Görüş Bildir
Haberler
Harfleri Yazma Şekline Göre Önemli Bir Yeteneğini Söylüyoruz!

etiket Harfleri Yazma Şekline Göre Önemli Bir Yeteneğini Söylüyoruz!

Aburoski
08.07.2020 - 19:15

Sana bazı harfleri nasıl yazdığını sorduk, bize verdiğin cevaplara göre de yeteneğinin ne olduğunu söyleyeceğiz. 

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenmekle başlayalım...

2. Yaşını da söyler misin?

3. X harfini nasıl yazıyorsun?

4. Z harfini nasıl yazıyorsun?

5. E harfini nasıl yazıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. K harfini nasıl yazıyorsun?

7. Peki son olarak M harfini nasıl yazdığını seç, sonucunu hemen öğrenelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Karşına çıkan problemlere kolayca çözüm üretiyorsun!

Harfleri yazma şekline göre senin yeteneğin problemlerle akıllıca savaşmak... Her insan bunu beceremez. Genelde insanlar bir problemle karşılaştığında süt dökmüş kediye döner ve o problemle yüzleşmeden kaçmayı tercih eder. Sen öyle değilsin. Problem her ne olursa olsun üstüne gitmeyi tercih ediyorsun.  

Bu problemlerle yüzleşme, çözüm arama ısrarın genelde de elinde patlamıyor. Elini attığın her şeyi çözüme kavuşturuyorsun. İnsanlar bu yeteneğine hayran vallahi. Bunu nasıl başardığını öğrenmek isteyen çok insan var ama sen bunu bir sır gibi saklamayı tercih ediyorsun. Zaten insanların da söylesen bile anlayabileceğini düşünmüyorsun. Çünkü sendeki başka bir şey. Zihnin çok farklı çalışıyor. Kıymetini bil...

Herkesle anlaşabiliyorsun!

Harfleri yazma şekline göre senin yeteneğin herkesle anlaşabilmek. Böyle yetenek mi olur diye düşünebilirsin fakat herkesin birbirine kinini kustuğu bu dünyada bunu başarabilen nadir insanlardansın. Anlayacağın senden çok az kaldı. Bu nedenle de bunu bir yetenek olarak düşünebiliriz. Genel olarak insan seven birisin. Karşındaki insanlar sana zarar vermediği sürece onlara olabildiğince iyi davranıyorsun ve anlaşmaya çalışıyorsun. 

Hayatın boyunca insanlarla tartışmaktan hep çekinmişsindir. Elbette kırıldığın, canının yandığı ya da sinirlendiğin zamanlar oldu fakat yine de sessizliğini koruyup bunları içine attın. Bu ne kadar doğru bilmiyorum açıkcası çünkü insan bazen insanların bağıra çağıra kavga etmeye ihtiyacı olabiliyor. Yine de tabii sen biliyorsun. Senin huyun böyle kolay kolay değiştiremezsin. Bu şekilde de mutlusun zaten.

Herkesin oyuncu olduğu dünyada mükemmel bir insan sarrafısın!

Harfleri yazma şekline göre senin yeteneğin insan sarrafı olmak. Bildiğin gibi herkesin kolay kolay yalan söylediği, herkesin oscarlık oyunculuk sergilediği dünyamızda kimin doğru söylediğini kestirmekte güçlük yaşıyoruz. Fakat sen insanın gözüne baktığında tabir-i caizse ne mal olduğunu anlıyorsun. Seni kandırmak epey bi' zor. Karşındaki insanla sadece 10 dakika bile sohbet etme o insanı tanıman için yeterli. Bu herkeste olmayan önemli bir özellik. 

Bu nedenle hayatında sana zarar verebilecek bir tane bile insan yok. Bu konuda çok şanslısın. Keşke herkes senin gibi olabilse ve hayatlarında kötü insan barındırmama şansları olsa. Bu işin püf noktasını bize de söylesene?

Herkesi yönetebilecek güce sahipsin!

Harfleri yazma şekline göre senin yeteneğin herkesi kolayca yönetmek. Anlayacağın sen tam lider bir ruha sahipsin. Herkesi etkin altına kolayca alabiliyorsun. Karşındaki insan kim olursa olsun kolaylıkla onu yönlendirebilirsin. Bu gerçekten çok önemli bir yetenek. Ayrıca senden de korkulur. Sen kaplanı bile yola getirebilecek bir seviyedesin. Tehlikedesin yani. Senin gibi olmak isteyen çok insan var ama işte öyle kolay bir iş değil liderlik yapmak. 

Sen zaten doğuştan bu yeteneğe sahipsin. Küçükken de böyleymişsin. Hayatın boyunca da bu şekilde devam edeceksin zaten. Bana sorarsan bazen bu durumun olumsuz yönleri de var. Hayatına her giren insan yönetilmekten hoşlanmayabilir. Bu da insan ilişkilerini etkileyebilir.

Duygularını kontrol edebiliyorsun!

Harfleri yazma şekline göre senin yeteneğin duygularını her koşulda kontrol etmek. Yaşadığın durumlar karşısında ne kadar üzülsen de ya da öfkelensen de bunu pek göstermiyorsun. Nerede nasıl davranacağını biliyorsun. Öfke kontrolün çok iyi. İnsanlara sinirlendiğini belli etmiyorsun. Bazı insanlar duygularını hemen belli eder fakat sen çok iyi saklıyorsun. Bunu yapmak da büyük bir yetenek. Herkesin kolayca yapabileceği bir şey değil. 

Ben üzüldüğümde bazı anlar yanımda kimin olduğunu umursamadan ağlıyorum. Senin gibi olmak çok isterdim doğrusu. Bu tarz duyguları göstermek pek iyi değil gibi. Bu muhteşem yetenek için kendini şanslı hissetmelisin. Bize de biraz öğretsene nasıl yapıyorsun bunu?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
406
103
103
89
19
17
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın