Görüş Bildir
Haberler
Sıradışı Seyahat Noktaları

Sıradışı Seyahat Noktaları

Etstur
18.04.2014 - 02:35 Son Güncelleme: 18.04.2014 - 02:37

Ukrayna'da Kiev yakınlarındaki Klevan şehrindeki bu nokta genç çiftlerin sonbahardaki gözde yeri.

Bolivya'daki Uyuni Tuz Gölü, dünyanın en büyük tuz gölü olma özelliğini taşıyor. Bulutların arasında dolaşıyormuşçasına bir tecrübe için ziyaret edebilirsiniz.

Vietnam'daki Hang son Doong Mağarası görenleri veya bulabilenleri hayrete düşürüyor. 2009 yılında keşfedilen bu mağaranın yüksekliği neredeyse 200 metre!

Polonya'daki bu yamuk orman gerçekten çok ilginç. Yaklaşık 400 kadar ağaç, topraktan çıkar çıkmaz 90 derecelik bir eğim yapıp daha sonra normal şekilde yükseliyor. Nedeni ise tamamen belirsiz.

Japonya'da Hitachi Seaside Park'ta yılın her mevsimi farklı bir renk cümbüşü görebilirsiniz.

Provence, Fransa'daki bu lavanta tarlalarının eşsiz rengi görülmeye değer.

Giola Lagunları - Thassos Yunanistan. Deniz suyundan sıcak berrak suları, eşsiz manzarası ile belki de bu listede görmenizin en olası olduğu nokta.

Çin'in Yunnan şehrindeki bu pirinç terasları fotoğrafçıların en gözde noktalarından biri. Aralık - Nisan aylarında inanılmaz manzaralara sahne oluyor.

Guana'daki Kaieteur Şelalesi doğanın harikalarından birini görmek için eşsiz bir nokta. Kilometrelerce uzaktan duyulan gür sesi ve inanılmaz debisi ile tam 250 metre yüksekliğe sahip.

Vanatu Santo Adalarındaki 'Mavi Delik'ler görüp görebileceğiniz en berrak sulara sahip ve metrelerce derinlikte. Aynı ada onlarca beyaz kum plajı ve eşsiz doğal güzellikleri ile eşsiz bir tatil lokasyonu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın