Görüş Bildir
Haberler
Serdar Ortaç'tan Çok Konuşulacak Chloe Loughnan Açıklaması: Şeytan Görsün Yüzünü!

Serdar Ortaç'tan Çok Konuşulacak Chloe Loughnan Açıklaması: Şeytan Görsün Yüzünü!

İstanbul Şile'de konser veren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019 yılında boşanan Serdar Ortaç, eski eşiyle ilgili sorulara yanıt verdi. Bugüne kadar Chloe'ye 700 bin lira nafaka ödediğini söyleyen Ortaç, 'Çocuk sahibi olamadığın için burukluk var mı?' sorusuna, 'Hiç yok. Şeytan görsün yüzünü' yanıtını verdi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Evime Haciz Getirtti"

"Evime Haciz Getirtti"

2019 yılında anlaşmalı boşanan çift daha sonra mahkemelik olmuştu. Pandemi döneminde eşine verdiği sözleri yerine getiremeyen Ortaç, haciz kararıyla şoke olmuştu.

Ünlü şarkıcı, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söyledi.

‘Evlendikten sonra boşanınca erkeğin anası ağlıyor. Ben hala nafaka ödüyorum, 700 bin lira! Bitmiyor... Eve haciz de koydu, çay kaşıklarını alacak! Her şey kadının elinde yaşasın kadın hakları!’

Erkeklerin evlenip boşandıktan sonra Medeni Kanun yüzünden kadına borcunun asla bitmediğini belirten Ortaç, 'Belki 50 belki de daha fazla bilmiyorum ama Medeni Kanun ve evlilik ortadan kalkacak' dedi.

"Ondan Çocuk Sahibi Olmadığım İçin Kısmetliymişim"

"Ondan Çocuk Sahibi Olmadığım İçin Kısmetliymişim"

'Çocuk sahibi olamadığın için burukluk var mı?' sorusuna Ortaç, 'Hiç yok. Şeytan görsün yüzünü. Ondan çocuk sahibi olmadığım için kısmetliymişim' yanıtını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın