Görüş Bildir
Haberler
Sezonlar Boyu Bir Diziye Bağlanmak İstemeyenlere İlaç Gibi Gelecek 2021'in İlk Yarısının En İyi 10 Mini Dizisi

Sezonlar Boyu Bir Diziye Bağlanmak İstemeyenlere İlaç Gibi Gelecek 2021'in İlk Yarısının En İyi 10 Mini Dizisi

04.06.2021 - 07:45 Son Güncelleme: 04.06.2021 - 17:25

Uzun süren sezonlar boyunca bir diziyi takip etmek ve ona bağlanmak kimi zaman yorucu oluyor. Hele bir de Türk dizilerinin bölüm uzunluğunu göz önüne alırsak, yandık diyebiliriz! Böyle hisseden ve düşünen herkes için de mini diziler ilaç gibi geliyor haliyle!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Innocent - Şantaj

1. The Innocent - Şantaj

Bir kavgaya karışan ve bunun sonucunda katil olan bir adamın hikayesini konu ediyor. Mateo, dokuz yıl önce karıştığı bir kavga sonucu cinayetten mahkum olur. Artık özgürlüğüne kavuşan Mateo ve eşi Olivia, çocuklarına daha iyi bir gelecek sağlamak için hayatlarını yeniden inşa etmeye çalışır. Ancak bu sırada aldıkları bir haber hayatlarının altüst olmasına neden olur.

2. The Serpent

2. The Serpent

The Serpent, 1970’li yıllarda Güneydoğu Asya’da Batılı turistlerin peşine düşen bir seri katilin hikayesini konu ediyor. Charles Sobhraj, Güneydoğu Asya’daki çeşitli ülkelere seyahat eden 20 gezginin cinayetinin sorumlusudur. Dünyanın farklı kıtalarında hakkında arama emri çıkarılan Sobhraj’ın yakalanma öyküsünün anlatıldığı dizide, Charles Sobhraj’ı Tahar Rahim canlandırıyor.

3. WandaVision

3. WandaVision

WandaVision, idealize edilmiş bir banliyöde yaşayan süper kahramanlar Wanda ve Vision'a odaklanıyor. Yorucu bir hayatı arkalarında bırakmak isteyen süper kahramanlar Wanda ve Vision, güçlerini kullanmak zorunda olmadıkları bir hayatı arzular. Bunun için de sıradan bir yaşam sürebilecekleri idealize edilmiş bir banliyöde yaşamaya başlarlar. Artık geçmişte yaşadıkları zorlukları arkalarında bırakıp, sonunda istedikleri hayata kavuştuklarını düşünen Wanda ve Vision, çok geçmeden hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını keşfeder.

4. Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel - Suç Mahalli: Cecil Hotel

4. Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel - Suç Mahalli: Cecil Hotel

Los Angeles’ta bulunan Cecil Otel, zamansız ölümlere, seri katillere ev sahipliği yapmasıyla tanınır. 2013 yılında 21 yaşında Kanadalı bir turist olan Elisa Lam gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğunda Cecil Otel’de kalıyordu. Bu durum, Cecil Otel’in kötü şöhretinin büyümesine neden olur.

5. Shadow and Bone - Gölge ve Kemik

5. Shadow and Bone - Gölge ve Kemik

Leigh Bardugo imzalı romandan uyarlanan fantastik dizi, “Lights Out”, “Arrival' ve 'Bird Box' gibi yapımlardan tanıdığımız Eric Heisserer tarafından ekrana taşınıyor. Yazarın ünlü Grisha evreninde geçen 'Shadow and Bone' konu olarak, ikiye bölünmüş bir evrende vahşi yaratıklara komşu olarak yaşayan insanları takip ediyor. İki ülkeyi birleştirebilecek sihirli bir gücün varlığını keşfeden bir asker, kendisini zorlu bir savaşın ortasında buluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Worn Stories - Giyilmiş Öyküler

6. Worn Stories - Giyilmiş Öyküler

Giyişmiş Öyküler, insanların en önem verdiği kıyafetleriyle ilgili tuhaf hikayelerini konu ediyor. İnsanlar kendileri için en anlamlı olan giysileri ile ilgili büyüleyici hikayelerini anlatıyor.

7. Behind Her Eyes

7. Behind Her Eyes

Louise, oğlunu büyütmeye çalışan bekar bir annedir. Genç kadın, geçimlerini sağlayabilmek için bir psikiyatristin ofisinde çalışmaya başlar. Çok geçmeden Louise kendisini patronuyla bir ilişki içinde bulur. Ancak patronu evlidir ve Louise sevgilisinin karısıyla beklenmedik bir arkadaşlık kurar.

8. The Sons of Sam: A Descent Into Darkness

8. The Sons of Sam: A Descent Into Darkness

1970'lerin sonlarında 'Sam'in Oğlu' vakası, dünyada büyük yankı uyandırır. Amerika’nın en ünlü seri katillerinden biri olan David Berkowitz'in tutuklanması ile son bulan bu dava, gazeteci Maury Terry için ömür boyu sürecek bir saplantı haline gelir. Maury, David Berkowitz'in tek başına hareket etmediğine, cinayetlerin şeytani bir tarikatla bağlantılı olduğuna inanır ve bunu kanıtlamak için yıllarca mücadele eder.

9. Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer

9. Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer

Night Stalker: Bir Seri Katili Yakalamak  Amerika’nın en tehlikeli seri katillerinden birinin yakalanış hikayesini anlatıyor. Bir seri katil, yaşlı genç, kadın erkek demeden, farklı ırklardan, sosyoekonomik sınıflardan olan birçok insanı öldürür. Dedektifler, Kaliforniya’da yaşamı durma noktasına getiren bu olayın sorumlusunu yakalamak için zamana karşı yarışır. Saldırıya uğrayanlarla yapılan röportajlara, arşiv görüntülerine yer verilen belgeselde, bir seri katilin yakalanıp, adalete teslim edilme süreci gözler önüne seriliyor.

10. Mare of Easttown

10. Mare of Easttown

Mare of Easttown, Pennsylvania’da yaşanan bir cinayeti konu ediyor. Küçük bir kasabada yaşayan dedektif, bir yandan çalkantılı yaşamındaki sorunlarla mücadele ederken, bir yandan da kasabada işlenen gizemli bir cinayeti aydınlatmaya çalışır. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İyi seyirler!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
5
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gaydırı guppak

serpent değişik bir dizi bence izlerken ağır ilerliyor ama bırakamıyorsunda. özellikle gerçek hikayeden uyarlama olması aşırı merak uyandırıyor. güzel dizi. ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Behind Her Eyes güzel sonu şaşırtacak sizi

Barney

Mare of Easttown yeni bitti tüm bölümlerin yayını. ben de dün izledim son bölümü. konu gayet güzel ilerliyo, merak unsurları iyi. sürükleyici bir hikayesi va... Devamını Gör