer alıyor. 2021 yazında vintage çicekli elbisenizle gönülleri fethedeceğiniz de ayır bir gerçek! 💕

Yazın favorisi kot şortların vintage hali. 👌

Yazın favorisi kot şortların vintage hali. 👌

Şortsuz bir yaz düşünemediğimiz gibi kot şortsuz bir yaz ise asla düşünemiyoruz. Vintage denince akla gelen bol kalıp giysilerin bir de gözlerden kalpler çıkartan şortları var ki, tam olarak 'vintage aşkına' dedirtiyor. Son zamanlarda fazlasıyla görmeye alıştığımız bol kot şortlar sayesinde yazı rahat ve şık karşılayabiliyoruz. Favori modelinizi seçerek, vintage kot şortunuzla yazı kucaklayabilirsiniz.

Oversize kot ceketler serin yaz akşamlarının olmazsa olmazı!🥰

Oversize kot ceketler serin yaz akşamlarının olmazsa olmazı!🥰

Kış hariç neredeyse her mevsim bıkmadan usanmadan kot ceket giyiyor ve giymeye de devam edeceğiz gibi duruyor! Geçtiğimiz yıllardan bugüne şöyle bir baktığımızda dar kot ceketlerin rafa kaldırıldığını çok rahat fark edebiliyoruz. Zaman rahatlık zamanı desek pek de yanlış olmaz. Özellikle sade ama klasik bir model kot ceket arıyorsanız, oversize modellere göz atmanızı tavsiye ederiz.

Mantar şapka modelleri🤩

Mantar şapka modelleri🤩

Yaz aylarının olmazsa olmazlarından biri de tabii ki şapkalar. Şapka kullanımı tarzınız kadar sağlığınız içinde oldukça önemli. Yaz aylarıyla birlikte yayılan zararlı güneş ışınlarından korunmanız için günün belli saatlerinde şapka kullanmanız oldukça önemli. Bir de stilinize uygun seçerseniz, çok da çıkaramayacağınıza eminiz. Vintage mantar şapka modelleri ile stilinizi tamamlayabilir, aynı zamanda güneşten korunabilirsiniz.

Bu yaz her yerde vintage güneş gözlüğü görmeniz çok olası. 😎

Bu yaz her yerde vintage güneş gözlüğü görmeniz çok olası. 😎

Geçtiğimiz yıllardan bu yana vintage gözlükler sürekli konuşulmak! Fakat bu yıl vintage gözlükler şaha kalmış durumda! Nereye bakarsanız bakın vintage gözlük tercih eden birden fazla kişi görmeniz çok olası. Yaz stilinizi vintage bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olacak gözlük modelinizi, yine vintage desenli bir fular ile tamamlayabilir, oldukça şık bir görünüme imza atabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Klasik bir tarzın vazgeçilmez takı stili: vintage takılar 👌

Klasik bir tarzın vazgeçilmez takı stili: vintage takılar 👌

Takısız asla! Yaz kış severek kullandığımız vintage gold takılar, özellikle bu dönemin en iyi parçaları arasında yer alıyor. Vintage kombinlerinizde tercih edebileceğiniz vintage gold takılar, oldukça şık görünmenize yardımcı olacak. Neredeyse çoğu vintage kombinizi, aynı tarz takılarla kombinleyebilir, alışılmışın dışında bir stile imza atabilirsiniz. 

Sizin en beğendiğiniz vintage parça hangisi? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
9
7
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın