Görüş Bildir
Haberler
Elden Ring Hastası Oyuncuların Oynaması Gereken 10 Oyun

Elden Ring Hastası Oyuncuların Oynaması Gereken 10 Oyun

Dark Souls serisiyle hayatımıza giren Souls oyunlarının son dönemlerdeki en popüler yapımı Elden Ring, fırtınalar yaratmaya devam ediyor. Açık dünyası, zorlu boss dövüşleri ve keşfedilmesi gereken tonlarca hikayesiyle oyuncuları ekran başına kilitliyor. 

Bu listemizde sizlere Elden Ring'i sevdiyseniz oynayabileceğiniz 10 oyunu listeledik;

Kaynak: https://gamerant.com/games-play-like-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Dark Souls serisi

1. The Dark Souls serisi

Elden Ring'i oynamış fakat daha fazla Souls türevi oyun arıyorsanız doğru seridesiniz. Dark Souls oyunları bir dönemin aralayıcısı adeta. Souls oyunlarının atası olarak kabul edilen bu seri listeye ilk sırada giriyor.

2. The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild

2. The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild

The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild, açık dünyası ve hikayesiyle ön plana çıkıyor. Nintendo cihazlarından oynanabilir olsa bile dünyası içerisindeki keşif elementleri aynı Elden Ring'te olduğu gibi ilgi çekici duruyor. Dövüş mekanikleri belki pek zorlayıcı değil ancak keşif sistemi bakımından birbirine çok benzer iki oyuna bakıyorsunuz.

3. Shadow Of The Colossus

3. Shadow Of The Colossus

Elden Ring'ten sonra Shadow Of The Colossus'a dönmek oldukça ilgi çekici olabilir. Oyundaki dövüşlerin neredeyse tamamı büyük ve zorlu dev yaratıklardan oluşuyor. Elden Ring'in cezalandırıcı dövüş sistemini beğeniyorsanız bir şans verebilirsiniz.

4. Bloodborne

4. Bloodborne

Bloodborne, Dark Souls serisiyle tematik açıdan oldukça benzer bir yapıya sahip. Cezalandırıcı oyun sistemi ve karanlık dünyası sayesinde Elden Ring'ten çıktıktan sonra uğramanız gereken duraklar arasında yer alıyor.

5. The Middle-earth serisi

5. The Middle-earth serisi

Nemesis sistemiyle bir döneme damga vuran The Middle-earth serisi, Elden Ring'e benzerlik taşıyan oyunlar arasına giriyor. The Middle-earth Shadow of Mordor ve The Middle-earth Shadow of War oyunlarıyla Gondor semalarında eşsiz bir maceraya çıkabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hollow Knight

6. Hollow Knight

Düşmanlarla dolu karanlık bir dünyaya ev sahipliği yapan Hollow Knight, bağımsız oyunların AAA oyunları kadar iyi olabileceğini bizlere kanıtlıyor. Metroidvania stilinde bir platform oyunu olan bu yapımı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

7. Code Vein

7. Code Vein

Elden Ring'e benzeyen garip bir dünyada geçen Code Vein, Bandai Namco'nun Dark Souls serisinden sonra yakalanan Souls başarısını başka bir boyuta taşımasıyla ortaya çıkıyor. Anime tarzı görselliği ve oynanış çeşitliliği ile denenmesi gereken bir yapım.

8. Nier: Automata

8. Nier: Automata

Hızlı hack-and-slash oynanıştan hoşlananlar ve anime stiliyle keşfedilecek farklı hikayeleri merak edenlerin durağı Nier: Automata oluyor. Elden Ring sonrası oynamak biraz garip kaçabilir ancak aynı ona benzer bir yapı sunması gözlerden kaçmıyor.

9. Ghost Of Tsushima

9. Ghost Of Tsushima

Hikaye gidişatı açısından benzer bir noktada buluşan Ghost Of Tsushima, açık dünyasında keşfedilmeyi bekleyen onlarca tehdit barındırıyor, aynı Elden Ring gibi. PlayStation özel oyunu olarak bulunabilen yapım yakın bir zamanda PC oyuncularına da açılacakmış gibi gözüküyor.

10. Monster Hunter: World

10. Monster Hunter: World

Elden Ring'i seven bazı oyuncular, oyunun sunduğu zorlu boss dövüşlerinin ne kadar mükemmel olduğunu düşünüyordur. Monster Hunter: World'de böyle bir dünyaya sahip işte. Birbirinden zorlu canavarları avlamak, dünyasını keşfederek farklı hikayeler öğrenmek oldukça eğlenceli duruyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın