Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta: Aslı İnandık'ın Rol Aldığı 'Oregon'dan Bol Ödüllü 'Karanlık Gece'ye 5 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta: Aslı İnandık'ın Rol Aldığı 'Oregon'dan Bol Ödüllü 'Karanlık Gece'ye 5 Film Vizyonda

claude cahun
29.04.2023 - 09:17

Nisan ayının son haftasında sinema salonlarında yine şahane filmler seyirciyle buluşuyor. Bu hafta Özcan Alper'in festivallerinde çok sayıda ödül kazanan filmi 'Karanlık Gece'den Aslı İnandık ve Serkan Çayoğlu'nun başollerde olduğu 'Oregon'a beş film vizyonda giriyor. 

Detaylar için sizi içeriğimize alalım;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Elif ve Arkadaşları Kapadokya

1. Elif ve Arkadaşları Kapadokya

Özet: İpek öğretmen, öğrencileri için Kapadokya'ya bir gezi düzenler. Geziye katılan Elif, arkadaşlarıyla birlikte şahane bir gün geçirdikten sonra rehberleri Leyla'dan Perişler'in hikâyesini dinler. Hikâyeden çok etkilenen çocuklar, Perişler'le tanışmanın hayalini kurmaya başlarlar. 

Oyuncular:

Yönetmenler: İsa Doğmuş, Hasan Tahta, Ömür Elbistanlıoğlu

2. Büyük Macera: Hazine Peşinde

2. Büyük Macera: Hazine Peşinde

Özet: Bir grup çocuk, mahalledeki oyun parkı için mücadele ederken, Bekir Akbaba da mahalledeki dükkânların çoğunu haksız yere ele geçirmektedir. Son olarak park için mücadele eden çocuklardan Demir'in babaannesinin evine göz diker. Bekir onları evden çıkmaya zorlarken, çocuklar ise buldukları gizemli hazineyle evi kurtarmaya çalışacaktır.

Oyuncular: Emir Ali Doğrul, Muharrem Türkseven, Güzin Usta

Yönetmen: Ahmet Toklu

3. Kuralsızlar (The Roundup)

3. Kuralsızlar (The Roundup)

Özet: Vietnam'a kaçan bir kaçağı ülkesine geri göndermekle görevlendirilen bir birimde çalışan polis Ma Seok-do, bazı terslikler olduğunu fark eder ve kendisini, korkunç cinayetler işleyen Kang Hae-sang adlı bir katilin peşinde bulur. 

Oyuncular: Ma Dong-seok, Son Seok-Koo, Gwi-hwa Choi

Yönetmen: Lee Sang-yong

4. Oregon

4. Oregon

Özet: Gaye ve Hakan Bodrum'da yaşamaktadır. İstanbul'da yaşayan arkadaşlarına müzik kaseti vermek için yola çıkan ikili, burada kendilerini bambaşka olayların içinde bulur. Gaye ve Hakan'ın kaseti arkadaşlarına ulaştırmaları hiç de kolay olmayacaktır.

Oyuncular: Serkan Çayoğlu, Aslı İnandık, Nejat İşler

Yönetmen: Kerem Ayan

5. Karanlık Gece

5. Karanlık Gece

Özet: Amatör olarak müzikle ilgilenen genç bir adam olan İshak, birbirinden farklı karakterlere sahip beş arkadaşıyla birlikte bir dağ kasabasında doğup büyümüştür. Köyde Sultan adlı bir kıza âşıktır ancak bunu ona hiç söylememiştir. Günlerden bir günse köye ismi Ali olan genç bir memur atanır. İshak ona karşı kıskançlık hissederken Ali'nin aniden ortadan kaybolmasıyla suyun rengi bulanır.

Oyuncular: Berkay Ateş, Taner Birsel, Sibel Kekilli

Yönetmen: Özcan Alper

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın