Görüş Bildir
Haberler
Son Dönemde Yurdun Dört Bir Yanında Rahatsız Edicilikte Sınırları Zorlamış 12 Olay

etiket Son Dönemde Yurdun Dört Bir Yanında Rahatsız Edicilikte Sınırları Zorlamış 12 Olay

EC was here.
23.11.2017 - 19:06

Ülke gündemindeki 3. sayfa haberleri son dönemde de akıl alır gibi değil!

1. 10 yaşındaki çocuğa tecavüz eden kapıcı!

1. 10 yaşındaki çocuğa tecavüz eden kapıcı!

Antalya'daki olay şöyle gerçekleşiyor: 10 yaşındaki çocuk, kapıcının 2 yaş büyük kızıyla arkadaş ve birbirlerinin evlerine giderek ders çalışıyorlar.

Kapıcı, bir gün bu 10 yaşındaki çocuğa, “Sen benim küçük karım olur musun?” diyerek zorla türlü türlü rezillikler yapmaya başlıyor. Annesi, çocuğun bedeninde morluklar görüyor. Kapıcı meğer iki ay boyunca sistematik olarak taciz etmiş çocuğa ve son olarak da ona tecavüz etmiş.

Kapıcı, bu küçük kızı “Ben kapıcıyım. Herkesin kapısının anahtarı bende var. Birine söylersen, gelir eve seni keserim!” diyerek korkutmuş.

Detaylar

2. Kızını 15 bin TL'ye satmak isteyen baba!

2. Kızını 15 bin TL'ye satmak isteyen baba!

Adana'da gerçekleşen olay: Huriye G. bıçaklı saldırıda yaralanıyor, onu yaralayan kişi ise üvey kardeşi. Daha önce bu kardeş için elektrikli kelepçe takılarak uzaklaştırma kararı alınmış ama buna rağmen bu üvey kardeş, kadın kılığına giriyor ve Huriye G.'yi bıçaklıyor.

Olayın öncesine gidelim: Huriye G.'nin başı babasıyla da dertte. Öz babası tarafından 15 bin lira karşılığında kendinden 21 yaş büyük ve evli biriyle zorla evlendirilmek istendiği ortaya çıkıyor. ‘İnsan ticareti’, ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘Yağma’, ‘Fuhşa teşvik ve aracılık etmek’ suçlarından tutuklanan baba Sabit G. ise serbest kaldıktan sonra sosyal medyada nargile içerken fotoğraf paylaşıp, 'Özgürlük kadar güzel bir şey yok' diye yazıyor.

Detaylar

3. İmam hatip lisesinde çocuklara tecavüz edilmesi!

3. İmam hatip lisesinde çocuklara tecavüz edilmesi!

Adıyaman'daki bir imam hatip lisesinde 18 çocuk, bir hizmetlinin tecavüzüne uğruyor. Davada mahkemeye sunulan müfettiş raporunda acı bir gerçek ortaya çıkıyor: Hizmetliyle çocukların aynı yerde yatmasına izin veren okul yönetimi, öğrencilerin hizmetliyle yan yana yatarken çekilen fotoğraflarını da görmezden gelmiş.

Müdür ve yardımcılarına verilen ceza ise bir günlük maaş kesintisi!

Detaylar

4. Hâkim, boşanma davasında kadına aşık olursa...

4. Hâkim, boşanma davasında kadına aşık olursa...

Kayseri'de yaşanıyor olay: Yabancı uyruklu A.Ç., kocası E.Ç.’den boşanmak için dava açıyor. Sonra Aile Hâkimi V.Ö., koca E.Ç.’nin 6 ay evden uzaklaştırılmasına karar veriyor.

Evli olan Hâkim V.Ö., A.Ç.’nin cep telefonu numarasını alıyor ve 10 gün sonra kadına “Ben Hâkim V., durumunuz nedir?” diye mesaj atıyor. A.Ç., “Bir değişiklik yok” yanıtını veriyor. Boşanma davası hakkında konuşurlarken aralarında yakınlaşma oluyor.

İkili, A.Ç.’nin evinin yanındaki parkta buluşuyor, burada öpüşmeye başladıkları sırada çocuklarını görmek için A.Ç.’nin evinin yanına giden koca E.Ç., karısı ile hâkimi parkta sarmaş dolaş görünce çılgına dönüyor. Hâkim V.Ö. ile yumruk yumruğa kavga eden koca E.Ç., onu bıçakla yaralıyor.

Gözaltına alınan E.Ç., cezaevine konuluyor.

Detaylar

5. Otomobilde ilişkiye giren bir çift gören iki polis, kadına tecavüz etmeye başlıyor!

5. Otomobilde ilişkiye giren bir çift gören iki polis, kadına tecavüz etmeye başlıyor!

Kocaeli Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 25 yıllık polis memuru K.T. ile 15 yıllık polis memuru N.U., ilçede bir parkta, otomobilde ilişkiye giren kadınla erkeği fark ediyor.

Polisler, kadın ve erkeği uyarıyor. Polis memuru K.T., otomobilden uzaklaştırdığı kadını parkın tenha bir köşesine götürerek, tecavüz ediyor. Olayın ardından kadın, tecavüze maruz kaldığını söyleyerek, her iki polisten de şikâyetçi oluyor.

Başlatılan soruşturma kapsamında polis memurları K.T. ve N.U. açığa alınıp, gözaltına alınıyor.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen polisler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderiliyor.

Detaylar

6. Suriyeli kiracısının 12 yaşındaki kızını evlenmek amacıyla kaçıran adam!

6. Suriyeli kiracısının 12 yaşındaki kızını evlenmek amacıyla kaçıran adam!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde polise müracaat eden Suriye uyruklu A.S., 2005 doğumlu kızı Z.S.'nin kaybolduğunu, kaçırılmış olabileceğini beyan ediyor. Olayla ilgili yapılan araştırmada Suriye uyruklu Z.S.'nin kiracısı oldukları evin oğlu O.İ. tarafından evlenme amacıyla kaçırıldığı anlaşılıyor.

Gerçekleştirilen operasyonla şüpheli O.İ., bir evde yakalanıyor ve yanında bulunan 12 yaşındaki Z.S. kurtarılıyor.

Detaylar

7. 16 yaşındaki öğrencisine 3 yıl boyunca tecavüz eden öğretmen!

7. 16 yaşındaki öğrencisine 3 yıl boyunca tecavüz eden öğretmen!

İzmit’te özel bir sağlık meslek lisesinde eğitim gören 16 yaşındaki Y.Ö., 3 yıldan bu yana matematik öğretmeni Ahmet E.'den özel ders almaktadır. Sonunda dayanamıyor ve korkusunu yenerek olanları söylüyor: 3 yıldan bu yana kendisi ile zorla ilişkiye giriyormuş öğretmeni!

Kartepe ilçesinde oturan matematik öğretmeni Ahmet E., polis ve jandarmanın operasyonu ile evinde gözaltına alınıyor ve tutuklanıyor.

Detaylar

8. Eşinin ikiziyle yanlışlıkla birlikte olduğunu itiraf eden kadın!

8. Eşinin ikiziyle yanlışlıkla birlikte olduğunu itiraf eden kadın!

Beyaz TV'de yayınlanan sabah kuşağı programı 'Hayatta Her Şey Var', televizyon tarihimizin en şoke edici itiraflarından birine sahne olmuştu. Eşiyle üç yıldır evli olduğunu söyleyen 24 yaşındaki bir kadın, canlı yayına katılır:

Kadının eşi, kardeşinin olmadığını; evin tek evladı olduğunu söylemiş kadına. Halbuki kadının eşinin şehir dışında yaşayan ve kendisine tıpatıp benzeyen bir ikizi varmış. İkiz kardeş yıllar sonra abisiyle barışmak için evin kapısını çalmış. Eşi için o güne hazırlanan kadın da bunu sürpriz sanmış ve aralarında yakınlaşma olmuş.

Olayı kadının eşi bilmiyor ve adam, kadının kendisinden hamile olduğunu sanıyormuş. Üstelik adamın ikiz kardeşi evin kapısına not bırakıp kadını tehdit ediyormuş. Hatta yengesinden çok etkilendiğini bile söylemiş.

Detaylar

9. Yeğenine tecavüz eden imam!

9. Yeğenine tecavüz eden imam!

Erzurum'da bir genç kadın, anneannesinin yaşadığı köye gidiyor. Akşam saatlerinde köyde hasta olan birini ziyaret için anneannesi, annesi, dayısı, yengesi ve 3 çocuğu evden ayrılıyor. Genç kadın tek kalıyor. Yarım saat sonra dayısı eve geliyor. Genç kadın televizyon izlerken odaya giren imam dayısı, battaniyeyi kadının yüzüne kapatarak ona tecavüz ediyor.

'Bu yaşadıklarını kimseye anlatmayacaksın. Anlatırsan seni öldürürüm, yaşatmam. Zaten kimse sana inanmaz, ben imam olduğum için herkes bana inanacaktır. En sonunda sen suçlu çıkarsın' diyerek çıkıyor evden. O an korktuğu için kimseye bir şey diyemiyor genç kadın.

Uzun süre tehditlerine devam ediyor adam. Kadın en sonunda dayanamayıp annesine ve ablasına anlatıyor. Hastaneye gittiklerinde dayısından 6 aylık hamile olduğunu öğreniyor. Yasal süreyi geçirdiği için kürtaj olamıyor. Doğum yaptıktan sonra da çocuğu yurda bırakıyor. DNA incelemesinde bebeğin yüzde 99.99 imam A.İ.'nin oğlu olduğu tespit ediliyor.

İmam ise kendini şöyle savunmuş: Yeğeni onun odasına gelmiş ve rızası dışında onunla cinsel ilişkiye girmiş. Asıl o şikayetçiymiş.

Detaylar

10. 12 yaşındaki çocuğa uyuşturucu veriliyor ve cinsel istismarda bulunuluyor!

10. 12 yaşındaki çocuğa uyuşturucu veriliyor ve cinsel istismarda bulunuluyor!

İstanbul'da bir okulda eğitim gören 12 yaşındaki H.İ., yaz tatilini geçirmek üzere annesi ile birlikte Diyarbakır'a gidiyor. Diyarbakır'da dedesinin evinde kalan çocuk, zihinsel engelli teyzesiyle birlikte hastaneye gitmek üzere evden çıktıktan sonra ortadan kayboluyor. İddiaya göre; teyze, evden ayrıldıktan sonra iki gün boyunca para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girerken, bu kişiler aynı zamanda 12 yaşındaki H.İ.'ye de cinsel istismarda bulunuyor.

Sokakta gezdiği sırada annesi tarafından bulunuyor çocuk. Teyzesi ve onunla işbirliği içinde olanlar çocuğa uyuşturucu vermişler ve cinsel istismarda bulunmuşlar. Olay sonrasında 5 kişi hapis cezası alıyor.

Detaylar

11. Oğlunu yastıkla boğarak öldüren anne!

11. Oğlunu yastıkla boğarak öldüren anne!

Sakarya'nın Karasu ilçesinde yaşayan 10 yaşındaki Necmi K., annesi Zeynep K. ve komşusu K.Y.'yi birlikte yatakta görüyor. Anne ve sevgilisi bunun üzerine çocuğu yastıkla boğarak öldürüyor.

Önce okula gitmediği için öldürdüğünü söylüyor ama daha sonra gerçeği itiraf ediyor.

Detaylar

12. Genç kızı hapsederek ona günlerce tecavüz eden adam!

12. Genç kızı hapsederek ona günlerce tecavüz eden adam!

Adana'da gerçekleşen olay: 19 yaşındaki Derya R. B. bir süre önce erkek arkadaşı hayatını kaybedince bunalıma giriyor. Ailesi, genç kızı psikolojisi düzelmesi için hastaneye götürüyor ve genç kız burada verilen ilaçları kullanmaya başlıyor.

Derya 1 Kasım'da bir kuaföre gidiyor. O esnada kuaförde bulunan ve kuaförün arkadaşı olduğu öğrenilen evli ve 3 çocuk babası Rasin Sabah da (32) sohbete katılıp, Derya ile tanışıyor.

Genç kız ile Rasin Sabah bir süre sohbet ettikten sonra Sabah, genç kıza birlikte gezmeyi teklif ediyor. Ancak genç kız önce korkup şahsa 'Ben seni tanımıyorum, benim saat 18.00'de evde olmam lazım' yanıtını veriyor. Adam ise genç kıza “Benim de evladım var. Sana kötü bir şey yapmam” diyerek, Derya'yı ikna ediyor. Bunun üzerine kuaför, her ikisini de adamın iş yerinin önünde bırakıyor. İkili, iş yerinin çatı katına çıkarak sohbet ediyor. Hava kararınca eve gitmek istiyor genç kız, ama adam buna izin vermiyor.

Tartışma çıkınca Derya'yı sopayla dövmeye başlıyor adam. Sonrasında genç kızın elini bağlayıp ağzını kapatarak ona tecavüz ediyor. Tam iki hafta boyunca iş yerinin çatı katına hapsediyor Derya'yı ve ona şiddet uygulayıp, defalarca tecavüz ediyor. Genç kızı Mersin ve Antalya’ya da götürüyor, oralarda da kaldığı evlerde saldırılarını sürdürüyor.

Adana'ya döndükten sonra da aynı işkence devam ediyor. Ailesi kayıp başvurusunda bulunuyor bu süreçte ama kız bulunamıyor. Bir gün adam uyuşturucu etkisinde uyuyakalmışken Derya bunu fırsat bilerek kaçıyor ve bir esnafa sığınıyor. 20 gün sonra kurtulabiliyor. Önce hastaneye sonra kadın sığınma evine yerleştiriliyor.

Detay

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1180
333
288
135
9
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manuel Greyfurt

SOYUMUZ TÜKENSİN !

Pasif Kullanıcı

sürekli küfür etmek, nefret kusmak, kindar olmak, saldırı pozisyonu almak, umutsuz, ümitsiz ve karanlık bir ülke imajı uyandırmak, karanlığa itmek üzere hazı... Devamını Gör

tosarık

verilen ceza ise bir günlük maaş kesintisi! ???? abi kafayi yicem