Görüş Bildir
Haberler
Sevgilin Bu 30 Davranıştan 20’sini Sergiliyorsa Yolun Sonu Evlilik!

Sevgilin Bu 30 Davranıştan 20’sini Sergiliyorsa Yolun Sonu Evlilik!

Aburoski
04.09.2018 - 15:25 Son Güncelleme: 26.01.2019 - 12:33

Çoğu insan sevgilisiyle yürüttüğü ciddi ilişkisinin evlilikle sonuçlanmasını ister. Fakat karşısındaki insanın evliliği düşünüp düşünmediğini anlayamaz. Bizler de size yardımcı olmak için 30 tane davranış belirledik. Eğer sevgiliniz bu davranışlardan 20'sini sergiliyorsa evlilik yolundasınız demektir!

Hadi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilin hangi davranışları sergiliyor seç bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Evlilik yoluna henüz girmediniz!

Seçtiğin davranışlara göre sizin pek evlilik yolunda olduğunuz söylenemez. Fakat bu elbette ki evlenmeyeceksiniz ya da sevgilin evliliği düşünmüyor gibi bir şey değil. Sen sadece biraz daha sabretmelisin. Sabreden her zaman istediğini alır. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. 

Bu zamana kadar beklemişsin. Biraz daha beklemen senin için çok iyi olacak. Azminin sonu zaferle sonuçlanacak. Bak bize güvenebilirsin. Sadece hiçbir şey için acele etmemeni öneririm. Sana şu anda diyebileceğimiz tek şey bu. Ha kesinlikle sevgilinin başını evlilik evlilik diye yeme. Senden soğumasını istemezsin değil mi? E biz de istemeyiz. Bundan sonraki adımlarını dikkatli at bakalım. Hadi görelim seni!

Yavaş yavaş evlilik düşüncesi sarmış!

Seçtiğin davranışlara göre siz yavaş yavaş evlilik yolunda ilerliyorsunuz. Daha tam o yola varamadınız fakat varmanız çok yakındır. Sevgilin de yavaş yavaş evlilikle ilgili bir şeyler belirmiş. Ve bunu sen yakın zamanda anlamış olabilirsin. Sakın anladığını ona belli etme ve evlilik konusuyla ilgili bir şey deme. Çünkü işlerin zora girmesini istemeyiz değil mi? 

Bazen karşındaki insanı rahat bırakmak, istediklerini kolayca almana yardımcı olabilir. Bu nedenle sen pusuda avını bekleyen kurt gibi davran. Sessiz ve alttan alttan ver gazı. O zaten kıvama gelmiş durumda. Yapman gereken tek şey sabrederek beklemek.

Tebrikler! Evlilik yolunda adım adım ilerliyorsunuz.

Seçtiğin davranışlara göre sen kesinlikle evlilik yolundasın. Seni öncelikle tebrik ediyoruz. Siz bu yola çoktan girmişsiniz ve sonuna yaklaşmışsınız. Sevgilin zaten seni bu kadar çok severken evlenmemeyi düşünmemesi garip olurdu. Sen onun için bulunmaz Hint kumaşısın adeta. Birbirinizi çok iyi anlıyorsunuz. İyi de anlaşıyorsunuz. Bu nedenle sizin yolunuz sağlam. 

Yeter ki bu süreçte birbirinizi kırmayın ve yıpratmayın. Biliyorsun ki evlilik yolundan dönen çok insan var. Evleneceği günden bir gün önce bile ayrılan insanlar var. Bu hiç kolay bir yol değil. Zorlu engebeli bir yol sizi bekliyor. Eğer bu yoldan başarıyla geçerseniz çok güzel bir evliliğiniz olacak. Hadi bakalım görelim sizi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
160
105
84
68
45
29
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Özge Ece

Yavaş yavaş evlilik düşüncesi sarmış!

ZESO

Evlilik yoluna henüz girmediniz! ZATEN EVLİYİM Kİ :D

Gizem Yenikler

Yavaş yavaş evlilik düşüncesi sarmış!