Görüş Bildir
Haberler
Senin Tatilden Beklentin Ne?

Senin Tatilden Beklentin Ne?

Ma Belle
13.02.2023 - 11:03

Dinlenmek, yeni yerler keşfetmek, deniz-kum-güneş üçlüsünün tadını çıkarmak, şehir yaşantısından uzaklaşmak... Herkesin tatilden beklentisi farklıdır. Bu testin sonucunda tatilden beklentin neymiş, hep beraber göreceğiz!

1. Başlıyoruz! Günde kaç saat çalışıyorsun?

2. Yaz tatilinde gidilecek yerlerin başında hangi destinasyon gelmeli?

3. Şu an nasıl bir şehirde yaşıyorsun?

4. Bu aktivitelerden hangisi seni mutlu ediyor?

5. Yakın çevren seni birkaç kelime ile tanımlayacak olsalardı bu kelimeler neler olurdu?

6. İdeal bir tatile hangi taşıtla gidilmeli?

7. Son soru! Tatile kiminle gitmek istersin?

Güneşin kemiklerini ısıtmasını istiyorsun!

Verdiğin cevaplara göre senin tatilden beklentin, güneşin sıcaklığını kemiklerine kadar hissetmek ve denizin tadını çıkarmak! Sanırız ki kardan, kıştan ve soğuktan çok çekmişsin. Bundan dolayı tatilini deniz kenarında güneşin ve kumun tadını çıkararak geçirmek istiyorsun. Güneşleneceksen sabah saatlerinde ya da öğleden sonra kumsala inmeni öneririz, öğlen güneşi çarpabilir ve tatilde tatsız olaylar yaşamanı istemeyiz. Güneş kremini yanına almayı unutma!

Sıkıldığın günlerin acısını çıkarmak istiyorsun!

Seçtiğin yanıtlara göre tatilden ilk beklentin arkadaşlarınla beraber eğlenmek ve eğlencenin dibine vurmak! Arkadaşların olmasa bile tatile gittiğin destinasyonda yeni insanlarla tanışıp onlarla kaynaşmak seni iyi hissettiriyor çünkü sosyal bir kelebek olduğunu düşünüyoruz. Tabi denizin, kumun ve güneşin tadını çıkaracaksın ama onları eğlenmek için birer araç olarak görüyorsun. Umarız tatilde eğlenebildiğin anlar biriktirirsin!

Seninkisi kafa tatili!

Verdiğin cevaplara göre senin tatilden beklentin kafa tatili yapmak, üzerinden yorgunluğunu atmak ve dinlenmek! Çünkü belli ki karmaşadan, gürültüden ve kalabalıktan çok yoruldun. Partnerinle veya tek başına gitmek istediğin tatil sana iyi gelecek ve yaralarını saracak. Yolun uzun veya kısa olması seni pek etkilemiyor sanki, çünkü çektiğin yoldan bile zevk almak isteyeceksin. Umarız güzel bir tatil geçirirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
9
5
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adanalı

Kafa tatili delimi bunlar

Nurcan Güneri

doğa yürüyüşleri dedim, senin tatilden beklentin, güneşin sıcaklığını kemiklerine kadar hissetmek ve denizin tadını çıkarmak! dedi deli mi ne

Gizem Yenikler

8. Güneşin kemiklerini ısıtmasını istiyorsun!