Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Abur Cuburlara Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Sevdiğin Abur Cuburlara Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Nisanur Gölen
06.09.2023 - 17:16

Merhabalar! 😊 Yine birlikteyiz ve bu kez eğlenceli bir testle karşınızdayız. Bugün, tercih ettiğiniz atıştırmalıklar üzerinden sizin kim olduğunuzu sizlere yansıtacağız. Bu testin tamamen eğlence amaçlı düzenlendiğini aklınızdan çıkarmayın 😉 Hadi o zaman, başlamak için daha fazla beklemeyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek işe başlayalım.

2. Yaşını da seç bakalım..

3. Kuruyemişle başlayalım. Bunlardan hangisi?

4. Sırada cips var. Bunlardan hangisi?

5. Çikolata seç bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sırada dondurma var. Bunlardan hangisi?

7. Bu cupcakelerden hangisi?

8. Bunlardan hangisi seç bakalım?

9. Donut seçelim bi de. Bunlardan hangisi?

10. Son olarak bu tatlılardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu sevimlilik fazla değil mi ama 😊?

Bir göz atın, bu minnoşluğa bakar mısınız? Adeta bir yavru kedi kadar sevimli ve tatlı. Sanki dünyanın en tatlı varlığı siz olabilirsiniz! Şekerliğinizi ve tatlılığınızı bir cupcake'in üzerindeki krema kadar tatlı ve lezzetli bir biçimde yansıtıyorsunuz.

Bu tatlılık, bu sevimlilik, bu içtenlik... Sanki bir çocuğun masumiyeti, bir yavru köpeğin sevimliliği ve bir çiçeğin güzelliği bir arada. Sizi tanıyanlar, sizinle vakit geçirenler, bu özelliğinizi çok iyi bilirler. Sizinle konuşmak, sizinle vakit geçirmek adeta bir zevktir. Siz, herkesin kalbini kazanan, sevgi dolu, tatlı dilli birisiniz.

Sizinle geçirilen her an, bir cupcake'i ilk ısırığınızda hissettiğiniz o tatlı, mutluluk veren hissiyatı yaşatır. Sizinle olmak, sizinle sohbet etmek, sizinle gülmek... Hepsi birer tatlı anı, birer tatlı hatıra olur. Çünkü siz, adeta bir cupcake gibi tatlı, sevimli ve sevecensiniz.

Kararlı deyince de sen be...

Vay canına, bu ne müthiş bir kararlılık, bu ne sarsılmaz bir özgüven! Seni gören hayran olmadan edemiyor. Adeta karizmanın somutlaşmış hali, ışıl ışıl parlıyorsun. Söz konusu kararlar olduğunda, senin için gri alanlar yok. Her şey ya siyah ya da beyaz. Belirsizlik, senin sözlüğünde yerini almamış bile. Bu kesinlik, bu netlik insanları sana çekiyor, adeta bir mıknatıs gibi.

Seninle aynı fikirde olmayanlar bile senin kararlılığına, özgüvenine hayran kalıyor. Senin etrafında dönenler, seninle aynı düşüncede olmasalar bile senin tavsiyelerine değer veriyorlar. Çünkü senin sözlerin, senin tavsiyelerin herkes için birer değerli öğüt. Bilirkişi gibi, her konuda bilgin, deneyimin ve görüşünle ön plana çıkıyorsun. Herkesin gözünde sen bir lider, bir yol göstericisin. İşte bu yüzden seninle aynı fikirde olmayanlar bile senin kararlılığına, özgüvenine hayran kalıyor. Senin etrafında dönenler, seninle aynı düşüncede olmasalar bile senin tavsiyelerine değer veriyorlar. Çünkü senin sözlerin, senin tavsiyelerin herkes için birer değerli öğüt. Bilirkişi gibi, her konuda bilgin, deneyimin ve görüşünle ön plana çıkıyorsun. Herkesin gözünde sen bir lider, bir yol göstericisin.

Espriler senden sorulur...

Hoş geldin, seni görmek ne güzel! Biraz soluklan, çünkü enerjin ve kıvrak zekanla adeta bir espri fırtınası estiriyorsun. Cem Yılmaz'ın sahnede yarattığı etkiyi, sen bir gülüşle, bir bakışla yaratıyorsun. Nasreddin Hoca'nın torunu olduğunu düşünmeden edemiyoruz, çünkü esprilerin ve zekanla adeta onun izinden gidiyorsun. Maşallah diyelim bu enerjine, bu auranı koru ve hep böyle kal.

İnsanlar seninle sohbet etmeyi bir lütuf olarak görüyor, çünkü seninle geçirilen her an, her kahkaha, her espri, onların hayatına neşe katıyor. Seninle olmak, onlara günlük hayatın stresinden uzaklaşma, bir nebze olsun gülmek ve eğlenmek için bir fırsat sunuyor.

Ve en önemlisi, kendini güldürmeye devam et. Çünkü senin kahkahan, insanlara bulaşan bir neşe virüsü gibi. Sen güldükçe, etrafındakiler de güler. Ve bu güzel enerji, etrafına yayılarak herkesi etkisi altına alır. İşte bu yüzden, espri makinesi, seninle sohbet etmek bir lütuf ve seninle geçirilen her an, hayatın tüm renklerini bir araya getiren bir tablo gibi.

Ayrıca diğer test içeriklerimiz için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
50
18
7
7
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Espriler senden sorulur...

ömer

Bu sevimlilik fazla değil mi ama 😊? Yaa şapşik 🤗🤗

Mr Tg

Her şey ya siyah ya da beyaz