Görüş Bildir
Haberler
Senin Kıymetini Neden Bilmiyorlar?

Senin Kıymetini Neden Bilmiyorlar?

Kendini biraz değersiz hissetme çukuruna atmış ve ''o eski halimden eser yok şimdi'' der gibisin...

Sakın modunu düşürme, gel bakalım sana böyle hissettiren özelliğin neymiş! Hazırsan, teste başlayabilirsin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenerek başlayalım.

2. Yaş aralığını seçer misin?

3. Hangisini gün içerisinde mutlaka yaparsın?

4. Diyelim ki çok yakın arkadaşının o anda sana ihtiyacı var ama senin de yetiştirmen gereken bir işin var, bu durumda ne yaparsın?

5. Peki ikili ilişkilerinde karşı tarafı kısıtlayıcı davranır mısın?

5. Peki ikili ilişkilerinde karşı tarafı kısıtlayıcı davranır mısın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşlarınla veya sevgilinle dışarıya çıktığınızda genellikle vakit nasıl geçer?

7. Aşağıdaki güç temalı dizilerden favorin hangisi?

8. Peki bu şarkıcılardan hangisiyle arkadaş olmak isterdin?

9. Konuşurken aşağıdaki kelimelerden hangisini daha çok kullanırsın?

10. Son olarak, son ilişkin neden bitti?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Umursamaz Olduğundan!

Etrafındakilere biraz fazla umursamaz davranıyor gibisin. Sana her soru sorduklarında cevabının 'bakarız' olacağını önceden biliyorlar sanki! Kendi hayatının akışını dış faktörlerden gelecek olan şeylere bağlamışsın o yüzden de kıymetini bilemiyorlar gibi hissediyorsun. Sen kendi değerini kendin belirlersen, çevrenin seni umursamaz olarak yaftalamasına da izin vermemiş olursun. Bize soracak olursan fikirlerini daha açıkça belli edip, sınırlarını daha net çizmelisin. Fakat bu önerimizi umursar mısın onu bile bilemiyoruz :) Tabii senin de haklı olduğun noktalar var. Dünya oyunu gelip geçici; fazla üzerine düşünememek lazım. Fakat sen bu şekilde umursamaz kalmaya devam ettikçe, çevren de sana karşı umursamaz kalmaya devam edebilir, bizden söylemesi :(

Fazla Bireysel Olduğundan!

Evet yanlış okumuyorsun, kıymetini bilememelerinin nedeni; fazla bireysel kararlar alıyor olman. Her şeyi bir şekilde kendi isteğine uyduruyor, öyle olmasını sağlıyorsun. Tabii herkesin dünyası kendi etrafında döner bir noktada. Fakat canım, diğer gezegenlerin de çekim etkisini görmezden gelmemelisin! Kendini bulunduğun alanlardan çabucak soyutlayabiliyorsun. Canın sıkıldığında, bu istemsizce yaptığın bir şey oluyor. Bu durum da dışarıdan kolaylıkla fark ediliyor maalesef. Sen bu kadar kendi içine ve kendi fikirlerine gömülü kalırsan, çevren de senin ışığını kapattığını gördüğünden, o karanlık odaya girmek istemezler.

Fazla Fedakar Olduğundan!

Ah canım, kendi önüne hayatındaki insanları koymuşsun; nasılsın diye sorulduğunda 'iyi işte beni boşver sen nasılsın' deriz ya bazen sen sanki bunu hayat motton haline getirmişsin! Kendi kendinin değerini bu denli boşverilesi görürsen etrafındaki yansıması da bu olacaktır, çevren de seni bu şekilde görmeye başlayacaktır bunu fark et. Sen hayatının güneşisin, ışığını söndürürsen etrafın kapkaranlık kalır. Fikirlerini belirtmekten, hislerini belli etmekten asla çekinme çünkü hepsi anlaşılmaya ve hissedilmeye değer. Tabii ki sevdiklerimiz için yeri geldiğinde o taşın altına kendimizi atarız. Fakat artık sen o taşın altında kalkmaktan ezilir hale gelmişsin, kendine olan saygını yitirmek üzeresin. Durum sende bu şekilde olunca, bunu çevren de fark etmiş. Kendine değer vermediğin için, kendini hor gördüğün için çevren de seni hor görmeye başlamış :(

Pırlanta Gibisin!

Senin değerini bilmişler ama sen fark etmemişsin :)

Sen ailenin, arkadaş grubunun, iş yerinin kısacası her yerin favorisi olan kişisin. Senin olmadığın gün, neşesiz ve soluk geçer. İnsanların kolaylıkla akıl danışabildiği ve onların her koşulda yanında olduğunu hissettiren bir yapın var. Bu da çevrende seni nadir ve eşi benzeri olmayan biri konumuna getiriyor. Hem iyi günde hem de kötü günde yanında her daim olacak dostların var. Sen pes etsen de onlar senin pes etmene izin vermezler. Çok naif birisin, kolay kolay kalp kıramazsın. Sen insanları el üstünde tuttukça onlar da seni bir pırlantayı korur gibi koruyorlar.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
12
9
7
6
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın