Görüş Bildir
Haberler
Sette Başlayan Aşklarının Sonu Evlilik Olsa da Soluğu Mahkemede Almış 12 Ünlü Çift

etiket Sette Başlayan Aşklarının Sonu Evlilik Olsa da Soluğu Mahkemede Almış 12 Ünlü Çift

Kimsenin evliliği öyle Fatma Girik- Mehduh Ün, Mehmet Aslantuğ - Arzum Onan gibi uzun yıllar devam etmiyor. Sette başlayan, dillere destan olan aşklar nikah masasından sonra adliyede son buluyor. İşte son yıllarda, sette tanışıp mutluluğu yakaladığını sanan ve aşkı kısa süren ünlüler..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Keremcem - Seda Güven

Keremcem - Seda Güven

''Merhaba Hayat'' dizi setinde tanışan çift, bir süre sonra Paris'te evlendi. Evlilikleri 9  ay sürdü. Sette tanışıp evlenenler arasında yer alan çift, en kısa süreli evlilik yaşayan çiftler arasında yer alıyor.

Yeşim Salkım - Hakan Eratik

Yeşim Salkım - Hakan Eratik

2007 yılında ''Sessiz Gemiler '' adlı dizide beraber rol alırken, aşk yaşamaya başlayan çift 2009 yılında evlenmişti. Evliliklerini geçtiğimiz aylarda sonlandıran çift de, dizi setinde tanışıp evlenen ve sonrasında boşanan ünlüler arasında yer alıyor.

Birce Akalay - Murat Ünalmış

Birce Akalay - Murat Ünalmış

Onlar ''Yer Gök Aşk'' dizisi ile birbirine aşık oldu. Kısa süre sonra evlenerek birçok kişiyi şaşırttı ve o şaşkınlık boşanmalarında da yaşandı. Çift ayrılıkları ile hayranlarını çok üzdü.

Uğur Pektaş - Gamze Özçelik

Uğur Pektaş - Gamze Özçelik

Arka Sokaklar dizisinde iki polis memurunu canlandıran çift, set arkadaşlığını önce aşka sonra evliliğe dönüştürdü. Evliliklerinde mutluluğu sürdüremediklerinde ise ayrıldı. Onlarda set aşklarında mutsuz olan çiftler arasında yer alıyor.

Ahmet Mümtaz Taylan - Ayçin İnci

Ahmet Mümtaz Taylan - Ayçin İnci

''Kurşun Yarası'' dizisinin setinde tanışan, 2007 yılında evlenen çift 5 yıllık evliliklerini noktaladı. Sette başlayan bu aşk da mahkemede bitti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nurgül Yeşilçay - Cem Özer

Nurgül Yeşilçay - Cem Özer

''Melekler Adası'' adlı dizide beraber rol alan Nurgül Yeşilçay - Cem Özer çifti bir süre sonra evlendi. Evliliklerinden bir erkek çocukları olan çift, daha sonra sürpriz bir şekilde boşandı.

İsmail Hacıoğlu - Vildan Atasever

İsmail Hacıoğlu - Vildan Atasever

Dizi setinde başlayan aşkları evlilik ile noktalanmıştı. Hatta İstanbul'dan uzak bir hayat yaşamaya başlayıp, Muğla'ya yerleşmişlerdi. Ama aşkları kısa sürdü ve tek celsede boşandılar

Ata Demirer - Özge Borak

Ata Demirer - Özge Borak

''Eyvah Eyvah'' filminin çekimleri sırasında yakınlaşan çift, aşklarını uzun süre yaşadıktan sonra evliliğe adım attı. Bir süre evli kalan ünlü çift, daha sonra tek celsede boşandı.

Melisa Sözen - Alican Yücesoy

Melisa Sözen - Alican Yücesoy

''Şubat'' dizisinin çekimlerinde aşk yaşamaya başlayan çift, bir süre sonra evlendi. Mutlulukları kısa süren çift, ani bir kararla boşandı. Sette başlayan ilişkileri evliliğe dönüşse de, onlar da boşandı.

Ceyda Düvenci - Kaan Girgin

Ceyda Düvenci - Kaan Girgin

''Dikkat Bebek Var'' isimli dizide karı kocayı canlandıran Ceyda Düvenci ve Kaan Girgin setteki bu yakınlaşmalarını evlilikle devam ettirdi. İkili bir süre sonra boşandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Murat Yıldırım - Burçin Terzioğlu

Murat Yıldırım - Burçin Terzioğlu

''Fırtına'' isimli dizide aşklarını evliliğe taşıma kararı alan çift, herkesin örnek gösterdiği ikili arasında yer aldı. Ama onların da aşkı uzun sürmedi ve evliliklerini sonlandırdılar.

Altan Gördüm - Vahide Gördüm (Perçin)

Altan Gördüm - Vahide Gördüm (Perçin)

Onlar da tiyatro sahnesinde tanışıp, ayrılan çiftler arasında yer alıyor. 1991 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda tanışan ikili 1991 yılında evlendi, 2012 yılında ise boşandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
280
137
79
39
38
37
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ünlüler,twitter ve game of thrones olmasa onedıo nasıl içerik hazırlayacak çok merak ediyorum :D

Çıplak Vatandaş

ben hala nurgül yeşilçay'ın cem özer'de ne bulduğunu çözemedim

Kübra

dikkat bebek var ne güzel bi diziydi ya çocukken ne izlerdim :)