Görüş Bildir
Haberler
Size Mutfakta Pratiklik Sağlayacak En İyi Düdüklü Tencere Modelleri

etiket Size Mutfakta Pratiklik Sağlayacak En İyi Düdüklü Tencere Modelleri

Ekin Avcı
19.11.2021 - 15:16

Düdüklü tencereler mutfağın en kurtarıcı ürünlerinden. Eskiden patlama korkusundan kullanmaya çekindiğimiz oluyordu ama artık bu sorun da çözüldü. Fissler düdüklü tencereden Tefal'e, Karaca'nın ve en çok tercih edilen diğer markaların düdüklü tencerelerini senin için derledik. Göz atmak istersen hemen içeriğe geçelim.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Asla patlamayan Fissler Vitaquick Green düdüklü tencere

Asla patlamayan Fissler Vitaquick Green düdüklü tencere

%100 Alman üretimi paslanmaz çelik Fissler Vitaquick Green Düdüklü Tencere %70 zamandan %50 enerjiden tasarruf sağlıyor. Isınma sonucunda güvenlik sistemi devreye girerek kapaktaki lastiğin düşmesini ve fazla basınıcn tahliye edilmesini sağlıyor.  Kapağın düzgün kilitlendiğini görmeni ve duymanı sağlayan kilit düğmesi sayesinde kesinlikle patla riski yok.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Her alınmayan gün boşa geçer, net! Mutfakta durma süresi kısalıyor insanın. Yemeği ocağa koyup bulaşığını toparlarken pişmiş oluyor. Çok geç kalmışım.''

Tefal, düdüklü tencerede de en çok tercih edilen markalardan

Tefal, düdüklü tencerede de en çok tercih edilen markalardan

Tefal Clipso Düdüklü Tencere Seti 6 litre ve 4,5 litre olmak üzere 2 tencereden oluşan bir set. Akıllı zamanlayıcıya ve alarm sistemine sahip olması nedeniyle ekstra kullanışlılık ve güvenlik sağlıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çeyiz için aldım, en uygun fiyat buradaydı. Ürün gerçekten çok güzel, kesinlikle tavsiye ederim! Tefal kalitesi her zaman bir başka.''

Karaca düdüklü tencere seti şu an indirimde.

Karaca düdüklü tencere seti şu an indirimde.

6 litre ve 4 litre olmak üzere 2 farklı boy tencereden oluşan Karaca Perfect Düdüklü Tencere Seti paslanmaz çelikten üretilmiş ve ekstra kullanım için cam kapağı da mevcut.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürünün boyutları çok ideal, pişirme süresi ise harika! 30 dakikada dana eti, 10 dakikada kuru fasulye pişti. Alacaklara fikir olsun diye yazmak istedim.''

Emsan'ın indüksiyon tabanlı düdüklü tencereleri...

Emsan'ın indüksiyon tabanlı düdüklü tencereleri...

Emsan Montana Indüksiyon Tabanlı Düdüklü Tencere Seti 6 litre ve 4 litre olmak üzere 2 farklı boy tencereden oluşan bir set. Pişirme programları sayesinde pişirilecek ürüne göre ayarlanıp yemeklerin vitaminlerini ve lezzetlerini koruyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Harika bir ürün, iyi ki almışım! Piyasadaki aşırı yüksek fiyatlı düdüklülere hiç gerek yok. İki tencerenin de düdüklü kapağı ve normal kapakla kullanılabiliyor olması çok güzel bir fikir olmuş. Benim ürünüm iyi sarılarak gönderilmişti, herhangi bir problem yoktu.''

Korkmaz'ın Vita Plus düdüklü tencere modeli...

Korkmaz'ın Vita Plus düdüklü tencere modeli...

4,5 litre pişirme hacmine sahip Korkmaz Vita Plus Düdüklü Tencere ergonomik kapak sistemiyle mutfaklarda kullanım kolaylığı sağlıyor. 2 Farklı basınçtaki pişirme seçeneği ile güvenli kullanım özelliğine sahip.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok memnun kaldım. Çok korkarım düdüklüden ama şimdi elim ayağım oldu.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın