Kan Donduran Olay: Annesini Komşusuyla Yatakta Gören 10 Yaşındaki Talha Yastıkla Boğularak Öldürüldü
Sakarya'nın Karasu ilçesinde yaşayan 10 yaşındaki Necmi Talha K., annesi Zeynep K. ve komşusu K.Y.'yi yatak birlikte gördü. 10 yaşundaki Necmi, şahit olduğu olay sonrasında yastıkla boğularak öldürüldü.
Zeynep K. ifadesinde, oğlunun bu sabah kendilerini yatakta yakaladığını, bu nedenle de K.Y. ile birlikte Necmi Talha’yı öldürdüklerini itiraf etti.

Zeynep K. polisi arayarak 'oğlum öldü, evde şu an' dedi.

Zeynep K.’nin ifadesinin ardından eve giden polis ve 112 Acil ekibi, hareketsiz halde buldukları çocuğu yaşama döndürmek umuduyla Devlet Hastanesi’ne götürdü.
Minik Necmi Talha, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Yapılan ilk incelemede, çocuğun yastıkla boğulduğu belirlendi.

Önce okula gitmediği için çocuğunu öldürdüğünü iddia eden kadın suçunu itiraf etti.

Polisin gözaltına aldığı Zeynep K., oğlunu okula gitmediği için öldürdüğünü söyledi. Şüphelinin çelişkili ifadeler verdiğini belirleyen polis, birlikte olduğunu belirlediği komşusu K.Y.’yi de gözaltına alındı.
Zeynep K. daha sonra ifadesini değiştirerek, oğlunun bu sabah kendilerini yatakta yakaladığını, bu nedenle de K.Y. ile birlikte Necmi Talha’yı öldürdüklerini söyledi. Zeynep K. ile K.Y.’nin sorgusu sürüyor.
Öldürülen Necmi Talha K. 5'inci sınıfa gidiyordu. Sınıfının uslu ve başarılı öğrencisi olduğu öğrenilen çocuğun ölüm haberi okulunda da büyük üzüntü yarattı.

Küçük Talha'nın canice katledilişi sosyal medyanın da gündeminde 👇




Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorum Yazın
BU ÜLKENİN EN NAMUSSUZ EN OROSPU EN KALTAK EN AHLAKSIZ İNSANLARI İŞTE O FOTOĞRAFTAKİ KADIN PROFİLİNDE OLAN İNSANLARIN ARASINDAN ÇIKIYOR... AMA BU ÜLKEDEKİ TE... Devamını Gör
bunların anadoluyla Türklükle alakası yok hepsi arap dölü iğrenç pis kokulu orospular
yandaş haberler bu olayı cinnet geçiren anne oğlunu öldürdü diyerek verdi.. kadının orospuluğunu nedense gizleme gereğini duydular.. kocası sinir krizi geçir... Devamını Gör
umarım! o babaya yazık, yazık lan, o baba napacak şimdi
başı kapa namaz kıl oruç tut allah peygamber ağzından düşmesin sonra git komşunla evinde seks yap. tamda size yakışır hareketler. nolucak eminim kadına kafas... Devamını Gör