Görüş Bildir
Haberler
Sıkıntıdan Halının Desenlerini İncelerken İçlerinde Kaybolup Gideceğiniz 17 Düşünce

Sıkıntıdan Halının Desenlerini İncelerken İçlerinde Kaybolup Gideceğiniz 17 Düşünce

Can sıkıntısıyla boğuşup halının desenlerini titizlikle incelemeye başlayanlar için çılgın fikirlerimizi alıp geldik. Şimdi arkanıza yaslanın ve rahatlayın. Vakit, beyninizdeki çarkları son hızla döndürme vakti!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Üniversite öğrencileri hiç uyumayanlar ve bütün gün uyuyanlar olarak iki gruba ayrılıyorlar. Bu ikisinin ortasında bir gruba ise henüz rastlanılmadı.

2. Paralel evrenler gerçekten varsa hayalini kurduğumuz bütün o şeyler aslında bir hayal değil, paralel evrendeki yansımalarımız olabilir mi?

3. İnterneti, akıllı telefonları ve tabletleri icat eden kişiler, bir zamanlar sokakta oyun oynayan ve gece yarısına kadar eve girmeyi reddeden neslin çocukları...

O halde yaratıcılığın kerameti masa başında oturmakta değil, özgürce koşup oynamakta saklı...

4. Telefondan gerçekleştirilebilen bir işi bilgisayardan halledince, sizin de içinize ister istemez daha verimli bir iş yapıyormuş hissi dolmuyor mu?

5. Birinin gözlerinin içine bakarak konuştuğunuzda, yalnızca tek bir göze odaklandığınızı hiç fark ettiniz mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mevsimsel ya da normal depresyona girdiğinizi anlayabilmeniz için belirli bir zaman dilimi var mı? Ocak ayında depresyona girmek normal ama martta girmek mevsimsel mi sayılıyor?

7. Eğer bilim insanları, toplumun zayıf karnı olan ünlüler kadar popüler olabilseydi, dünya şu an çok daha iyi bir yer olurdu.

8. Online alışveriş sitelerinin "yalnızca 20 liram var ama ne alacağımı bilmiyorum, bana ucuz ve güzel bir şey göster" butonuna şiddetle ihtiyacı var.

9. Hafızası çok kötü olanlar için yaşanılan anları Google'da arayabilme özelliği gelse fena olmadı doğrusu...

10. Kötü bir ilişkiye saplanıp kalmak, plastik bir çiçeğe su verip büyümesini beklemeye benziyor. Böyle ilişkilerde hayalleriniz ne kadar güzel olursa olsun, 'olgunlaşmayacakları' aşikar değil mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ay'a yolculuk, belki de 500 yıl sonra ilkokul öğrencilerini götürdükleri sıradan bir okul gezisi rotasına dönüşecek ve bütün çocuklar Ay'a bir kez ayak basmış olacak.

12. Acaba dünya üzerinde kaç kişinin sizinle ilgili bir anısı var? Mesela kimsenin sizi görmediğini düşündüğünüz bir anda yaptığınız şeyler, hangi arkadaş ortamının sohbet konusu oldu?

13. İnsanların okyanusun en derin noktalarına ulaşmakta zorlanıyor olmaları aslında iyi bir şey. Bu durum, insanlar tarafından mahvedilmeden önce okyanusa birkaç yıl kazandırır.

14. Bazı insanlar size değil, yalnızca size duydukları ihtiyaca sadıklar. Ne zaman ki ihtiyaçlar değişir, o zaman sadakatin de nasıl değiştiğini bizzat görürsünüz.

15. İş başvurusu için referansa ihtiyaç duyana kadar insanlarla sosyalleşmenin ne kadar önemli olduğunu asla fark etmiyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Hijyenik ped reklamları, kadınların adet görmekten aşırı keyif aldıkları alternatif bir evrende geçiyor. Bu reklamlara konu olan kadınlara gerçek hayatta henüz rastlanmadı.

17. Herkes rüyalarını kontrol edebilseydi, insanlar uyku haplarını kötüye kullanır ve başka bir şey yapmak yerine sürekli uyumayı tercih ederlerdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
161
55
20
14
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yiris

Eğer bilim insanları ünlüler kadar popüler olsa dünyadaki en saçma insan bile bilim insanı olmaya çalışırdı ve o kesimin kalitesi de düşerdi

Kediciselin

- bugüne kadar kaç kişinin fotoğrafının arka planında farkında olmadan gözüktük acaba???

Serhat Erten

14. maddeyi şöyle değiştirmek lazım "mutlak sevgi var mıdır?" ihtiyaçların ötesinde saf sevgi nedir