Görüş Bildir
Haberler
Şırnak'ta Açılan Taciz Ateşinde Bir Asker Şehit Oldu

Şırnak'ta Açılan Taciz Ateşinde Bir Asker Şehit Oldu

ATKN
12.10.2015 - 21:15

Genelkurmay, Şırnak'ta teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla başlatılan operasyon esnasında teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu bir askerin şehit olduğunu, bir asker ve iki geçici köy korucusunun hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandığını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genelkurmay açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

'12 Ekim 2015 tarihinde Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla başlatılan operasyon esnasında, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce açılan taciz ateşi sonucunda Kahraman bir silah arkadaşımız şehit olmuş, Kahraman bir silah arkadaşımız ve Kahraman iki Gecici Köy Korucumuz da hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralılar derhal helikopter ile Şırnak Asker Hastanesine tahliye edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu hain saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırılarda yaralanan Kahraman silah arkadaşımız ve Geçici Köy Korucularımıza acil şifalar temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'

TSK

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda