Görüş Bildir
Haberler
Senin Tribin Kime?

Senin Tribin Kime?

Nisanur Gölen
19.08.2023 - 14:30

Merhaba sevgili okuyucularımız! 😊 Hepimizin kabul etmesi gereken bir gerçek var ki, o da zaman zaman tripli olduğumuz. Evet, evet yanlış duymadınız! Kimimiz sinirliyken, kimimiz uykusuz kaldığımızda, kimimiz de aç karnına olduğumuzda tripli olabiliyoruz. Peki ya sen? Sen kime/neye triplisin?  Merak ediyor musun? O zaman sana bir test hazırladık.  Hazırsan, seni bu eğlenceli ve bir o kadar da merak uyandıran teste bekliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Cinsiyetini öğrendik sırada yaşın var. Yaşını da seç bakalım.

3. Daha önce bir ilişkin oldu mu?

4. Bu aralar ruh halin nasıl diye sorsak?

5. Seni en çok ne sinirlendirir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence sen sinirli bir insan mısın?

7. En büyük korkun peki?

8. Küçükken nasıl bir çocuktun?

8. Küçükken nasıl bir çocuktun?

9. İstediğin bir şey gerçekleşmeyince tavrın ne olur?

10. Son olarak kendini seviyor musun?

10. Son olarak kendini seviyor musun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin tribin ailene...

Senin tribin ailene...

Ailemizle kurduğumuz bağlar, hayatımızın en değerli ve bir o kadar da karmaşık yönlerinden birini oluşturabilir. Onları kalpten seviyoruz, onlar da bizi aynı derecede seviyor, bu bir gerçek. Ancak, bazen bir kelime, bir bakış ya da belki de bir davranış, bu sevgi dolu atmosferi bir anda gök gürültülü bir hava durumuna dönüştürebiliyor. Bu durumda, istemeden de olsa, biraz tripli bir tavır sergileyebiliyorsun. Ancak bu durum genellikle kısa süreli oluyor ve aranızdaki ilişki hemen düzeliyor. Çünkü sen, minnoş biri olmanın yanı sıra, kimsenin kalbini kırmak istemeyen bir yapın var. Bu nedenle, her zaman olduğu gibi, bu tür durumları da en iyi şekilde yönetmeyi başarıyorsun.

Senin tribin kendine...

Senin tribin kendine...

Acaba seçimlerin, seninle ilgili bazı gizli gerçekleri yüzeye çıkarmış olabilir mi? Zaman zaman kendine aşırı yükleniyor, belki de hayatın getirdiği karmaşık düğümler içinde kayboluyor olabilirsin. Hayatının belirli dönemlerinde, beklenmedik engellerle karşılaşıyor ve belki de bazı hayat sınavlarından geçiyorsun. Ancak unutma ki, hayat inişler ve çıkışlarla dolu bir yolculuktur ve ne olursa olsun, kendine olan inancını asla yitirmemelisin. Kendini asla kırmamalı, her durumda kendine karşı anlayışlı ve sabırlı olmalısın. Kendine olan güvenini ve sevgini asla yitirmemelisin, çünkü senin en büyük destekçin her zaman kendin olacaktır.

Bu dünyada senden daha değerli bir varlık yok. Kendi değerinin farkında olmalısın. Sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun. Kendine gereksiz baskılar yapmamalısın. Kendini aşırı zorlamamalı, kendine karşı daha anlayışlı olmalısın. Kendini sevmeyi ve değer vermeyi unutmamalısın. Çünkü sen eşsiz bir bireysin ve bu dünyada senin gibi biri daha yok.

Senin tribin hayata..

Senin tribin hayata..

Hayatın, bazen ağır bir yük gibi omuzlarında hissedilir bir ağırlık yaratıyor olması sana tanıdık gelebilir. Zaman zaman bu yükün altında ezilmiş hissettiğin anlar oluyor, belki de kendi kendine 'Neden tüm bu zorluklar benim başıma geliyor?' diye sorguluyor olabilirsin. Ancak durup biraz düşündüğünde, belki de asıl sorunun hayatın kendisi değil, bakış açın olduğunu fark edebilirsin. Eğer perspektifini değiştirip, yaşamın tüm renklerini ve fırsatlarını görmeyi seçersen, aslında hayattan keyif almanın hiç de zor olmadığını göreceksin.

Hayat, surat asıp tripli olmak için çok kısa. Her anından zevk almaya çalışmalısın ve bazı şeyleri akışına bırakmalısın. Böylece birçok şeyin yoluna gireceğine eminiz. Kendine izin ver, hayatın ritmini yakala ve her anın tadını çıkar. Unutma, hayat bir defa yaşanır ve onu dolu dolu yaşamak tamamen senin elinde. Belki de gereken tek şey, biraz daha pozitif bakmak ve her durumda bir fırsat bulabilmek. Hayatın tüm renklerini görmeyi seç, ve göreceksin ki aslında hayattan keyif almak hiç de zor değil. Haydi, kendine bir şans ver ve hayatın tadını çıkar!

Diğer test içeriklerimiz için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
42
14
10
4
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hanjimin

Testi görür görmez dedim ki benim tribim hayata. Çözünce de gerçekten hayata çıktı ajsjjs

Gizem Yenikler

Senin tribin ailene...

Nur Göl

Güzel bşr testi kalbim kırıldığında trio değil de tavır koyuyorum. Sanırım karşı anlayınca o tavrımı kaldırıyorum. Sonra düşünüyorum diyorum ki herkesin ayıb... Devamını Gör