Görüş Bildir
Haberler
Sevgilini Hangi Milletten Bulacaksın?

Sevgilini Hangi Milletten Bulacaksın?

12.08.2021 - 14:35

Yıllardır aradığın ama bulamadığın ya da önümüzdeki yıllarda bekleyeceğin hayatının aşkıyla elbet tanışacaksın! Ama sana hayatının aşkı için ülke sınırlarını aşman gerektiğini söyleyebiliriz. Bakalım sevgilini hangi ülkeden bulacaksın?

Testi çöz, sonucu bizimle paylaş!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, hangi cinse karşı ilgi duyduğunla başlayalım..

2. Şimdi 4 mevsimden en çok hangisini sevdiğini söyle bakalım...

3. Daha önce hiç yurtdışına çıktın mı?

4. Diyelim ki hiç vize sorunun da yok, öyle ordan oraya geziyorsun, peki ama neyin peşindesin?!

5. Biriyle ilk buluşmanda en çok neye dikkat edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de söyle bakalım, evleneceğin insanın siyasi görüşü senin için çok önemli midir?

6. Şimdi de söyle bakalım, evleneceğin insanın siyasi görüşü senin için çok önemli midir?

7. Karşındaki insanda ilk baktığın şeyin dürüstçe cevabını bekliyoruz :)

8. Son olarak, ilişkilerinde sorunları çözme şeklin nasıldır?

8. Son olarak, ilişkilerinde sorunları çözme şeklin nasıldır?

İtalya!

İtalya!

Senin biricik sevgilin İtalyan olacak! Zaten içten içe de olsa İtalya'ya bir hayranlık duyuyordun. Üstelik kültürlerimiz ve alışkanlıklarımız öyle pek de farklı değil. Dolayısıyla sevgilin hayatının aşkı olabilir ve bu birliktelik evliliğe kadar gidebilir! Belki yabancı gelin/damat istemeyen ailen başta biraz sorun çıkarabilir ama eminiz ki tanıyınca çok seveceklerdir. Şimdiden mutluluklar dileriz!

İsveç!

İsveç!

Sen genel olarak sakin yapılı bir insansın. Hayatın telaşı, koşuşturması, dertler, sıkıntılar hepsinden uzak olmayı tercih ediyorsun. Dinginlik hayatının merkezinde olmalı daima. Belki kendi hayatına yakın göreceğin için bilmiyoruz ama sevgilin de İsveç'ten olacak. Ama aklında sanıldığı gibi soğuk bir insan canlanmasın, tamamen cana yakın, neşeli ve hayatına çok daha pozitiflik katacak bir aşk olacak bu!

Brezilya'da!

Brezilya'da!

Sen neşesiyle herkesi kendine hayran bırakan bir insansın. Kıpır kıpırsın, etrafındaki herkesin modunu yükseltiyorsun. Bu enerjine en uygun milletten bulacaksın sevgilini! Birlikte dans edecek, eğlenecek, harika vakitler geçireceksiniz. Açıkçası ilişkiniz evliliğe gidecek gibi durmuyor ama birbirinizin hayatında daima özel bir yere sahip olacaksınız. O yüzden bir hafta sürmüş, bir ay ya da bir yıl sürmüş düşünme. Geçirdiğiniz değerli vaktin tadını çıkar!

İspanya!

İspanya!

Sen içi kıpır kıpır eğlence dolu bir insansın. Kendin gibi neşe dolu ve hayatı seven birini arıyordun ve işte İspanyol aşkın tam da gönlüne göre biri oldu! Birlikte son derece keyifli vakitler geçirecek, günün ve anın tadını doyasıya çıkaracaksınız. Bu aşkın sonu evliliğe gider mi bilemiyoruz ama unutulmaz bir ilişki olacağından eminiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
41
32
28
14
12
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Talha Nadir

Başta Kendi Cinsiyetini İşaretleyn Bir Tek Benmiyim :D

Sevgili

İtalya'ya sevinemeyeceğim ya güzellik desen Türk kadınları daha güzel, kültür yemek desen yine Türk kadınları daha güzel, görgü, ahlak ve zeka desen bence pe... Devamını Gör

lisa jennifer

ispanya üniversitede belki giderim

endividualist

Selam bende isveç