Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Yemeklere Göre Ne Kadar Tatlısın?

etiket Sevdiğin Yemeklere Göre Ne Kadar Tatlısın?

Sevdiğin yemekler senin ne kadar tatlı birisi olduğunu anlatıyor. Bakalım sen sevdiğin yemeklere göre ne kadar tatlısın?

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da öğrenebilir miyiz?

3. Bu hamur işilerden birisini yersen hangisi olurdu?

4. Bu hamur işi tatlılardan bir tane seçer misin?

5. Bu dolmalardan hangisini şu an canın çekti?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu makarnalardan hangisi karnını acıktırdı?

7. Bu çorbalardan hangisi şimdi olsa içini ısıtırdı?

8. Bu ekmeklerden hangisini yemeğin yanında tüketirsin?

9. Son olarak, baklagillerden bir üye seçer misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çok sevimlisin!

Seçtiğin yemeklere bakılırsa sen gerçekten çok sevimlisin. İnsanlar seni o kadar içten, samimi ve güvenilir buluyor ki... Seni herkes tatlı buluyor. Fakat bilmiyorlar içinde nasıl fırtınalar koptuğunu. Tatlısın diye mutlusun sanıyorlar. Olsun, sen gerçekten samimisin. Çoğu kişi suratsız suratsız dolanırken ortalarda sen etrafa neşe ve umut saçıyorsun. 

Sevimliliğin sayesinde kaç kişi tavlamışsın. Herkes senin gözlerinin içine düşmüş. Sevimlilik sayesinde bir sürü kapı açılmış sana. Kısmetlerin bitmiyor ve ardı arkası kesilmiyor.

Sevimlisin!

Sevdiğin yemeklere göre sen sevimlisin. Fakat sevimli olman bazı durumlarda iyi gelmiyor. Sen aslında sevimli değil de daha olgun gözükmek istiyorsun. Tatlılığından ödün vermiyorsun. Herkes senin yüzünün ne kadar sevimli karakterinin ne kadar güzel olduğunu konuşurken sen biraz olsun kötü olmak istiyorsun. 

Sevimlilik için özel bir formülün yok, sen doğuştan böylesin. Mayanızda sevimlilik var. Genlerle sana da geçmiş. İçinde volkanlar patlarken dışarıya bu havayı vermek nasıl bir duygu?

Sevimli sayılmazsın!

Sevdiğin yemeklere bakılırsa sen çok sevimli sayılmazsın. Özellikle hoşlanmadığın birisi karşına çıktıysa suratını öyle bir ekşitiyorsun ki o kişi ortamdan koşarak uzaklaşmak istiyor. Sevdiklerine sevimli oluyorsun fakat onlara da tırnaklarını çıkarttığın dönemler oluyor. 

Sevimli olmaya çalışsan da bu senin içinde yok. Yapmacık oluyorsun. Zaten sevimli olmaktan hiç hoşlanmıyorsun. O yüzden en azından çabalama. Seni kabul eden böyle etsin.

Sevimli sayılırsın!

Sevdiğin yemeklere göre sen sevimli sayılırsın. Seni sevimli bulmayanlar utansın. Fakat anlaşılan o ki çoğu kişi seni sevimli bulmuyor, daha çok çekici buluyor. Sevimli olmak için fazla soğuk bir karaktersin. Senin yapında sevimlilik yok. Seni seven böyle sevsin canım. 

Tek birisine sevimli geliyorsun, onu da sen iyi biliyorsun. Kalbinde yer edinmişsin ve sevimlilik tacını sen giymişsin. Eğer birisi için sevimli sayılmak istersen, bu o kişi olmalı. Geri kalan kişiler seni pek de sevimli bulmuyor. Belki de tarzını falan değiştirmen gerekir.

Sevimli değilsin!

Sevdiğin yemeklere bakarsak eğer sen pek de sevimli değilsin. Sevimli görünmek gibi bir derdin yok fakat insan en azından bu kadar sinirli olmaz. Sen hem sevimli değilsin, üzerine bir de çok sinirlisin.

Birisi senin istemediğin bir şeyi yaptığı anda suratını asıyorsun. Bu da sana ayrı bir çekicilik katıyor, orası da gözümüzden kaçmadı. Asık suratlı halini bile beğenen çok. Ciddi karakterli ve ne kadar kararlı olduğunu göstermek hoşuna gidiyor. Öz güvenlisin, bu da karşı tarafa seninle konuşurken 3 kere daha düşünmesi gerektiği imajını veriyor. Sevimli olmak birçok kapıyı açarken, sen bugüne kadar kazandığın her şeyi kendi emeğinle yapmışsın. O yüzden boş ver böylesi daha iyi.

Asla sevimli değilsin!

Sevdiğin yemeklere bakılırsa sen hiçbir zaman sevimli olamayacaksın. Karakterin buna elverişli değil. İnsanda az biraz sevimlilik, tatlılık olur. Sen çok sert mizaçlısın. Bir dizide oynasaydın kesin kötü karakteri falan canlandırırdın. 

Sevimli olan insanları güvenilir bulmuyorsun. Sana itici geliyor ve kendine asla bunu yakıştırmıyorsun. Bırak zaten sevimlilikle nereye kadar? Hayat sevimli olunmayacak kadar ciddi davranıyor. Sen neden sevimli olasın ki...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
495
263
129
124
40
37
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
p1nar

Sevdiğin yemeklere göre sen sevimlisin. Fakat sevimli olman bazı durumlarda iyi gelmiyor. Sen aslında sevimli değil de daha olgun gözükmek istiyorsun. Tatlıl... Devamını Gör

Gamze Tuana Karacan

başka bir teste bu bana çıkmıştı ama hangisiydi hatırlamıyorum ve oysaki bu teste sevimli değilsin diyor

Pasif Kullanıcı

Çok sevimli olduğumu kuru fasulyeden çıkardılar helal olsun.

yağmur ekinci

çok sevimlisin!

Oğuz Türk

sağol