Görüş Bildir
Haberler
Sınırsız Keyif Veren Oyunların Yalnızca Bilgisayardan Oynanmadığının Kanıtı Niteliğindeki 10 Mobil Oyun

Sınırsız Keyif Veren Oyunların Yalnızca Bilgisayardan Oynanmadığının Kanıtı Niteliğindeki 10 Mobil Oyun

Ma Belle
29.10.2022 - 16:03 Son Güncelleme: 26.10.2022 - 14:10

Teknolojik cihazlarda oynadığımız oyunlar stresimizi azaltmaya yardımcı olurken sosyalleşmemizi de sağlıyor. Önceden oyunları hep bilgisayardan oynamak bize büyük keyif verirdi. Artık mobil cihazlar teknolojinin ilerlemesiyle daha çok gelişti ve birçok oyunu mobilden de oynayabiliyoruz. Bu listemizde mobilden oynayabileceğiniz birçok oyun listeledik. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. PUBG Mobile

1. PUBG Mobile

Yayınlandığı tarihten itibaren tüm dünyayı kasıp kavuran PUBG Mobile, hem bilgisayardan hem de mobil cihazlardan oynanabiliyor. Çeşitli haritalarda hem tek başınıza hem de oluşturacağınız takımlarla beraber savaşabileceğiniz oyunda son kalan oyunu kazanıyor.

2. Apex Mobile

2. Apex Mobile

Son yıllarda özellikle mobil tarafında oynanan en popüler oyun kategorisi Batte Royale. Bu oyunlarda amaç, rakipleri öldürü etkisi hale getirerek oyunu kazanmak. Apex Mobile oyunu da bunlardan biri. Birbirinden farklı yetenekleri barındırması ile klasik oyunlardan sıyrılıp bize cezbedici bir oyun deneyimi sunuyor.

3. BADLAND

3. BADLAND

Oldukça kolay ama bir o kadar da eğlenceli olan BADLAND, oynanması aşırı keyifli oyunlardan. Oyun aslında basit, küçük topalak bir kuşunuz var. Sahne sağa doğru ilerliyor ve sizin de engelleri aşıp bölümü bitirmeniz gerekiyor. Eğer sahnenin hızına yetişemeyip geride kalırsanız, yakın bir yeniden dirilme noktasından başlayıp devam edebiliyorsunuz.

4. World Of Tanks: Blitz

4. World Of Tanks: Blitz

Hafif tanklardan tutun da, en ağır tanklarla oynayabileceğiniz çevrimiçi bir savaş oyunu. İçerisinde Sovyetler Birliği, Almanya, İngiltere, Fransa, Çin, Japonya ve Amerika Birleşik Devletleri’nden tanklar kullanılabiliyor. Her oyunda rastgele bir harita karşımıza çıkıyor ve bu da oyunu daha aksiyonlu hale getiriyor.

5. Vainglory

5. Vainglory

League of Legends kulvarında bir oyun arıyorsanız Vainglory aradığınız kan olabilir. Rahat oynanması ve görsel dinamikleriyle mobil oyun keyfinizi arttıran bu oyun, ESpor turnuvalarında nam yapmasıyla popülaritesini arttırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Among Us

6. Among Us

Çoklu oyuncu sistemiyle yayınlanan Among Us oyununda amaç bir oda kurup gruptaki sahtekarı bulmak, görevleri sabote etmelerini engellemek ve bölümü geçip oyunu kazanmaktır. Arkadaşlarınızla oynarken hem keyifli hem de eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız hemen cihazınıza indirebilirsiniz.

7. Eternium

7. Eternium

Eternium için mobil oyunların Diablo'su diyebiliriz. doyurucu içerikleri ve görsel şölen sunması, mobil oyunlarda çıtayı yükseltiyor. Birçok sınıfın olması ve geniş yetenek yelpazesi sunması, oyuna çeşitlilik katıyor.

8. eFootball PES 2023

8. eFootball PES 2023

Hem konsolda hem de bilgisayarda oynarken büyük zevk aldığımız futbol oyunlarından Pes ve Fifa, her zamanki gibi bir rekabet halinde. bu rekabet mobil cihazlarımıza kadar yansımış durumda. Kışkırtıcı oyun grafikleri futbolun verdiği heyecan ile birleşince ortaya inanılmaz bir oyun deneyimi çıkıyor.

9. Sky: Children Of The Light

9. Sky: Children Of The Light

İç açıcı renkleri ve mobil platformda görebileceğimiz nadir güzellikte olan bu oyun, 2019 yılında Apple tarafından yılın en iyi mobil oyunu seçildi. Sosyalleşme temelli bu oyunda dünyanın farklı bölgelerinden insanlarla 7 farklı bölgeyi keşfederek hem sosyalleşip hem de oyun keyfini yaşıyorsunuz.

10. Asphalt 9

Yarış kategorisindeki neredeyse bütün oyunları severek oynuyoruz. Fakat aralarından Asphalt serisi kolaylıkla sıyrılan bir oyun. Konsolda oynarken bize keyif veriyor ama mobilde oynama şansımız olduğu için heyecanı kendimize taşıyoruz resmen.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
11
6
4
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın