Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruh Eşin Nerede?

Senin Ruh Eşin Nerede?

Elmanın diğer yarısı nerede? 

Aşkın tanımını, senin için baştan yazacak o kişinin nerde olduğunu merak ediyorsan;

 haydi, teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Kendini bu şehirlerimizden birine benzetecek olsan, hangisine benzetirsin?

4. ''Aşk'' denildiğinde aklına gelen kelime hangisine daha yakın?

5. Sence aşkın yaşı var mıdır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki, kendine ''flörtöz biriyim'' diyebilir misin?

7. Sen aşkta nasılsın?

8. Şu an hayatında biri var mı?

Dizinin Dibinde!

Sen ruh eşini çoktan bulmuşsun. Sevgilin senin ruh eşin. Mutluluğun, huzurun; kısacası her şeyin! Onunlayken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun, su gibi akıp gidiyor. Her anı onunla yaşamak istiyorsun, daha önce deneyimlemediğin şeyleri onunla deneyimleyip bir sürü anı biriktirmek istiyorsun. Günün her saati onunla geçse bile bıkmayacakmışsın gibi geliyor sana. Onun yanında gerektiğinde çocuklaşabiliyor, gerektiğinde ağlayabiliyor ama her kesle olduğundan daha çok gülümsüyorsun. Tartışmalarınız ara sıra tabii ki oluyor. Hatta daha önce ayrılığın kıyısından döndüğünüz de olmuştur belki. Fakat bu olumsuzlukların hiçbiri sizin aranızdaki sevgi bağını kopartacak güçte değil :)

Tatilde; Hem Kafa Dinliyor Hem de Eğlencenin Dibine Vuruyor!

Senin ruh eşin tam şu sıralarda güzel bir kafa tatiline çıkmış. Hayatın derdi tasası, sıkıntısı derken çok yorulmuş, vurmuş kendini yollara. Henüz ne o seni ne de sen onu tanımıyorsun fakat bu tatilin dönüşünde eros oklarını yeniden dağıtabilir gibi gözüküyor. Zaten seni gördüğü an vurulacak, bizden söylemesi. Senin bu çekici aurana karşı koyabilmesi oldukça zor. Senin gibi gezmeyi ve hayattın her anını keyif ve mutluluk dolu yaşamayı çok seviyor. O kadar uyumlu bi ikili olacaksınız ki gözümüzde canlanan tablo bizi mest etti diyebiliriz :)

O Gece Kulübü Senin, Bu Parti Benim Geziyor!

Senin ruh eşin, bu gece de bir eğlenceye davetli veya arkadaşlarıyla dışarıya çıkmayı planlıyor. Zaten onun hayatı haftanın üç, dört günü böyle geçiyor. Eğlenceye bayılıyor. Keyif almadığı ortamlarda durmayı asla sevmiyor. Özgürlüğüne de ölesiye düşkün birisi. Tam şu sıralar da evinde, bu gece nerdeyizin planını yapıyor arkadaşlarıyla. Bir öngörü olarak, seninle de bu şekilde bir organizasyonda tanışıp, yarım olan parçasını, ruhunun kayıp yarısını bulduğunu düşünecek. Rüya gibi bir gece yaşayacaksınız ve hayatın keyfini birlikte çıkaracaksınız.

Seninle Aynı Ofiste / Sınıfta!

Aynı işe veya aynı bölüme baş koymuşsunuz. Birbiriniz için biçilmiş kaftansınız! Anahtarın, kilide tam oturması gibi olacak, aşkınızı fark ettiğiniz an. O da tam şu sıralar, sen bu yazıyı okurken, kafasında iş ile ilgili düşünceler planlıyor. Bu aşk, çok sıradan bir diyalogla başlayacak, aşkın ateşi yavaş yavaş harlanacak sizin için. Hatta bu sürecin başında yok yahu, hiç öyle bir şey düşünmüyorum o kişiyle bile diyebilirsiniz. Fakat geçirdiğiniz zaman artınca, paylaştığınız şeyler çoğalınca; bu aşka engel olamayacaksınız!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
47
27
21
11
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Soner bayram

İçeride temizlik yapıyordu en son. Yerini bilmek için teste ihtiyacım yok şükürler olsun ki.

Soner bayram

darısı başınıza...

24n4

Dizinin dibinde diyor. Evet haklı aşık olduğum adam şuan 30 cm ilerimde yani dizimin dibinde ama sevgilisi var be hocam.

Arwen

Aahhaha ruh eşim partiliyor çıktı. Selam olsun, “barda bulduğun barda, yolda bulduğun yolda bırakır” derler unutma koç. 😁