Görüş Bildir
Haberler
Sen İlişkide Yöneten misin Yönetilen mi?

Sen İlişkide Yöneten misin Yönetilen mi?

İlişkilerimizin olabilecek en iyi hali, en hassas teraziyle ölçülmüş gibi dengede olmasıdır. Fakat bu ideale ne günlük hayatımızda ne de ilişkilerimizde ulaşabiliyoruz. Bu aşk savaşında, hep bir taraf yöneten diğer taraf ise yönetilen oluveriyor.

Peki sen, ilişkide yöneten misin, yönetilen mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını öğrenelim.

3. Aşağıdaki görsellerden hangisi sana 'huzur'u çağrıştırıyor?

4. Sence aşk gerçekten var mı?

5. Gittiğiniz yerlerin, dinlediğiniz şarkıların bir anısı oluyor mu senin için yoksa böyle şeylere fazla dikkat etmiyor musun?

5. Gittiğiniz yerlerin, dinlediğiniz şarkıların bir anısı oluyor mu senin için yoksa böyle şeylere fazla dikkat etmiyor musun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlişkide senin için telafisi olmayacak şey nedir? İyi düşün.

7. Sence aşk, savaşmak mıdır barışmak mı?

8. Ön planda olmayı seven biri misin?

9. Tartışmaları çıkartan taraf genellikle sen misin?

Sen İlişkide Yöneten Tarafsın!

Sen ilişkinin bütün denge tahtalarını eline almışsın bile! Bu terazide, ağır basan sensin. Karşı taraf senin değer yargılarına, verdiğin kararlara ve kişiliğine göre hareket etsin istiyorsun. Bunun aksi bir durumda kolaylıkla sinirlenebilen birisin. Evren de sanki seni sınar gibi karşına hep senin bu toksik yanını ortaya çıkartmanı sağlayacak kişileri yolluyor hayatına ve kendini hep zehirli ilişkilerin içinde buluyorsun. Genellikle ikiniz de inatçı oluyorsunuz. Fakat senin artık aşk, meşk işlerinde sabrın pek kalmamış. Yapılan yanlış ağırsa, kolaylıkla o kişiyi hayatından silebiliyorsun. Hatta hata bazen sende olsa da, bunun farkına vardığında bile domine edici gücünü ezdirmek istemediğin için, geri adım atmıyorsun. Sen yalnızca kişiliğinle değil, ilişkinle de ön planda olmayı seven birisin. Çevreniz, sizin ilişkinize saygı dumalı sana göre, bunun için elinden geleni yapıyorsun. Çünkü bu yönetici yapın, yalnızca ilişkine değil çevrene de etki ediyor ve kontrolü eline almak istiyor. Başkalarına güvenmek senin için oldukça zor; onlar senin kadar doğru bir karar veremeyeceklermiş gibi geliyor sana, buna sevgilin de dahil. Sana da anlattığımız gibi, sende kesinlikle yöneten kişi olma eğilimi var :)

Sen İlişkide Yönetilen Tarafsın!

Sen ilişkinin yönetilen tarafısın. Küçük bir sandalın, suların arasında süzülüşü gibi, yönlendirilmeyi seviyorsun. Karşı tarafı denizin belliyorsun; onun kollarına sarılı olduğun sürece, hırçın dalgalar da kasırgalar da sana zarar veremezmiş gibi geliyor. Kalbin, sevgiye çok aç. O yüzde azıcık bir sevgi kırıntısının peşine takılabilecek bir serçeye dönüşmüş. Ufacık bir sevgi kırıntısı sana aylar boyu yetiyor üstelik, fazlasında hiç gözün yok.Karşı taraf, seni aşk oyunlarıyla kolaylıkla etkisi altına alıp, yönetebiliyor. Aşk için, gururunu bile yerler altına serdiğin olmuş. Somut şeylerdense, soyut şeyler ve onun sana hissettirdikleri senin kalbini daha çok kırıyor. Belki bir aldatılmayı affedersin, ama gözünün içine bakıp 'seni seviyorum' yalanını söyleyen birini kolay kolay affedemezsin. Yaşanmışlıklar senin için çok önemli. Anılarına tutunup yaşayan insanlardansın. Geçmişten gelen ufacık bir anı, seni o gün dünyanın en mutlu insanı da yapabilir, en bedbahtı da. Ki genel olarak kötü etkiler. Çünkü her ne kadar çevrene gülücükler saçsan da melankoliye biraz meyilli bir yapın var. Kendine bu kadar kolay kıyabilirken, karşındakinin parmağına ufacık bir iğne batsa kahroluyorsun...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
25
9
7
7
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
imdat can yucer

yönetilen tarafmisim benlik sorun yok işime gelir

Gizem Yenikler

Sen İlişkide Yönetilen Tarafsın!

ömer

Sen İlişkide Yöneten Tarafsın! Yönetilen kahpe çıkınca yönetici napsın