Görüş Bildir
Haberler
Senin Zihnin Hangi Oyun Gibi Çalışıyor?

etiket Senin Zihnin Hangi Oyun Gibi Çalışıyor?

Nsycl
23.03.2016 - 18:47 Son Güncelleme: 09.10.2018 - 11:00

Çocukluğundan başlayan zihinsel gelişimin ve şimdiki seni ele alırsak, senin zihnin hangi oyun gibi çalışıyor öğrenmek istemez misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kolay cevap verebileceğin bir soru ile başlayalım. Arkadaşlarınla daha çok evde mi takılırsın dışarıda mı?

2. Peki oyunlar senin için eğlence mi yoksa ciddi bir iş mi?

3. Biraz ciddileşelim.. Hayatta karşına çıkan problemleri çözme sürecin genelde nasıldır?

4. Bir emoji seçmeni istesek?

5. Biraz da ilişkilerden gidelim. Karşı cinsten yeni tanıştığın birinde bıraktığın ilk izlenim nasıl olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sırada yalnız kaldığın zamanlardan bir soru var. Yalnızken telefonunu ne sıklıkla kontrol edersin?

7. Söyle bakalım, mobil oyun oynar mısın?

8. Peki mobil uygulamalara veya oyunlara para harcamak gibi bir alışkanlığın var mı?

9. Biraz da çocukluğuna inelim.. Aşağıdaki oyunlardan hangisinde daha başarılıydın?

10. En kritik soru da sona kaldı! Bu soruda zihninin çalışma şeklini anlamaya çalışacağız. Bu dönme dolap sence hangi tarafa dönüyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Analitik ve Planlısın: Satranç!

Analitik ve Planlısın: Satranç!

Adımlarını atmadan önce iyi düşünürsün bir kere. Doğabilecek sonuçları derinlemesine irdelersin. Her olayda A, B ve hatta C planı olan bir insansın! Zamanlamaya önem verirsin, çünkü hızlı karar vermen gereken durumlar da hayatın bir parçası. Sorumluluk sahibisin ve kendi hatanı asla başkasına yüklemezsin. Bu demek değil ki risk almayı sevmeyen çekingen bi insansın! Matematik zekan, ileri görüşlülüğün olaylara çok farklı bir noktadan bakmanı sağlıyor. Şah demek senin işin diyebiliriz.

Soğukkanlı ve Gizemlisin: Poker!

Soğukkanlı ve Gizemlisin: Poker!

Sen insan psikolojisinin neleri değiştireceğinin farkındasın! İnsanları okumakta üstüne yok, tam bir insan sarrafısın yani. Gizemli tarafınsa her zaman insanlarda ilgili uyandırıyor.  İşin işinden çıkılmaz dediğin olaylarda bile soğukkanlılığını koruyabilen bir insansın. Materyalizmin iyi taraflarını öğrenmiş ve bunu hayatın içinde de kullanıyorsun. Kariyer olarak politikayı bir düşün deriz biz :)

Dost Gibi Dostsun Be: Tavla!

Dost Gibi Dostsun Be: Tavla!

Dostluk senin için öyle önemli bir yerde ki! Eğer bir dostunun sana ihtiyacı varsa orada olmamak senin için bir seçenek değil! Bunun yanında risk almayı seven ama aynı zamanda ayağı her zaman yere basan birisin. Günü kurtarmak hiç sana göre değil! Mükemmeliyetçisin bir kere. Bir iş yapılacaksa, doğru ve tamamen içine sinecek şekilde yapılmalıdır; kılı kırk yarmanın vücut bulmuş halisin yani. Öfkene ve hırslarına da asla yenik düşmezsin. Mars olmadığın sürece tabi :)

Tam Bir Takım Oyuncususun: Eşli Batak!

Tam Bir Takım Oyuncususun: Eşli Batak!

Batak deyince, takım arkadaşını tanımak, soğukkanlılığını korumak ve iyi hesap yapmak gerekir. Sen takım oyununa uygunsun öncelikle! İlişkilerinde de bu takım oyununu ve uyumu sağlamayı başarıyorsun. Problemlerle bakış açın hem analitik hem duygusal olabiliyor, bu da seni diğer insanlardan bir adım öne çıkarıyor diyebiliriz.

Selam Geleceğin Milyoneri: Monopoly!

Selam Geleceğin Milyoneri: Monopoly!

Bir kere kafan ticarete basıyor arkadaş! Bir yatırımın getirilerini, geleceğini her zaman çok iyi analiz edersin! Geleceğe yatırım, doğru ata oynamak falan gibi şeyler senin olayın. Sadece ticari yatırımlarını değil, hayatındaki yatırımlarını seçerken de çok dikkatli ve özenlisin. Çünkü doğru yatırımın her zaman iyi getirisi olur. Kısaca sen çok büyük para vuracaksın ileride, bizi de görürsün hani :)

Dünyanın En Rahat İnsanısın: Okey!

Dünyanın En Rahat İnsanısın: Okey!

Rahatsın! Olayları akışına bırakır, etki etmen gereken yerlerde ağırlığını koyarsın. Atiksin ayrıca. Çünkü hayat hızlı akıyor, senin de yetişmek için hep hareket halinde olman gerekir! Beklemekten ve bekletilmekten de hiç hoşlanmazsın. Tıpkı okeydeki gibi, sahip olduğun, senden gidecek ve sana gelecek her şeyi hızlıca hesaplayabilip değerlendirmek senin büyük bir artın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1739
584
576
345
205
194
161
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın