Görüş Bildir
Haberler
Şimdi FIFA ve PES Düşünsün: Ücretsiz Futbol Oyunu UFL Duyuruldu

Şimdi FIFA ve PES Düşünsün: Ücretsiz Futbol Oyunu UFL Duyuruldu

Oyun dünyasının gözünün kulağının üzerinde olduğu Gamescom'dan haberler gelmeye devam ediyor. Etkinlikte yeni ve ücretsiz bir futbol oyunu olan UFL de ilk kez oyuncularla paylaşıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncular olarak neredeyse her yıl duyurulan futbol oyunlarını artık iyice kanıksamış durumdayız.

EA Games FIFA serisi ile bunu hala devam ettirirken PES yakın zamanda eFootball adı altında yeni bir yapılanmaya gittiğini duyurmuştu. Bu zamana dek neredeyse yalnızca birbirleri ile rekabet içinde olan iki oyuna yepyeni bir rakip geliyor.

Gamescom'un açılış gecesinde UFL adlı yapım ilk kez oyunculara tanıtıldı.

Geliştiricilerden de umut veren açıklamalar var.

Geliştiricilerden de umut veren açıklamalar var.

Sıkı futbol fanları ve futbol oyunlarının hayranları olduklarını dile getiren ekip oyuncuların isteklerinin neler olduğunu tam manasıyla kavrayabildiklerini ifade ediyorlar. Bu oyunlara yeni bir soluk getirerek, deyim yerindeyse devrimsel bir oyun ortaya koymak amacında olduklarını da açıklamış olan ekip yeni bilgileri oyuncularla paylaşmak konusunda da sabırsızlandıklarını ifade etmiş vaziyetteler.

Oyun alıştığımız 'bazı' diğer oyunlar gibi her yıl çıkış yapmayacak.

Oyun alıştığımız 'bazı' diğer oyunlar gibi her yıl çıkış yapmayacak.

Geliştirici ekip bunun yerine yapımı düzenli güncellemeler ile her daim taze tutacak. Aynı zamanda yine o 'bazı' yapımlardan alışık olduğumuz gibi pay-2-win mantığının da bu oyunda işlemeyeceği söylemi oyuncuları heyecanlandıran bir diğer husus. UFL'de 5000'den fazla lisanslı oyuncu ile kendi takımımızı oluşturacağımız bir sistem bulunacak.

Kısacası UFL için şimdilik elimizdeki kısıtlı bilgiler epey heyecan verici.

Ancak geliştirici ekip sözlerinin ne kadarını tutacak, UFL oyunculara verdiği büyük vaatlerin altından kalkabilecek mi, en önemlisi de yıllardır neredeyse bir alışkanlığa dönüşmüş rakipleri ile baş edebilecek mi bunu zaman gösterecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
12
6
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın