Görüş Bildir
Haberler
Sinan Ateş’in Eşi: 'Adalet Yerini Bulsun, İsterse Kıyamet Kopsun'

Sinan Ateş’in Eşi: 'Adalet Yerini Bulsun, İsterse Kıyamet Kopsun'

Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun. Bu cinayeti azmettirenler muhakkak ki her iki dünyada da hesap verecektir' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Katilleri ve bu cinayeti azmettirenler muhakkak ki her iki dünyada da hesap verecektir'

'Katilleri ve bu cinayeti azmettirenler muhakkak ki her iki dünyada da hesap verecektir'

Ankara'nın Çankaya ilçesinde 30 Aralık ayında evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, Sinan Ateş'in sosyal medya hesabından açıklama paylaştı.

'Ülkücü Şehit Sinan Ateş’in katilleri ve bu cinayeti azmettirenler muhakkak ki her iki dünyada da hesap verecektir' denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Mücadelemiz hukuki zeminde olacaktır'

'30 Aralık 2022 günü Cuma namazı çıkışı hain bir suikast sonucu şehit edilen eşim Sinan Ateş’in cenazesine ve ardından okutulan Kur’an-ı Kerim tilavetlerine katılım sağlayan, memleketin dört bir yanında gönülden dua eden, Kur’an-ı Kerim okuyan-okutan, hayırlar dağıtan herkese Ateş ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

En başından beri hassasiyet gösterdiğimiz üzere sürecin hukuki ve vicdani bir şekilde yürütülmesinin sağlıklı olacağını düşünüyoruz. Devletimizin bu süreci Türkiye’nin demokratik bir hukuk devleti olduğuna dair inançları yaralamak yerine pekiştirecek şekilde yürüttüğüne inanıyoruz. Mücadelemiz hukuki zeminde olacaktır.

Aile olarak, üzerinde gizlilik kararı bulunan dosyaya dair haklılığımızdan, hukuka ve devlete olan güvenimizden kaynaklanan suskunluğumuzu korumaya gayret ediyoruz. Her şeyden önce Allah’ın adaletinin tecellisine iman ediyoruz. Devletimizin, vicdanları yaralayan bu kahredici cinayeti tüm yönleriyle aydınlatacağından şüphe etmiyoruz.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın tüm delilleri eksiksiz bir şekilde ve ivedi olarak ortaya koyacağına olan inancımız tamdır. Adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun. Hukuki süreçleri ilk günden beri aile avukatımız Av. Ali Yücel takip etmektedir. Aile adına yaptığımız bu iki açıklama dışında söylenen hiçbir söz ailemiz adına söylenmiş değildir. Bundan sonraki süreçte ihtiyaç hâsıl olması hâlinde tarafımca ya da aile avukatımız tarafından açıklama yapılacaktır. Ülkücü Şehit Sinan Ateş’in katilleri ve bu cinayeti azmettirenler muhakkak ki her iki dünyada da hesap verecektir. Şüphesiz ki Allah; hüküm ve hikmet sahibidir, her şeyden haberdardır. Dua ile…'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
10
4
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayşe Haseki

Bişi olmayacak, iki üç önemsiz isim ortaya atılacak, diğer siyasi cinayetler gibi kapatılıp unutturulmaya çalışılacak

ckkenon

Açık konuşmak gerekirse sana üzüldüğümü söyleyemeyeceğim. Geride kalan 2 küçük çocuğun ciğerimi parçalıyor, fakat sen ve kirli davanın sebebiyet verdiği yeti... Devamını Gör

h.ibrahim

şahıslar bellı,meclıste ellerı patlarcasına şakşakcılık yapan olcay kılavuz denen göt vekil dir!!!