Görüş Bildir
Haberler
Şimdilerde Şarkılarıyla Sahnelerin Tozunu Attıran Bir Zamanların 12 Ünlü Vokalisti

etiket Şimdilerde Şarkılarıyla Sahnelerin Tozunu Attıran Bir Zamanların 12 Ünlü Vokalisti

Müzik sektöründe ki ünlü isimlerin birçoğu geçmişte vokalistlik yaparak sahnelere adım attı. Geçmişte vokalist olarak çalıştığı ünlünün desteğiyle bir süre sonra kendi albümlerini çıkarıyor. İyi bir çıkış yapmak için doğru şarkıyı bulduklarında ise vokalistlik yaptığı ünlülerle yarışır hale geliyorlar.  İşte geçmişte vokalist olan şimdilerde sahnelerin en çok aranan isimlerinden olan o ünlüler..

NOT: Listede birden fazla kişiye vokalistlik yapan ünlülerde yer almaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Murat Boz

1. Murat Boz

Uzun yıllar Tarkan, Nilüfer ve Nazan Öncel'e vokalistlik yapan Murat Boz, şimdilerde albümleriyle vokalistlik yaptığı ünlülerle yarışıyor.

2. Sıla

2. Sıla

Bir dönem Kenan Doğulu'nun vokalistliğini yapan güzel şarkıcı, Kenan'ın desteği ile girdiği müzik piyasasında adından çokça söz ettirerek yerini sağlamlaştırdı.

3. Bengü

3. Bengü

Serdar Ortaç dahil olmak üzere birçok ünlüye vokalistlik yaptı ve albümlerinde de Serdar Ortaç desteği uzun yıllar sürdü.

4. Merve Özbey

4. Merve Özbey

Demet Akalın'ın vokalisti olan Merve Özbey, ilk olarak Erdem Kınay proje albümleri ile adından söz ettirdi, sonrasında kendi albümü ile girdiği müzik piyasasında sesini büyük kitlelere duyurdu.

5. Emre Altuğ

5. Emre Altuğ

Ünlü şarkıcılar Nilüfer, Leman Sam, Levent Yüksel ve Sertab Erener gibi isimlerin vokalisliğini yapan Emre Altuğ da, müzik sektörüne hızlı giriş yapan en iddialı isimlerin arasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tuğba Özerk

6. Tuğba Özerk

İlk Sezen Aksu ile başlayan vokalistlik yolcuğu Deniz Seki ile devam etti. O da albüm çalışmalarında vokalistlik yaptığı ünlülerin desteği ile müzik piyasasında yer buldu.

7. Zeynep Casalini

7. Zeynep Casalini

Bir dönem diğer meslektaşları gibi o da ünlü isimlere vokalistlik yaptı. Sibel Alaş, Ferda Anıl Yarkın, Emel Müftüoğlu, Ajda Pekkan gibi isimlere vokal yapan Cassalini, asıl Sezen Aksu'ya yaptığı vokalistlik ile adından söz ettirdi. Açık hava konserinde çaldığı davul ile bir anda herkesin tanıdığı isimler arasına girdi.

8. Simge Sağın

8. Simge Sağın

Gülşen'e 4 yıl Yaşar ve Serdar Ortaç'a iki yıl vokalistlik yapan şarkıcı da müzik piyasasına hızlı giriş yapan isimler arasında yer alıyor.

9. Deniz Seki

9. Deniz Seki

Kenan Doğulu, Ege ve Yaşar'a vokalistlik yaparak müzik kariyerine başlayan Seki, zamanla vokalistlik yaptığı isimlerden daha fazla ses getiren işlere imza attı.

10. Elif Kaya

10. Elif Kaya

Mustafa Sandal ve Hande Yener'e vokalistlik yapan güzel şarkıcı son albümünde seslendirdiği ''Bir Bilebilsen' isimli şarkı ile vokal yaptığı isimlerle yarışır hale geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Betül Demir

11. Betül Demir

Bir dönem Demet Sağıroğlu ve Aşkın Nur Yengi gibi isimlerin albümlerinde vokal yaptı. Daha sonra da kendi albümü ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı.

12. Ve Son Günlerin Flash İsmi : Derya Uluğ

12. Ve Son Günlerin Flash İsmi : Derya Uluğ

Ebru Gündeş'in 3,5 yıl boyunca back vokali olarak çalışan Derya Uluğ, kendi albümü ile müzik piyasasına girdi. Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan şarkıcı ''Okyanus'' adlı şarkısı ile listelerde birinci sırada yer alıyor.

Bonus: Yıldız Tilbe

Bonus: Yıldız Tilbe

Sezen Aksu, başta Levent Yüksel, Aşkın Nur Yengi dahil birçok kişiye şöhret kapısını açsa da, müzik piyasasına kazandırdığı en büyük isim şüphesiz Yıldız Tilbe... Kendisini İstanbul'a vokalisti olarak davet eden Sezen Aksu ile başladığı kariyerinde  Tilbe, Türkiye'nin en iyi isimleri arasına girdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
434
117
66
52
37
26
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zeyyuk

Elif Kaya=Güzel şarkıcı? Kaç kişi tanıyor acaba?

zeitgeist

güzel olunca tanımak mı gerekiyor? Benim bildiğim sesi iyi olan ŞARKICI olur ama ?

Sevilay

o kadar gereksiz ünlüler koyulmuş ki sayılabilecek bir çok efsane ünlü vardı oysaki

onedemiyoki

Ulan oldum olası sevmedim şu popu , hele yukarıdakilerden bazısı işkence aleti gibi geliyor bana