Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: Ferzan Özpetek'in 'Şans Tanrıçası'ndan 7 Dalda Oscar Adayı 'Belfast'a 6 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: Ferzan Özpetek'in 'Şans Tanrıçası'ndan 7 Dalda Oscar Adayı 'Belfast'a 6 Film Vizyonda

claude cahun
24.03.2022 - 15:21

'Sinemalarda bu hafta hangi filmler vizyona girecek?', 'Vizyonda hangi filmler var?' sorularına yanıt arayan sinemaseverler için haftanın sinema filmlerini derledik. Her Cuma yeni filmlerin vizyona girdiği sinema salonları 25 Mart haftası 2'si yerli, 4'ü yabancı olmak üzere toplamda 6 yeni filmi konuk edecek. Vizyondaki filmler listesinde bu hafta Ferzan Özpetek'in yeni filmi 'Şans Tanrıçası'ndan elde ettiği 7 Oscar adaylığıyla 94. Akademi Ödülleri'nin en güçlüleri arasında yer alan Kenneth Branagh imzalı 'Belfast'a sinema filmleri yer alıyor. Hazırsanız detaylara geçelim;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kocaayak ve Ailesi (Bigfoot Family)

1. Kocaayak ve Ailesi (Bigfoot Family)

Özet: Ailesiyle mutlu bir yaşam süren Kocaayak, çevreyi kirleten bir petrol şirketinin varlığını öğrenince güçlerini ona engel olmak için kullanmaya karar verir. Ancak esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolur. Kocaayak'ın kaybı üzerine endişeye kapılan eşi, oğlu ve hayvanları onu bulmak için bir maceraya atılırlar.

Seslendirenler: Kylian Trouillard, Alexis Victor, Marie Chevalot

Yönetmenler: Ben Stassen, Jeremy Degruson

2. Eiffel

2. Eiffel

Özet: ABD'nin ikonik Özgürlük Heykeli’ni tasarlayan mimar Gustave Eiffel, Fransa hükümetince bir anıt yapması için teklif alır. Gustave, âşık olup bir türlü kavuşamadığı Adrianne adlı kadınla yıllar sonra tekrar karşılaşır ve ondan aldığı ilhamla 'A' formunda bir kule tasarlamaya başlar. 

Oyuncular: Romain Duris , Emma Mackey , Pierre Deladonchamps

Yönetmen: Martin Bourboulon

3. Araf 5: Aile

3. Araf 5: Aile
  • IMDb puanı henüz belirsiz.

Özet: Zeynep'in eski erkek arkadaşı olan Kadir intihar eder. Bunun üzerinde Kadir'in ailesine baş sağlığı dilemeye giden Zeynep, ısrarlar sonucu evde birkaç gün kalmaya karar verir. Fakat evde sıra dışı olaylar yaşanmaktadır. Kadir'in ölümündeki esrar perdesini aralayan Zeynep, kendisini iki alemin arasında bulur.

Oyuncular: Can Suoruç, Tuğgül Küçükoğlu, İrem İpek

Yönetmen: Uğur Kaplan

4. Kayıp Şehir (The Lost City)

4. Kayıp Şehir (The Lost City)

Özet: Aşk ve macera romanları yazan Loretta Sage, kitabının kapak modeli olan Alan'la tanıtım turnesine çıktığı sırada esrarengiz bir milyarder tarafından kaçırılır. Milyarderin amacı, Loretta'nın kitabında geçen antik şehirdeki hazineye ulaşmaktır. Alan da Loretta'yı kurtarmak için milyarderin peşine düşer. Alan ve Loretta için amansız bir macera başlamıştır.

Oyuncular: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe

Yönetmenler: Aaron Nee, Adam Nee

5. Şans Tanrıçası (La dea fortuna)

5. Şans Tanrıçası (La dea fortuna)

Özet: Alessandro ve Artura, 15 yıla yayılan ilişkilerinde iyi kötü pek çok şey yaşamış bir çifttir. Bir gün arkadaşları Annamaria rahatsızlanır ve hastaneye yatması gerekir. Çocuklarını ise Alessandro ve Artura'ya emanet eder. Bu süreç herkesin yaşamında köklü değişimler yaratacaktır.

Oyuncular: Stefano Accorsi, Edoardo Leo, Jasmine Trinca

Yönetmen: Ferzan Özpetek

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Belfast

6. Belfast

Özet: 1960'lı yılların sonlarında siyasi gerilim arşa çıktığı Belfast'ta işçi sınıfı bir aile ve onların küçük oğlu Buddy'nin hikâyesini anlatan film, yönetmen Branagh'ın yaşamından izler taşıyor.  

Oyuncular: Jamie Dornan, Caitriona Balfe, Judi Dench

Yönetmen: Kenneth Branagh

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın