Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinizle Birlikte Bu 30 Davranıştan 20'sini Sergiliyorsanız İdeal Bir İlişki Yaşıyorsunuz!

Sevgilinizle Birlikte Bu 30 Davranıştan 20'sini Sergiliyorsanız İdeal Bir İlişki Yaşıyorsunuz!

Aburoski
08.08.2018 - 17:21 Son Güncelleme: 10.01.2019 - 16:13

Bildiğin gibi ideal insan olmayınca ideal bir ilişki de yaşamak zor. Sevgilinin ideal ilişki için doğru bir insan olduğunu ve ilişkinin gerçekten örnek bir ilişki olup olmadığını merak ediyorsan, senin için 30 davranış belirledik. Bakalım bunlardan kaçını seçeceksin?

Hadi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilinle birbirinize nasıl davranıyorsunuz?

Sevgilinle birbirinize nasıl davranıyorsunuz?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Standart bir ilişki yaşıyorsun!

Seçtiğin davranışlara göre senin pek ideal bir ilişki yaşadığın söylenemez fakat bu elbette ki kötü bir ilişki yaşadığın anlamına gelmiyor. Sadece örnek bir ilişki anlamında birbirinize daha güzel davranabilirsiniz. Daha fazlası olabilir. Değil mi? Çok zor olmasa gerek. Sizin yaşadığınız ilişkiyi hemen hemen herkes yaşıyor. Diğerlerinden farklı olmak, örnek bir çift olmak için biraz daha çabalamalısınız. 

Birbirinizi çok seviyorsunuz elbette ki buna kimsenin itirazı yok. Bu aşkla zaten devam ederseniz ideal ilişkiye ulaşabilirsiniz. Bakalım ileride nasıl olacaksınız?

İdealliğe yaklaşıyorsunuz!

Seçtiğin davranışlara göre ilişkiniz ideal, örnek bir ilişki yolunda hızla ilerliyor. Siz birbirine sırılsıklam aşık, birbirinizi anlayan ve hayatlarınıza saygı duyan bir çiftsiniz. Sadece ideal bir ilişki anlamında bunu bir tık ileriye taşımanız gerekiyor. Bu durumunuzla sizin ideal bir ilişki yaşadığınızı söyleyemiyoruz. Fakat güzel bir ilişki yaşıyorsunuz. Standartın dışında, ponçik bir ilişki...

Birbirinize karşı daha fazla yakın olmalısınız ve birbirinizi iyi, doğru anlamalısınız eğer bu durumu çözerseniz ideal bir ilişkiye ulaşırsınız. Hadi bakalım görelim sizi...

Tam bir ideal ilişkiniz var!

Seçtiğin davranışlara göre ilişkiniz parmakla gösterilecek kadar ideal bir ilişki. Birbirinizi öncelikle çok seviyor ve kaybetmek istemiyorsunuz. Bu nedenle birbirinizin hayatlarına olabildiğince saygı duyuyor ve önemsiyorsunuz. Duygularınız, düşünceleriniz çok önemli. 

İnsanlar sizin ilişkinize ulaşmak için çok çaba sarfediyor fakat sizin için kolay olmuş. Çünkü zaten sizin kafalarınız bu şekilde çalışıyor. Bir sevgili olarak değil de insan olarak birbirinize fazlaca değer veriyorsunuz. Bazı farklılıklarınız olsa da bu sizin için problem değil çünkü siz bu farklılıklarla güzelsiniz ve bunun farkındasınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
222
151
76
64
63
53
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizli birisi

pardon hangi sevgili ??!??

Orhan Ulusoy

bir çoğunu işaretleyebiliyorum fakat bilin bakalım ne eksik :D

Besime Gerim

sevgilin mi :D

Besime Gerim

Tam bir ideal ilişkiniz var!