Görüş Bildir
Haberler
Seray Sever’in Acı Günü: Seray Sever'in Babası Tamer Sever Kimdir? Tamer Sever Kaç Yaşında, Neden Vefat Etti?

Seray Sever’in Acı Günü: Seray Sever'in Babası Tamer Sever Kimdir? Tamer Sever Kaç Yaşında, Neden Vefat Etti?

Ünlü oyuncu Seray Sever, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile babası Tamer Sever’in yoğun bakımda olduğunu duyurmuştu. İki bebeklere hamile olan Seray Sever, 'Bugün 27 Şubat… Doğum günüm ilk defa mübarek Miraç Kandili'ne denk geldi. Tüm dualarım şu an hastanede entübe olarak sağlık mücadelesi veren canım babamın eskisinden de sağlıklı olarak aramıza dönmesi ve 74 yaşında heyecanla beklediği torun sevgisini yaşaması için.” açıklamasında bulunmuştu. Seray Sever’in babası Tamer Sever’den bugün kötü haber geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ünlü oyuncu Seray Sever, bebek heyecanı yaşarken, babasının ölümü ile sarsıldı. Geçtiğimiz günlerde hastanede yatan babası için dua isteyen Seray Sever’in babası Tamer Sever, hayatını kaybetti.

Tamer Sever Kimdir, Nereli?

Tamer Sever Kimdir, Nereli?

Tamer Sever, ünlü oyuncu Seray Sever ile bir zaman ekranların en çok izlenen yarışma programı olan Biri Bizi Gözetliyor yarışmacılarından Soner Sever’in babasıdır.

Koronavirüs sebebiyle uzun süredir hastanede tedavi gören ve geçtiğimiz günlerde entübe edilen Tamer Sever, bugün hayata gözlerini yumdu.

Tamer Sever Kaç Yaşında?

Ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever'in 74 yaşındaki babası Tamer Sever'in koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Seray Sever Kimdir?

Seray Sever Kimdir?

27 Şubat 1973 İstanbul doğumlu olan Seray Sever, Türk oyuncu, sunucu, yapımcı ve şarkıcıdır. Lise eğitimini Doğuş Koleji'nde almış, bu esnada TÜBİTAK Matematik Ödülleri'nde derece yapmıştır. Seray Sever üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü'nde tamamlamıştır. Bir dönemlere damgasını vuran Dadı dizisindeki rolüyle akıllara kazınmıştır. 2006 yılında Seyhan Müzik ile 5 şarkı içeren Yeni Bir Karar ismindeki albümünü piyasaya sunmuştur. 2008 yılında dizi, TV programları, reklam ve Sinema prodüksiyonları yapmakta olan şirket Zodyak Prodüksiyon'u kurmuş, Tekin Acar Kozmetik ortaklığı ile dünyaca ünlü kozmetik üreticisi Kiehl's markasını Türkiye'ye getirmiştir.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın