Görüş Bildir
Haberler
Sevgi Böyle Bir Şey! Hayvanlar İçin Yaşadığı Evi Terk Edip Sokakta Kalmaya Başladı

etiket Sevgi Böyle Bir Şey! Hayvanlar İçin Yaşadığı Evi Terk Edip Sokakta Kalmaya Başladı

Emre Ordu
18.09.2018 - 21:13 Son Güncelleme: 19.09.2018 - 16:40

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde apartmanın bahçesinde sokak hayvanlarına bakan 65 yaşındaki Münevver Üzmez, komşuların şikayeti üzerine hayvanlarıyla sokakta yaşamaya başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde babasından kalan emekli aylığıyla ile 13 yıldan bu yana sokak hayvanlarını besleyen 65 yaşındaki Münevver Üzmez, bir süre önce oturduğu evin park yapılmak üzere yıkılmasıyla kardeşinin yanında yaşamaya başladı.

Şikayetler üzerine kardeşiyle problem yaşayınca evden ayrıldı

Şikayetler üzerine kardeşiyle problem yaşayınca evden ayrıldı

Apartmanın bahçesinde hayvanlara bakmaya devam eden Üzmez, mahalle sakinlerinin şikayetlerinden dolayı kardeşiyle sorunlar yaşamaya başladı. Bunun üzerine hayvanlarını yanına alan Üzmez, üç katlı bir binanın bahçesine konulan kanepede yaşamaya başladı.

Günün büyük bölümünde hayvan severlerin desteğiyle kedi ve köpeklerle ilgilenen Üzmez, geceleri ise binanın önüne konulan kanepede uyuyor.

"Bir aydan beri sokakta uyuyorum"

"Bir aydan beri sokakta uyuyorum"

Uzun yıllardır sokak hayvanlarıyla ilgilendiğini söyleyen ve apartman sakinlerinin tepkisine rağmen hayvanları yüzüstü bırakmadığını ifade eden Üzmez, 'Bir aydan beri böyle sokakta uyuyorum. Önceleri kardeşimin bahçesindeydim. Kardeşim bana 'hayvanlarınla beraber pılını pırtını topla buradan çek git' dedi. Ben de kardeşime 'pılımı pırtımı toplayamam köpeklerimi alır giderim' dedim. Böylece dışarıda yaşamaya başladım. Ömrüm yettiği kadar hayvanlarıma bakacağım. 8 köpeğim, 6 kedim var, bunları da yanıma alacağım. Hayvanlarım dostlar, canlar, ciğerler ve çocuklarımdır' dedi.

Hayvanlarından asla vazgeçmeyeceğini dile getiren Üzmez, bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Belediyeye tepki: "Yardımcı olmuyorlar"

Belediyeye tepki: "Yardımcı olmuyorlar"

Mahalle sakinlerinden Semiha Taşdemir de hayvansever Üzmez'e, yaşadıkları binanın bahçesinde kalma imkanı verdiklerini söyledi.Üzmez'i evine davet ettiğini ancak bu daveti kabul etmediğini aktaran Taşdemir, belediyenin de kendilerine yardımcı olmadığını öne sürdü.

Taşdemir, 'Belediyenin normalde teyzeye bakması gerekirken, vatandaş olarak bizim de Münevver Teyze'ye bakmamıza mani oluyorlar. Derhal 'bu koltukları kaldırın biz size cezai işlem uygulayacağız' diyorlar. Eğer yardımcı olmayacaklarsa bizim teyzeye kendi imkanlarımızla bakmamıza da engel olmasınlar.' diye konuştu.

Bu arada Yenimahalle Belediye Başkanlığı yetkilileri de bina sakinlerinin şikayeti üzerine zabıta ekiplerinin bölgeye giderek, incelemede bulunduğunu bildirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
563
167
101
32
26
22
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aşkito muyum ben

Abi ben diyorum bu dünya uzerinde ne kadar hayvan sevmeyen varsa hepsi ölsün. Hem de acı çekerek ölsün, biz de onların ölümlerini izleyip kahvemizi yudumlaya... Devamını Gör

Burak Ö.

Arkadaşım her insan hayvan sevmek zorunda mı ? Değil. Ama zarar vermemek zorunda.Kimisi korkabilir bu gayet doğal.Yaptığın yorum çok kötü bir yorum.Şu yorumu... Devamını Gör

La Casa De Papel

ne istiyosunuz 65 yasindaki teyzeden ve hayvanlardan ya . apartman sakinleri de tam domuzmus

Hayvanlardan ne istiyorsunuz deyip bu karaktersiz insanlara domuz demek ne kadar doğru?

Ben de hayvanları çok severim kaç tane hayvan büyüttüm ama bazen insanların hayvan sevgisini aşırı abarttıklarını düşünüyorum. Bir akrabamız evinde sayamayac... Devamını Gör

Jose Arcadio

Bahçede bakmaya devam etmiş ve bu yüzden şikayet edilmiş zaten, nerden duyar kasarım diye haberi bile doğru düzgün okumuyorsunuz