Görüş Bildir
Haberler
Sizlere Adrenalin Pompalatacak Ankara'da Gidilmesi Gereken En İyi 10 Korku Evi

Sizlere Adrenalin Pompalatacak Ankara'da Gidilmesi Gereken En İyi 10 Korku Evi

Odadan kaçış oyunları gerçek zamanlı olup 60 dk içerisinde evdeki ipucuları çözerek evden çıkmayı(kaçmayı) amaçlayan ve evdeki görevleri tamamlamaya çalıştığınız oyun çeşididir. Tamamen korku ve gerilim dolu temalara sahip bu korku evleri, sizlere adrenalin pompalatacak;). İşte Ankara'da gidilmesi gereken 10 korku evi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Theescape

1. Theescape

Sizi çocukken kapısına yaklaşamadığınız gizemli evin içine çağırıyoruz. Hani bahçesine ağır ağır ilerleyip en ufak çıtırtıda geriye kaçıp, perdesi kıpırdadığında ardındaki karanlıkta binlerce yüzlerce suret hayal ettiğiniz o eve... Kim bilir belki de bu kez perdeleri aralayan kahraman sen olacaksın..

2. Tik Tak Korku Evi

2. Tik Tak Korku Evi

Bu evde sadece kilitli kapıları açmanız yeterli olmayacak. Unutmayın ki bu hikayenin adı ”OnLaR” ve onlar kurbanlarını arıyorlar. Heyecan, gerilim ve korkuyu iliklerinize kadar yaşayabileceğiniz 3 katlı bir yere sahip olan bu evde1 saat sizlere çok farklı bir dünyadaymışsınız gibi gelecek..!

3. Mahzen Kaçış Evi

3. Mahzen Kaçış Evi

İşte burada kilitli kapılar ve ardında korku dolu bir saat sizleri bekliyor. 2 ayrı oyunu bulunan bu evde korkuyu iliklerinize kadar hissedeceksiniz..

4. Redlock

4. Redlock

Bir korku filmi düşünün, ama bu filmde oynayan kişiler sizlersiniz. Sadece 1 saat vaktiniz var. İpucuları, şifreleri ve gizli nesneleri bularak buradan kurtulmalısınız..

5. Kanlı Kontes

5. Kanlı Kontes

Kapalı kapılar ardında işkence dolu bir senaryo içerisindesiniz. Kanlı Kontes’in gizemini çözmek için sadece 60 dakikanız var. İçeride neler olacağı hiç belli değil. Her saniye korkusuz ve cesaretli olmalısınız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Alcatraz Korku Evi

6. Alcatraz Korku Evi

Alcatraz Korku Evi alışılmış evden kaçış oyunlarının dışına çıkan, bir oyundan daha fazlasını yaşayacağınız bir senaryoya sahip.

7. BLV Korku Evi

7. BLV Korku Evi

Katil ormancı konseptiyle korku ve gerilim unsurlarını barındıran 60 dakikalık serüveni bu oyunda yaşayabileceksiniz. Başarılı bir ekip çalışmasıyla bu oyunu tamamlayabilirsiniz. Fakat korku seviyesinin yüksek olmasına dikkat etmelisiniz.

8. Sis Korku Evi

8. Sis Korku Evi

Gerçek bir korku hikayesine sahip olan Sis Korku Evi'nde eğlenirken korku duygularınızın arttığını hissedebileceksiniz. Soğukkanlılığınızı korursanız sizden istenen görevleri başarıyla tamamlayarak bu evden kaçabilirsiniz.

9. Odadan Kaçış

9. Odadan Kaçış

Belis’in hikayesi 1970’li yıllarda geçiyor. Gerçekçi bir korku deneyimi yaşayacağınız bu oyun için 2-6 kişilik bir ekibe ihtiyacınız var. Bu oyunda korkmamaya çalışırken zeka sınırlarını da zorlayacaksınız. Oyun için yaş sınırı 13’tür. 60 dakika içerisinde bu evden kaçmalısınız.

10. Run Run Korku Evi

10. Run Run Korku Evi

Eski bir cadının yaşadığı eve yerleşecek ve bu evdeki gizemli olaylara maruz kalacaksınız. Bu eve girdiğinizde Isabel’in çığlıklarını duyacaksınız. Isabel’i kurtarmak için cesaretinizi toplayın ve Run Run’ın gizemli evine katılın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
10
4
3
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın