Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin ve Nefret Ettiğin Tatlılara Göre Libidonu Yorumluyoruz!

etiket Sevdiğin ve Nefret Ettiğin Tatlılara Göre Libidonu Yorumluyoruz!

Aburoski
15.07.2020 - 21:00

Libidon nasılmış bakalım mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Trileçe

1. Trileçe

2. Tiramisu

2. Tiramisu

3. Cheesecake

3. Cheesecake

4. Cookie

4. Cookie

5. Baklava

5. Baklava
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Browni

6. Browni

7. Tart

7. Tart

8. Sütlaç

8. Sütlaç

9. Şekerpare

9. Şekerpare

10. Kek

10. Kek
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ateşler içinde yanıyorsun!

Tatlı tercihlerine göre sen resmen yürüyen libidosun! Bu konuda kimse eline su dökemez. Her nerede ve nasıl olursan ol cinsel anlamda isteklerin hep zirvede.  Cinsel çekimin o kadar kuvvetli ki, karşındaki insanı bir mıknatıs gibi resmen yamacına çekiyorsun. Cinsel anlamda oldukça sarsıcı bir insansın. Sana kimse karşı koyamıyor anlayacağın. Yanından geçeni bile titretirsin sen. Libidon arşa değerken, ağzından çıkanları, yaşattığın deneyimleri tahmin etmek bizim için oldukça zor olur. Onu sadece yaşayan bilir. Seninle bu deneyimi yaşayan insan sanırım dünyanın en şanslı kişisi olabilir. 

Senden kopmak da çok zor. Ayrıca yeniliklere her zaman açık olduğun için her zaman seksi eğlenceli bir hale getirmek istiyorsun. Ah ah, nasıl yakıyorsun insanları bir bilsen!

Aşık olduğunda kendinden geçiyorsun!

Tatlı tercihlerine göre senin içinde cevher aşık olduğunda ortaya çıkıyor. Her karşındaki insana cinsel anlamda istek besleyemiyorsun. Senin libidonun tavan yapması için aşık olman gerekiyor. Aşık olduğunda senden iyisi yok! Çılgın bir aşık olduğun için karşı konulmaz bir seks isteğin oluyor. Her an her yerde bunu hayal edebilirsin. O kadar şehvetli ve ihtiraslı olursun ki, kendini bile tanıyamazsın. Normal hayatında yüksek bir istek olmaz ama dediğim gibi aşk işte insanı şehvetli bir insana dönüştürüyor. 

Yaşattığın seks deneyimi karşındaki insanı çılgına dönüştürüyor. Bu deneyimi yaşayan insan senden kolay kolay da kopamıyor. Sen deli edersin insanı deli!

Eh işte!

Tatlı tercihlerine göre sen ortalama bir libidoya sahipsin! Herkesin ne kadar yüksekse senin de o kadar diyebiliriz. Olması gerektiği kadar. Bazen libido seviyen yükselirken bazen de normal düzeylerde kalabiliyor. Bu yaşadığın olaylarla, kişilerle alakalı bir durum. O yüzden zaman zaman değişebiliyor. 

Bazen o kadar yükseliyor ki libido seviyen sen bile şaşırıyorsun. Cinsel yaşantını inanılmaz etkiliyor bu durum. Sen de farkındasın! Ama bazen de bir şey oluyor hop libidon düşüyor. Yükseltebilene aşk olsun. Anlayacağın her şeyi tutkulu yaşadığın gibi bu konuda da böylesin. Ya hep ya hiç! Her zaman alev topu değilsin anlayacağın.

Libidodan eser yok vallahi!

Tatlı tercihlerine göre senin libidon ne yazık ki yerlerde! Nedenini bilmiyorum ama dipte sürükleniyorsun diyebiliriz. Karşındaki insanı pek tatmin edemiyorsun aynı şekilde sen de tatmin olmuyorsun. Bu yüzden birçok ilişkin de olumsuz etkilenmiş. Biliyorsun ki seks ilişkilerin geleceği için önemli, yadsınamayacak bir faktör. Elinden geleni yapsan da karşındakini memnun edemiyorsan uzatmanın pek de anlamı kalmıyor. Tutkulu, şehvetli değilsin. Bazen karşındaki insanın hevesini de kursağında bırakıyorsun. 

Böyle devam etmez! Bunun için internetten birçok yönteme bakabilirsin ya da doktora gidebilirsin. Anlayacağın elini çabuk tutman gerekiyor yoksa bu şekilde ilişkilerine devam edemezsin ve gerçek aşkına da kavuşamazsın. Bizden demesi...

Bu testleri de çözebilirsiniz;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
250
168
103
47
38
26
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ancient Guy

Seviyorum ya da nefret ediyorum mu demek lazım illa ki? Bir ortasını da koysaydınız ya. İnsan tatlıdan nefret eder mi hiç, ben de mecbur hepsini seviyorum de... Devamını Gör

Dilan Bayram

Abi mjvgkbgbgfhvbmgcdöfbnh

Feridun Baylan

ulan bütün güzel lezzetli tatlıları koymuşsun insan hangisini sevmez ki bunun libidoyla alakası yok ki :)))

nefret ettiğim tatlı yokmuş onu anladım:))