Görüş Bildir
Haberler
Sindirim Sisteminden Kaynaklanan Ağız Kokusu

Sindirim Sisteminden Kaynaklanan Ağız Kokusu

Benefitdo .com
29.08.2014 - 04:23 Son Güncelleme: 29.08.2014 - 10:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gözden kaçan bir diğer olayda sindirim sistemi hastalıklarıdır. Eğer hasta da ağız kokusu nun sürekli olarak söyleyip, diş ve kulak,burun, boğaz yönünden herhangi bir sorun yaşamıyorsa ve hasta şeker hastası veya böbrek yetmezliği hastası değilse sindirim sistemi mutlaka araştırılmalıdır. Ağız kokusu nasıl önlenir yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Yapılacak olan bir gastroskop ile yemek borusunda görülecek olan iltihap veya kanser türünden olan hastalıklara tanısı hemen konulur. Tanı konulduktan sonra ilgili tedaviye hemen başlanmasıdır. En önemlisi, yemek borusu ile mide arasındaki kapak sisteminin gevşekliği ile birlikte mide mikrobuna ait gastiritin bulunmasıdır. Ortamda her zaman bulunan üreyi parçalayarak amonyak haline getirir. Amonyak, ağız yoluyla atılarak ağız kokusuna neden olur.

Yatmadan 2 saat önce yemek yemeyi bırakması. Aşırı yağlı yemekler yememesi ağız kokusuna engel olacaktır. Eğer diş ve Kulak, burun doktorunuz bir sorun bulamadıysa akla gelecek yöntem sindirim sistemi olmalıdır.

BenefitDo.com

Kaynak: http://www.benefitdo.com/sindirim-sis...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın