Görüş Bildir
Haberler
Şık'tan Soylu'ya: 'Sen Haysiyetini Menfaatine Ezdirmiş Bir Adamsın, Ömrünü Hapiste Tamamlayacaksın'

Şık'tan Soylu'ya: 'Sen Haysiyetini Menfaatine Ezdirmiş Bir Adamsın, Ömrünü Hapiste Tamamlayacaksın'

Ulaş
23.11.2021 - 12:51

TİP Milletvekilleri tarafından Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Duvar kitabıyla karşılanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Milletvekili Ahmet Şık ile de tartışma yaşadı. Şık, Soylu'ya yönelik 'Sen haysiyetini menfaatine ezdirmiş bir adamsın' ifadelerini kullandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) bir süredir devma eden Bütçe Komisyonu görüşmelerinin bu hafta tamamlanması planlanıyor. 

Dün, İçişleri Bakanlığı'na bağlı Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ile Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün 2022 yılı bütçelerinin görüşülürken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da görüşmelere katılarak bir konuşma yaptı.

Komisyon görüşmeleri öncesi milletvekillerini selamlayan Soylu, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekilleri tarafından Duvar kitabıyla karşılanırken, İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil de kitabı Soylu'ya hediye etmişti.

Bütçe görüşmeleri sırasında TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık ile Bakan Soylu arasında da çok sert tartışmalar yaşandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
33
9
6
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sevil

Birilerinin çıkıp böyle konuşabilmesi ne güzel, tebrikler

ckkenon

korkmayın la biziz halk!

Bozkurt

Süleyman Soylu'nun son cümlesi, faşizm temsilcilerinin nasıl demokrasiden dem vurarak paçayı kurtarmaya çalıştığına bir örnek. Bunu çok sık yaparlar.