Görüş Bildir
Haberler
Sezonun Açılışını Bursaspor Yaptı: 2-1

Sezonun Açılışını Bursaspor Yaptı: 2-1

Enver K.
19.08.2016 - 23:44

Bursaspor, Süper Lig'in ilk maçında Adanaspor'u geriye düştüğü maçta Ertuğrul ve Batalla'nın golleriyle 2-1 yenmeyi başardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12 yıl sonra Süper Lig’e geri dönen Adanaspor, 24. dakikada üst üste kullanılan köşe vuruşlarıyla etkili oldu. Magaye’nin kullandığı köşe vuruşunda ortasına kale önünde nefis bir kafa vuruşu yapan Renan Diniz, topu ağlara gönderdi.

İkinci yarıya Jorquera-Sercan Yıldırım değişikliğiyle başlayan Bursaspor, 57. dakikada aradığı golü buldu. Sol kanattan paslaşarak kullanılan köşe vuruşu sonrası Batalla’nın ortasına arka direkte iyi yükselen genç oyuncu, düzgün bir kafa vuruşuyla ağları sarstı.

Adanaspor taraftarları: "Hasret bitti"

Adanaspor taraftarları: "Hasret bitti"

İki takım da beraberlikten sonra sıcak havaya rağmen galibiyet için tüm kozlarını kullandı. Son dakikalara girilirken istediğini alayan Bursaspor oldu.

Dakikalar 82’yi gösterirken Aziz’in nefis hareketler sonrası sol kanattan ortaladığı topa arka direkte Batalla uçarak kafayı vurdu ve Bursaspor’u 2-1’lik üstünlüğe taşıdı.

Adanaspor 90+1. dakikada Ahmet Dereli ile gole çok yaklaştı. Altı pas üzerinden topu kaleye gönderek Ahmet’in şutunu savunma çıkardı.

Bu sonuçla Bursaspor 3 sezon sonra lige galibiyetle başlamayı başardı. Adanaspor ise Süper Lig’e mağlubiyetle başladı.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
8
5
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın