Görüş Bildir
Haberler
Sıla Kimdir, Kaç Yaşında? Sıla Nereli?

Sıla Kimdir, Kaç Yaşında? Sıla Nereli?

Özge Tepe
12.05.2022 - 12:38

Şarkılarıyla olduğu kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Sıla'nın hayatı merak ediliyor. İlker Kaleli ile aşk yaşayan Sıla hakkında kullanıcılar 'Sıla kimdir, kaç yaşında? Sıla nereli?' şeklinde pek çok araştırma yapıyor. İlker Kaleli ile aşk dolu bir paylaşım yapan Sıla'nın 'Sen bana bu hayatın kıyağısın!' açıklaması da dikkatleri üzerine çekti. Paylaşımıyla viral olan şarkıcı Sıla'nın yaşamını sizler için araştırdık. İçeriğin devamında...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sıla Kimdir?

Sıla Kimdir?

Sıla Gençoğlu veya sahne adıyla Sıla, 17 Haziran 1980 tarihinde Denizli'nin Acıpayam ilçesinde doğdu. Eğitim hayatı için önce İzmir'e daha sonra ise İstanbul'a yerleşti. 

Sahne eğitimi almaya daha lise yıllarında iken başlayan Sıla siyasetçi bir baba ve eczacı bir annenin tek çocuğudur.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde Fransız Dili ve Edebiyatı üzerine 1 yıl okuduktan sonra okulu bırakan ve Bilgi Üniversitesinde caz eğitimi almaya başlayan Sıla, bir caz orkestrasında solist olarak görev aldı.

Kenan Doğulu'nun vokalistliğini de yapan Sıla'nın yazdığı şarkılar birçok ünlü sanatçının albümlerinde yer aldı. Sıla'nın geniş kitlelerce tanınması ise Sezen Aksu ile yaptıkları, Sıla dizisinin şarkısı olan çalışmadır.

Sıla Evli mi?

Sıla Evli mi?

Sıla, başarılarla dolu kariyerinin yanı sıra özel hayatı ile de dikkat çekiyor. Bir dönem oyuncu Ahmet Kural ile aşk dolu bir ilişki yaşayan ve daha sonrasında mahkeme salonlarına doğru uzanan bir sürecin içerisine giren Sıla, 2020 yılında evlendiği Şef Hazer Amani'den 2021'de boşandı.

Sıla, şu sıralar oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşıyor.

Sıla'nın İlker Kaleli'nin doğum günü için yaptığı paylaşım:

Sıla'nın Çıkardığı Albümler

Sıla'nın Çıkardığı Albümler
  • Sıla

  • İmza

  • Konuşmadığımız Şeyler Var

  • Vaveyla

  • Yeni Ay

  • Mürekkep

Bunlara da göz atın:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın