Görüş Bildir
Haberler
Senin Yerin Doldu mu?

Senin Yerin Doldu mu?

Ayrılıklar, küslükler ve bazı bitişler... Senin yokluğunda yerini kim doldurdu ya da doldu mu?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım arkadaş ortamında sen kimsin?

3. Söyle bakalım arkadaş ortamında sen kimsin?

4. İlk defa tanıştığın insanlara nasıl yaklaşırsın?

5. Telefonla konuşmayı sever misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seç birini!

7. Peki bir arkadaşının yardıma ihtiyacı var ama o gün senin de bir iş görüşmen var ne yapacaksın?

7. Peki bir arkadaşının yardıma ihtiyacı var ama o gün senin de bir iş görüşmen var ne yapacaksın?

8. Senin için insanların hayatından çıkmak kolay mı?

8. Senin için insanların hayatından çıkmak kolay mı?

9. Sen ne için çabalıyorsun?

9. Sen ne için çabalıyorsun?

10. Son olarak sen insanların yerini nasıl doldurursun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin yerin dolmadı, dolamaz!

Senin yerinin dolması imkansız. Evet, sen farklı birisisin. Herkes gibi değilsin. Bu nedenle insanların hayatlarına girdiğin andan itibaren farklı bir his uyandırıyorsun. İlk dakikadan itibaren, hep hayatlarında olman gerektiğini düşünüyorlar. Onları derin bir etki altında bırakıyorsun. Düşüncelerin, davranışların, gülüşün... Kısacası her şeyinle insanların hayatında büyük bir yer ediniyorsun. Bazen ilk aradıkları kişi sen oluyorsun. Heyecanlarını, sevinçlerini, üzüntülerini paylaştıkları kişi sen oluyorsun. Sen her zaman hayatını huzur ve mutluluk üzerine kurmuşsun. Bu da senin hayatını yaşayış biçimini oldukça fazla etkilemiş. Senin yerin dolamaz çünkü sen insanların hayatına dokunan birisisin. Herkesin hayatında bir iz bırakıyorsun. Bu iz geçici bir iz olmuyor. Senin neşeni, duruşunu kimse unutamıyor. Senin için gelip geçici bir insan demek oldukça zor çünkü sen insanların hayatında öylesine gelip geçmiyorsun. Her zaman, herkese karşı elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorsun. Senin yerin asla dolmaz. Herkes en çok seninle yaşadığı şeyleri özler ve en çok seninle vakit geçirmek ister. Sen yeri dolmayacak kadar özel ve önemli birisisin.

Senin yerin çoktan doldu!

Senin yerin çoktan dolmuş. Evet, senin yerini doldurmuşlar. Sen karakter olarak daha sessiz birisisin. Kolay kolay gerçek seni göstermezsin. Seni tanımak zor ve senin hayatında kalmak da oldukça zor. Senin yerini kolayca doldurmuşlar çünkü sen insanların hayatlarında kalmak için çabalayan biri değilsin. Biri senden uzaklaşmak ve senin hayatından gitmek istiyorsa, o kişi için çabalamazsın. Senin hayatında kalmak isteyen zaten kalır. Bunun için ekstra bir şey yapmazsın. İnsanların hayatında çok yer edinmediğin için yerini de kolaylıkla doldurabiliyorlar. Ne sen birinin hayatında kalıcı olmak istiyor, ne de birinin senin hayatında kalıcı olmasını istiyorsun. Çünkü bir gün insanların gidecek olmasını bilmek ve bunu bile bile birine bağlanmak sana saçma ve acımasızca geliyor. Bu düşünceyle ilerlediğin için kimseye ne bir sırrını ne de özelini açabiliyorsun. Kendi içine dönük birisisin. Senin için biriyle dertleşmek gerçekten çok zor. Çünkü insanlara güvenin oldukça az. Senin hayatında yer edinemeyen ve senin birinin hayatında yer edinememenin nedeni güvensizlikten kaynaklanıyor. Sen yeri çabuk dolacak birisisin çünkü zaten bir yer edinmek istemiyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
14
14
14
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
berr_qq

Vay be sen "herkes çok özel, kimsenin yerini doldurmam" dersin ama herkes çoktan senin yerine doldurulur.

Gizem Yenikler

Senin yerin çoktan doldu! Senin yerin çoktan dolmuş. Evet, senin yerini doldurmuşlar. Sen karakter olarak daha sessiz birisisin. Kolay kolay gerçek seni göst... Devamını Gör

Azra

Pislikk yerimi doldurmuş bile😅😂

Mr Tg

:D ..