Görüş Bildir
Haberler
SHIB'ciler Buraya! 2022 Yılında Shiba Inu'ya Değer Katabilecek Faktörlere Odaklanıyoruz

etiket SHIB'ciler Buraya! 2022 Yılında Shiba Inu'ya Değer Katabilecek Faktörlere Odaklanıyoruz

Ali Aydemir
18.04.2022 - 10:30

Meme token yatırımcıları piyasalardaki en güzel günlerinin geride kaldığı endişesiyle yatırımlarına devam ederken SHIB yatırımcıları için bir ivmenin başlangıcı sayılabilecek ya da toparlanmanın başlangıcı olabilecek sebepleri bir araya getirmek istedik. İşte detaylar...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle SHIB'in şu anki durumu nasıl?

srv.onedio.com

İçerik yapıldığı esnada Shiba Inu fiyatı 0,0000026 dolar ve 24 saatlik işlem hacmi ise 368.984.087 dolardır. SHIB şu an 14 milyar dolar piyasa değerine sahip ve 15. en büyük kripto varlık.

Şimdi SHIB cephesinde yaşanan önemli gelişmelere odaklanalım:

Burning!

Burning!

Kimi analizlere göre en önemli faktör olsa da Shiba Inu'yu daha yükseğe çıkarma potansiyeline sahip olan en önemli faktörlerden biri, yolda olan yanma mekanizmasıdır. ShibaSwap 2.0, bu yıl piyasaya sürüldüğünde uzun zamandır beklenen yanan bir portala sahip olacak. Dolaşımdaki belirteç arzı azaldıkça, shib'in fiyatı artacaktır. Shiba Inu Discord moderatörü SHİBQueenie, ShibaSwap 111 ve Shibarium aracılığıyla yıllık bazda yaklaşık 2.0 trilyon jetonun yakılabileceğini tahmin ediyor.

"Yanan portalın ne zaman kullanıma sunulacağına bağlı."

"Yanan portalın ne zaman kullanıma sunulacağına bağlı."

Bu hızda yanma, Shiba Inu'nun beş yıllık bir süre içinde şimdiki fiyatının katlanarak artmasına sebep olabilir fakat analistlere göre yalnızca bir yanma stratejisi 2022'nin sonuna kadar ne kadar yardımcı olabilir?

Robinhood Market listelemesi!

Robinhood Market listelemesi!

SHİB yatırımcıları uzun zamandır ABD merkezli Robinhood şirketinin ticaret platformunda Shiba Inu'yu destekleyeceğini umuyordu. Bu umutlar artık nihayete ulaştı. Bu haftanın başlarında Robinhood, platformuna Shiba Inu ve diğer üç yeni token'ı eklediğini resmen açıkladı. Shiba Inu'nun fiyatı hemen haberlerde yükseldi. Analistlere göre Robinhood'un bu kararı iki önemli şeyi başardı. Birincisi, bazıları tarafından desteklenmeyen Shiba Inu'ya daha fazla meşruiyet sağladı. İkincisi, birçok yatırımcının daha rahat satın alması için önemli bir adım oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Amerika Birleşik Devletleri'nde genişlemesiyle işlem hacmi artabilir.

Analizlere göre SHIB token ticaretinin ABD kıtasında genişlemesi ve işlem hacmini artıracak daha çok yatırımcıya ulaşması mümkün.

Robinhood borsası güveni artırdı.

Robinhood borsası güveni artırdı.

Analistlere göre platformda listelenecek kripto varlıklar, ciddi bir değerlendirme sürecinden geçtiği için Robinhood’un Shiba Inu’yu (SHIB) listeleme kararı, altcoin’e olan güvenin arttığı şeklinde yorumlanabilir.

Shibarium da bir katalizör olarak görülüyor. Peki nedir Shibarium?

Shibarium da bir katalizör olarak görülüyor. Peki nedir Shibarium?

Bir ERC 20 Token'ı olan Shiba, Shibariumla birlikte kendi blok zincirini kuracak. Aslında token olmaktan çıkıp coin olacak. Yani Shiba kripto paradan ziyade bir ekosistem olma dönüşümünde. Analistlere göre bu ağda gelecekte yeni kripto paralar çıkarılacağında fiyat artışı kaçınılmaz olabilir.

Shib Land faaliyete geçiyor.

Shib Land faaliyete geçiyor.

Shiba Inu, birkaç hafta önce metaverse'in lansmanını resmen duyurdu. Metaverse henüz faaliyete geçmedi, ancak kullanıcılar bu hafta sonundan itibaren arazi satın alabilecekler. SHIB Metaverse’ün inşasıyla Shiba Inu, yepyeni bir sektöre adım atmış oldu. Son yılların popüler akımı bu haftadan sonra Shiba Inu ekosisteminin büyümesine katkı sağlayacak.

"SHIB Metaverse SHIB kullanımını artırabilir."

"SHIB Metaverse SHIB kullanımını artırabilir."

Bu hafta Metaverse’de erken aşama teklifler alınırken kullanıcıların önümüzdeki haftadan itibaren SHIB Metaverse’de sanal arazi sahibi olabilmeleri sağlanacak. Analizlere göre metaverse içerisindeki ticaretin SHIB ve ekosistemdeki diğer varlıklarla gerçekleşecek olması SHIB talebini artırabilir.

Peki siz yakın dönemde gerçekleşen SHIB ile ilgili gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın