Görüş Bildir
Haberler
Silahları Cazibe ve Öz Güven Olan Çapkın Erkeklerin Bayıla Bayıla İzleyeceği Filmler

Silahları Cazibe ve Öz Güven Olan Çapkın Erkeklerin Bayıla Bayıla İzleyeceği Filmler

Merhaba. Zamparalar, genellikle cazibelerini kullanarak istediklerini elde edebilen ve kendine aşırı güvenen erkekler olma eğilimindedir. Bu içerikte kadın avcılarının başrolde olduğu en iyi komedi ve çapkınlık dolu filmler listelenmiştir. 

İyi seyirler dilerim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Spread (2009)

1. Spread (2009)

Seri çapkın bir adamın ve onun reddedilen sevgilisine odaklanan bu seks komedisinde Kutcher'ın canlandırdığı jigolo, bir işi veya evi olmadan bir ilişkiden diğerine sürükleniyordur. Bir kulüpte Samantha ile tanıştıktan sonra görünüşünü ve cinsel hünerini Samantha'yı mutlu etmek için kullanarak onun yanına taşınır ancak işin içine başka kadınlar da karışır.

Yönetmen: David Mackenzie

Oyuncular: Ashton Kutcher, Anne Heche, Margarita Levieva

2. Ghosts of Girlfriends Past (2009)

2. Ghosts of Girlfriends Past (2009)

Bir kadın avcısı, erkek kardeşinin düğününe giderken eski kız arkadaşlarının hayaletleri onun peşini bırakmaz. Düğünde her biri neden onun korkunç olduğunu açıklamak için sıraya giren tüm eski kız arkadaşlarının 'hayaletleri' tarafından ziyaret edilir.

Yönetmen: Mark Waters

Oyuncular: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Emma Stone

3. Casanova (2005)

3. Casanova (2005)

Film, ilk çapkınlardan biri olan Casanova'nın hikayesini anlatıyor. Efsanevi romantik Giacomo Casanova, Venedikli Francesca Bruni'nin sevgisini kazanamadıktan sonra aşkın gerçek anlamını keşfetmeye çalışır. 

Yönetmen: Lasse Hallström

Oyuncular: Heath Ledger, Sienna Miller, Jeremy Irons

4. Don Juan DeMarco (1994)

4. Don Juan DeMarco (1994)

Filmde Johnny Depp'in dünyanın en büyük aşığı Don Juan olduğuna inanan bir adam olan John DeMarco'yu canlandırıyor. Depp, bunu düzeltmek için bir psikiyatr gözetiminde tedavi altına alınmak zorunda kalır. 

Yönetmen: Jeremy Leven

Oyuncular: Johnny Depp, Marlon Brando, Faye Dunaway

5. Boomerang (1992)

5. Boomerang (1992)

Başarılı bir yönetici ve kadın avcısı, yeni kadın patronunun ondan daha da sapkın olduğu ortaya çıkınca yaşam tarzı ve seçimlerinin ona sırt çevirdiğini fark eder.

Yönetmen: Reginald Hudlin

Oyuncular: Eddie Murphy, Robin Givens, Halle Berry

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Down with Love (2003)

6. Down with Love (2003)

1962'de New York City'de playboy bir gazeteci ile feminist bir danışman yazar arasında aşk filizlenir. Hareketli New York'un 1960'larında geçen filmin oldukça ilginç bir tarzı ve anlatımı var.

Yönetmen: Peyton Reed

Oyuncular: Ewan McGregor, Renée Zellweger, David Hyde Pierce

7. Crazy, Stupid, Love. (2011)

7. Crazy, Stupid, Love. (2011)

Orta yaşlı bir kocanın hayatı, karısı ondan boşanmak istediğinde dramatik bir şekilde değişir. Barlardan kız tavlamayı öğrenen yeni arkadaşı Jacob'ın yardımıyla erkekliğini yeniden keşfetmeye çalışır.

Yönetmenler: Glenn Ficarra, John Requa

Oyuncular: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore

8. Shallow Hal (2001)

8. Shallow Hal (2001)

Sığ bir adam, iç güzelliğinden dolayı 300 kiloluk bir kadına aşık olur. Herkes Hal'e tam tersini söylerken o, yalnızca onun iç güzelliğini görmektedir. Bu yüzden aldığı yorumlar ve bakışlar karşısında oldukça şaşırır.

Yönetmenler: Bobby Farrelly, Peter Farrelly

Oyuncular: Jack Black, Gwyneth Paltrow, Jason Alexander

9. Roger Dodger (2002)

9. Roger Dodger (2002)

Campbell Scott, kız arkadaşından/patronundan yeni ayrılan ve 16 yaşındaki yeğeni onunla kalmaya gelen New Yorklu bir metin yazarını oynuyor. Eisenberg'in kadınları tavlamak için yardıma ihtiyacı olduğunu anlayan Scott onu bir gece kasabada dışarı çıkarıyor.

Yönetmen: Dylan Kidd

Oyuncular: Campbell Scott, Jesse Eisenberg, Isabella Rossellini

10. He's Just Not That Into You (2009)

10. He's Just Not That Into You (2009)

Baltimore'da geçen ve birbirine bağlı hikayelerden oluşan film, insan davranışını okumanın veya yanlış okumanın zorluklarını ele alıyor. Filmde her ilişkinin, genellikle birlikte olmayı seçtikleri partnerin farklı motivasyonları ve arzuları nedeniyle sorunları vardır.

Yönetmen: Ken Kwapis

Oyuncular: Ginnifer Goodwin, Jennifer Aniston, Jennifer Connelly

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Pick-up Artist (1987)

11. The Pick-up Artist (1987)

Randy Jensen, çapkın Jack Jericho'yu kendi oyununda yenen akıllı, bağımsız bir tur rehberidir. Hızlı bir kaçıştan sonra, onun kayıtsızlığı yalnızca ona aşık olmasına neden olur.

Yönetmen: James Toback

Oyuncular: Molly Ringwald, Robert Downey Jr., Dennis Hopper

12. Alfie (2004)

12. Alfie (2004)

Alfie Elkins, düzenli olarak güzel kadınlarla tek gecelik ilişkiler yaşayan İngiliz bir limuzin şoförü ve seks bağımlısıdır. Hayatında pek çok harika ilişkisi vardır, ancak en yakın arkadaşının sevdiği ve çıkmaya alıştığı bir kadınla yatmak gibi hepsini hafife alır. Ancak kanser teşhisi konmasıyla zirveye ulaşır. Ama bu yanlış bir teşhistir ve Alfie ikinci şansı iyi değerlendirmek ister.

Yönetmen: Charles Shyer

Oyuncular: Jude Law, Sienna Miller, Susan Sarandon

13. Playing for Keeps (2012)

13. Playing for Keeps (2012)

Zor günler geçiren eski bir spor yıldızı, hayatını düzene sokmanın bir yolu olarak oğlunun futbol takımına koçluk yapmaya başlar. Yetişkin olma girişimleri, her fırsatta peşinden koşan çekici futbolcu annelerinin meydan okumalarıyla karşılaşır.

Yönetmen: Gabriele Muccino

Oyuncular: Gerard Butler, Jessica Biel, Dennis Quaid

14. How to Be a Player (1997)

14. How to Be a Player (1997)
image.tmdb.org

Bir playboy, iki kez birlikte olduğu tüm kadınların katıldığı bir parti ayarlandığında durumu tersine çevirir. Film, 90'lı yılların gençlik kültürünü çok komik bir şekilde yansıtan bir yapım.

Yönetmen: Lionel C. Martin

Oyuncular: Bill Bellamy, Natalie Desselle Reid, Lark Voorhies

15. Two Weeks Notice (2002)

15. Two Weeks Notice (2002)

Lucy Kelson, New York'ta tarihi koruma, çevre hukuku ve hayır amaçlı davalarda uzmanlaşmış zeki ve bir liberal avukattır. George Wade ise kibirli bir milyarder emlak geliştiricisi ve aynı zamanda oldukça kadın düşkünü bir playboy. Lucy'nin sıkı çalışması ve başkalarına bağlılığı, George'un çocuksu pervasızlığı ile bir tezat oluşturur. 

Yönetmen: Marc Lawrence

Oyuncular: Sandra Bullock, Hugh Grant, Alicia Witt

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Something's Gotta Give (2003)

16. Something's Gotta Give (2003)

Jack Nicholson hayatı boyunca bir playboy olmuştur ve tanıştığı her kadını büyülemiştir. Ancak şimdi yaşlanıyor ve giderek yalnızlaşıyordur. Normalde yaşının yarısı kadar kadınlarla çıkmasına rağmen, sonunda kendi yaşına daha yakın biriyle karşılaşır.

Yönetmen: Nancy Meyers

Oyuncular: Jack Nicholson, Diane Keaton, Keanu Reeves

17. Cruel Intentions (1999)

17. Cruel Intentions (1999)

İki kardeşin tek istediği insanları, özellikle de çok saf ve parlak gözlüleri kendileri kadar mutsuz etmektir. Gözlerini tatlı bir genç kıza dikerler ve onun hayatını yönetmeye koyulurlar.

Yönetmen: Roger Kumble

Oyuncular: Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, Reese Witherspoon

18. Swingers (1996)

18. Swingers (1996)

Mike Peters, Los Angeles'ta başarıya ulaşmak için New York'tan ayrılan ve mücadele eden bir komedyendir ve altı yıllık kız arkadaşı Michelle'in altı ay önce ondan ayrılmasına hâlâ üzülmektedir. Mike'a depresyonunda yardımcı olmak için çapkın arkadaşı Trent ve diğer bazı hevesli aktör arkadaşları, onu sosyal ortama geri döndürmeye çalışır.

Yönetmen: Doug Liman

Oyuncular: Vince Vaughn, Heather Graham, Jon Favreau

19. Shampoo (1975)

19. Shampoo (1975)

1968 Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimlerinin arifesinde, başarılı Beverly Hills kuaförü George Roundy, birkaç müşterisinden/cinsel partnerinden biri olan Felicia ile dairesinde buluşur.

Yönetmen: Hal Ashby

Oyuncular: Warren Beatty, Julie Christie, Goldie Hawn

20. Magic Mike (2012)

20. Magic Mike (2012)

Bir erkek striptizci, genç bir oyuncuya nasıl parti yapılacağını, kadınları tavlayacağını ve kolay para kazanmayı öğretir. Film, altı yıldır bu işin içinde olan Mike Lane'in rehberliğinde erkek striptiz dünyasına giren 19 yaşındaki Adam'ın etrafında dönüyor.

Yönetmen: Steven Soderbergh

Oyuncular: Channing Tatum, Alex Pettyfer, Olivia Munn

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siz bu filmlerden hangilerini eğlenceli buldunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın