Görüş Bildir
Haberler
Sinirden Televizyona Çığlık Atmak İstetecek Film Karakterlerinin Yaptığı 10 Mantıksız Davranış

Sinirden Televizyona Çığlık Atmak İstetecek Film Karakterlerinin Yaptığı 10 Mantıksız Davranış

Hepimizin başına gelmiştir, izlediğimiz filmdeki karakterlerin verdikleri saçma sapan hatalar yüzünden sinirden küplere binmek... Biz onların yerinde olsaydık doğru seçeneği seçeceğimizden eminizdir çünkü! Sizler için birbirinden saçma hataların en sinir bozucu 10 tanesini derledik. Buyrun bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evelyn Abbot - A Quiet Place

1. Evelyn Abbot - A Quiet Place

A Quiet Place filminde dünya nefes alan her şeyi bulup öldüren canavarlarla dolu. Ancak canavarlar kör ve eğer hayatta kalmak istiyorsanız tek yapmanız gereken gerçekten sessiz olmak. Ancak Evelyn Abbot böyle bir dünyaya çocuk getirmeye karar veriyor. Elbette bir bebeğin yapamayacağı şeyler listesinin başında sessiz olmak olduğu için bütün aileyi tehlikeye atıyor.

2. Bella Swan - Twilight

2. Bella Swan - Twilight

Twilight serisi sıradan bir genç kız olan Bella ve hiç de sıradan bir vampir olmayan Edward'ın arasında gelişen aşkı konu alıyor. Serinin bir çok hayranı olsa da genellikle kötü oyunculuk ve hikaye örtüsündeki eksikliklerle eleştirilen serideki en kötü kararlardan birisi elbette Bella'dan geliyor. Edward sıradan kızımıza dünya üzerindeki en korkutucu yırtıcı olduğunu itiraf ettiğinde Bella'nın kılını bile kıpırdatmaması gerçekten komik.

3. Rachel Keller - The Ring

3. Rachel Keller - The Ring

Tam anlamıyla bir Japon başyapıtı olan filmin Hollywood uyarlaması olan The Ring filminin karakterlerinin davranışlarını pek sorgulayamıyoruz. Neden mi? Karakterlerin yaptıkları en büyük hata o yedi dakikalık kasedi izlemeleri ve bütün film bununla alakalı! Rachel'ı bu listeye sokan en büyük hatası ise bahsi geçen kasedi bir çocuğun bulabileceği bir yerde bırakmasıydı.

4. Jay ve Paul - It Follows

4. Jay ve Paul - It Follows

2014 yapımı filmdeki canavar kurbanlarını yakından takip ederek onları avlıyor. En büyük özelliği de bir önceki kurbanına en yakın olan kişiyi yeni kurban olarak seçmesi. Ancak bu canavarın bir bedeni yok. Filmdeki öğrenci grubu bu bedeni olmayan canavarı bir havuza elektrik akımı vererek öldürmeye karar veriyor. Bedeni olmayan bir şeyi öldüremeyeceklerine senaristler de hemfikir olmuş olacak ki canavar orada ölmüyor.

5. Mike Williams - Blair Witch Project

5. Mike Williams - Blair Witch Project

Blair Witch Project, üç kişilik bir arkadaş grubunun yakınlardaki bir ormanda yaşayan bir cadı hakkında okul projesi yapmasını konu alıyor. Eğer filmi izlediyseniz haritayı takip etseler bile ormandan çıkamayacaklarını biliyorsunuzdur. Ancak Mike bunu bilmiyordu. Bu yüzden en mantıklı hamleyi yapan Mike haritayı fırlatıp attı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dewey Riley - Scream

6. Dewey Riley - Scream

Scream serisinin beşinci filmi 2022 yılında yayınlanmıştı. Serinin son filmi, ilk filmde yani 25 yıl önce gerçekleşen olayları konu alıyor. Her Scream filminde olduğu gibi maskeli bir katil bir grup genci teker teker avlıyor ve tabii ki filmin ana karakteri neler olduğunu çözmeye karar veriyor. Bu filmde oldukça ilginç kararlar alan Dewey katile uzaktan saldırmak yerine yanına giderek bıçaklanmayı tercih ediyor.

7. Peter Parker - Spider Man: No Way Home

7. Peter Parker - Spider Man: No Way Home

Bu Spider Man filminin özeti olarak şunu söyleyebiliriz: Herkes Spider Man'ın kim olduğunu biliyor ve Peter'ın yeni şanıyla başa çıkması gerekiyor. Kendisini medyada kötü adam gibi göstermeye karar veren gerçek kötü adamlar yüzünden Peter'ın arkadaşları üniversiteye girmekte sıkıntı çekiyorlar. Bunun olmasını istemeyen Peter, Stephen Strange'e giderek bütün dünyanın kendi kimliğini unutması için bir büyü yapmasını istiyor. Ancak bir kere bile aklına üniverisite ile iletişime geçip durumu açıklamak gelmiyor!

8. Amy Dunne - Gone Girl

8. Amy Dunne - Gone Girl

Amy Dunne sinema tarihindeki en zeki karakterlerden birisidir şüphesiz. Yaptığı dahiyane planları sayesinde neredeyse bütün dünyayı ortadan kaybolduğuna, hatta öldüğüne inandıran Amy yaptığı en büyük ve en basit hata ortadan kaybolduktan sonra yaşamaya başladığı kampta görünüşünü asla değiştirmeyişiydi.

9. Micah - Paranormal Activity

9. Micah - Paranormal Activity

Yeni evli ve yeni evlerine taşınan genç çift Micah ve Katie yeni evlerinde oldukça tuhaf olaylarla karşılaşmaya başlarlar. Bu garip olaylar karşısında Katie bir profesyonel tutmak ister ancak oldukça parlak fikirleri olan Micah evlerindeki ruhla konuşmaya karar verir.

10. Mark - Midsommar

10. Mark - Midsommar

Midsommar'ın ne kadar korkutucu olduğunu tartışmak yersiz. Ancak bazı karakterlerin davranışlarını kesinlikle tartışabiliriz. Mesela Mark, arkadaşlarının kayboluşunu araştırmak yerine festivallerine katılmak için gittikleri kabilenin kutsal ağacını tuvalet yerine kullanmaya karar veriyor!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
9
7
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
B.M.

Yani evet. Bella'nın anlamsız hareketleri olduğu doğru. Hikayelerde de eksiklikler var evet. Ama yine de bu filmde beni kendine çeken bişey var. Yüz defa izl... Devamını Gör

Baran Fenrir

Spider-man NWH için kendisi yerine Mysterio'yu unutturmuş olsa. Hiç böyle şeyler yaşanması gerekmezdi ama sonra nasıl aksyon yapacaklar tabi...