Görüş Bildir
Haberler
Oyun Evreninin Tanrısı Olun: Oyunu Kıracak Kadar Güçlenebildiğiniz Yapımlar

Oyun Evreninin Tanrısı Olun: Oyunu Kıracak Kadar Güçlenebildiğiniz Yapımlar

Oyunlarda güçlenmek rakiplerimiz karşısında üstünlük kurmak hepimizin hoşlandığı bir durum. Bazı oyuncular için bu o kadar önemli oluyor ki zamanlarının çoğunu güçlenmeye bile harcayabiliyor. Sonrasında ana hikayeye dönüp karşılarına çıkan düşmanları tek tıkla yok etmenin verdiği his ise paha biçilemez. Bugünkü listemizde sizin çok güçlenmenize imkan veren ve oyunu bozacak kadar güçlü olabileceğiniz yapımları sıralayacağız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Risk of Rain 2

1. Risk of Rain 2

Hopoo Games tarafından geliştirilen ve Gearbox tarafından yayınlanan Risk of Rain 2, roguelike türündeki bir aksiyon oyunu. Arkadaşlarınızla da beraber oynayabileceğiniz Risk of Rain 2, sizlere sınır sunmayan bir oyun. Yeterince zaman harcayıp uğraşırsanız karakterinizi çok yüksek seviyelere getirebilir, oyunun kendi kendini oynadığı bir noktaya ulaşabilirsiniz.

2. Disgaea Serisi

2. Disgaea Serisi

Disgaea oyunları tamamen güçlenme ve grind üzerine kurulu olan sıra tabanlı stratejik aksiyon oyunlarıdır. Oynanış anlamında birbirine benzeyen Disgaea oyunlarından kendinize yakın gördüğünüzü beğenip saatlerce karakterinizi geliştirebilir, oyunu kıracak ve karşınıza gelen herkesi tek tuşla yok edecek kadar güçlenebilirsiniz.

3. Amazing Cultivation Simulator

3. Amazing Cultivation Simulator

Amazing Cultivation Simulator üs inşa etme ve kaynak kontrolü yapmayı sevenlerin çok beğeneceği bir yapım. Cultivation Simulator zorluğuyla da ön plana çıkıyor, oyunu öğrenmek ve gelişmek için fazlaca emek harcamanız gerekiyor. Oyunun mekaniklerini anlayıp yeterince ilerlediğinizde ise karşınızda kimse duramıyor.

4. Two Worlds

4. Two Worlds

Two Worlds listemizdeki eski oyunlardan birisi. 2009 çıkışlı bu açık dünya fantezi oyununda ana görev yapmadan neredeyse bütün yan görevleri tamamlayabiliyorsunuz. Ayrıca oyundaki simya gibi yöntemler sizin gücünüzü ve değerlerinizi katlamanıza da olanak veriyor. Bütün bunlar sayesinde oyunda herkesten güçlü olabilir, önünüze gelen düşmanları saniyeler içinde eritebilirsiniz.

5. The Elder Scrolls III: Morrowind

5. The Elder Scrolls III: Morrowind

Elder Scrolls serisinin en popüler isimlerinden olan Morrowind de oyunu kıracak kadar güçlenmenize olanak veren isimlerden. İksirler, yemekler, yetenekler ve güçlendirmelerin işin içine girmesiyle Morrowind, bir noktadan sonra oyuncular için adeta bir oyun parkına dönüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kenshi

6. Kenshi

Kenshi başında saatler geçirebileceğiniz ve onlarca çeşit maceralara atılabileceğiniz bir yapım. Oyunun başlarında kendinizi sürekli dayak yerken ve ezilirken bulacaksınız. Kenshi uzun soluklu ve zaman isteyen oldukça sıradışı ve eğlenceli bir yapım. Bir noktadan sonra güçlenecek ve geçmişte yediğiniz dayakların intikamını tek bir yumruk darbesiyle alacak konuma geleceksiniz.

7. Siralim Ultimate

7. Siralim Ultimate

Siralim Ultimate canavar yakalama ve zindan keşfetme odaklı stratejik bir rol yapma oyunu. Oldukça derin bir oynanış barındıran Siralim, oyuncuya sunulan seçenekler konusunda da bir hayli cömert davranıyor. Oyunda 1200 canavardan istediğinizi çağırabilir, kendinize uygun oynanış stilinizi seçebilirsiniz.

8. Vampire Survivors

8. Vampire Survivors

Vampire Survivors çıkışıyla oyuncuları kendisine aşık eden bağımlılık yapıcı bir yapım. Tek yaptığınız şeyin sağa sola yürümek olduğu bu oyunda size sunulan yetenekler ve geliştirmeler arasından kendinize uygun olanı seçiyor, üstünüze akın akın dadanan düşmanları bu yetenekler sayesinde öldürmeye çalışıyorsunuz. Vampire Survivors başınıza oturduğunuz andan itibaren sizi bırakmayan, yüzlerce farklı senaryo barındıran oldukça sürükleyici bir yapım.

9. Diablo 3

9. Diablo 3

Oyun dünyasının en popüler isimlerinden olan Diablo 3, bir noktadan sonra kendi kendini oynayan bir yapım. Saatler ilerledikçe düşmanlarınızı çok daha rahat haklayacak, tek tıkla hepsini haritadan silebilir konuma geleceksiniz. Sınırsız şekilde güçlenebileceğiniz Diablo 3'de saatlerin nasıl aktığının farkına bile varmayacaksınız.

10. Final Fantasy X

10. Final Fantasy X

Oyun dünyasının en popüler isimlerinden olan Final Fantasy serisinin onuncu oyunu olan Final Fantasy X'de güç fantezisi yapmanıza izin veren isimlerden. Yeterince zaman ve grind ile beraber karakterlerinizi arşa çıkarabilir, düşmanlarınızı saniyeler içinde silip süpürebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın