Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Filmlere Göre İzlemen Gereken Yeni Bir Dizi Söylüyoruz!

Sevdiğin Filmlere Göre İzlemen Gereken Yeni Bir Dizi Söylüyoruz!

Well Ok Then
28.09.2022 - 16:31

Bize favori filmlerini söyle, 2022 yılının yeni ve mutlaka izlemen gereken bir dizisini sana önerelim! 

Hazırsan başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle senden bu efsane serilerden birini seçmeni istiyoruz!

2. Şimdi de bu harika filmlerden birini seç bakalım!

3. Bu kült filmlerden birini seçmeni istesek?

4. Türk sinemasının en beğenilen bu dram filmlerinden birini seç bakalım!

5. Hadi bu filmlerden de birini seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak bir tane daha Türk sinemasının bu harika filmlerinden birini seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

The Lord of the Ring: Rings of Power!

The Lord of the Ring: Rings of Power!

Tolkien'in efsane romanlarından esinlenen Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, Orta Dünya'nın İkinci Çağı'nda geçen hikayelere yani bizim filmlerini izlediğimiz Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi'nin geçtiği zamandan binlerce yıl öncesine odaklanıyor. Galadriel'in Sauron'u takibi, Numenor efsanesi, görkemli Lindon şehri, muhteşem cüce diyarı Khazad-Dum derken dizinin bölümlerinde kaybolacaksın.

House of the Dragon!

House of the Dragon!

Game of Thrones dizini sevdiysen bu dizi tamamen senin için çekilmiş diyebiliriz. House of the Dragon, Game Of Thrones dizisinin 300 yıl öncesini konu ediyor. George R. R. Martin'in Fire & Blood kitabından uyarlanan dizi ejderhaların ve Targeryanların büyüleyici hikayesi ile mutlaka izlenmesi gereken diziler arasında.

She-Hulk!

She-Hulk!

Sıradan bir avukat olan Jennifer Walters, geçirdiği kaza sonucu hayatının tamamen değişeceğinin farkında değildir. Tedavi için Doktor Bruce Banner nam-ı diğer Hulk'ın kan alan Walters Hulk'ın süper güçlerinin bir kısmını alır. Jennifer Walters, süper gücünü bir sonraki seviyeye taşımak için zekasını, özgüvenini ve özgüvenini kullanır.

Reacher!

Reacher!

Emekli Askeri Polis Memuru Jack Reacher işlemediği bir cinayetten tutuklandığında kendini polisler, karanlık işadamları ve entrikacı politikacılarla dolu ölümcül bir komplonun ortasında bulur. Aklında başka hiçbir şey olmadan Jack, Margrave'de neler olduğunu anlamaya ve gerçekleri açığa çıkarmak zorlu bir yola girer.

The Sandman!

The Sandman!

The Sandman dizisi Neil Gaiman'ın DC Comics Vertigo etiketiyle basılan 'Sandman' çizgi romanlarına dayanan bir dizi. Netflix tarafından hayata geçirilen 'Sandman' uyarlaması, live-action formatlı bir dizi olarak izleyici karşısına çıkacak. Fantastik kurgusuyla izleyenleri çok farklı bir evrene sürükleyen diziyi beğeneceğinden şüphemiz yok.

1 Erkek 1 Kadın!

1 Erkek 1 Kadın!

Komik, birbirini aşırı seven ancak bir o kadar da zıt karakterin insanı gülümseten aşkına tanık olduğumuz 1 Erkek 1 Kadın yeni bölümleriyle geliyor. Severek izleyeceğinden hiçbir şüphemiz yok.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
15
8
6
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Altuğ

she hulk izleyeceğime cennet mahallesi açarım daha kaliteli