Görüş Bildir
Haberler
Senin Libidonu Arşa Çıkaracak Kokuyu Söylüyoruz!

etiket Senin Libidonu Arşa Çıkaracak Kokuyu Söylüyoruz!

Ema
28.01.2022 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkesin kendine göre libidosunu tetikleyen faktörler vardır elbet. Peki seni en çok etkileyen koku hangisi? 

Cevap bu testin sonunda...

1. Lütfen cinsiyet kimliğinizi belirtiniz.

2. Bir de yaşını söyler misin?

3. Hangi mevsim sana daha çok hitap ediyor?

4. Peki sen gündüz insanı mısın gece insanı mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Bu yiyeceklerden hangisini daha çok seversin?

6. Parfüm seçerken en çok dikkat ettiğin şey nedir?

7. Flörtünle / partnerinle nerede olmaktan daha çok hoşlanırsın?

8. Son olarak partnerinden en öncelikli beklentin nedir?

Çiçeksi kokular

Sen kesinlikle çiçeksi kokulardan hoşlanıyorsun. Karşı cinsin kibarlığı ve narinliği senin ilgini hemen çekiyor. İlkbaharı ve mutluluğu hatırlatan bu kokuları duyduğunda kendinden geçiyorsun desek yeridir. Karşı cinsin kendini nasıl tanıttığı senin için çok önemli. Çünkü sen de kendini en iyi şekilde ifade edebilmek için uğraşıyorsun. Kendine gerçekten özen gösteriyorsun. Partnerinin baharı hatırlatan kokusu da seni kendine çekiyor ve ayaklarını yerden kesiyor.

Meyveli kokular

Verdiğin cevaplara bakılırsa sen kesinlikle meyveli kokulardan hoşlanıyorsun. Cıvıl cıvıl, hareketli bir kişiliğin var ve partnerinde de aynı coşkuyu görmek istiyorsun. Çünkü sen hayattan zevk almayı çok iyi biliyorsun ve birlikte olacağın kişinin de en az senin kadar neşeli olmasına belki de hiç fark etmeden oldukça önem veriyorsun. Bu yüzden ne zaman bir meyveli koku duysan ilgini oraya veriyorsun.

Odunsu kokular

Senin libidonu en çok odunsu kokular yükseltiyor. Maskülen tavırlardan ve biraz gizemden hoşlandığını itiraf edelim. Ne zaman birisinde bu kokuyu duysan kendinden geçiyorsun ve tatlı hayallere dalıyorsun. Genellikle ağır başlı ve mantığınla hareket eden biri olduğunu da söyleyebiliriz. Bu yüzden karşındaki kişiden de aynı tavırları sergilemesini bekliyorsun ve kararlı insanlardan hoşlanıyorsun.

Baharatlı kokular

Sen baharatlı kokulara karşı koyamıyorsun. Biraz daha ağır kokulardan ve oryantal esintilerden hoşlanıyorsun. Bu kokuları duyduğundan da hemen ilgini o kişiye odaklıyorsun. Gerçekçi hedefler koymayı ve onlara uğraşmak için çabalamayı sevdiğini söyleyebiliriz. Kendinden emin tavrın baharatlı kokulara karşı oldukça hayranlık besliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
11
10
5
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Odunsu kokular Odunsu kokular Senin libidonu en çok odunsu kokular yükseltiyor. Maskülen tavırlardan ve biraz gizemden hoşlandığını itiraf edelim. Ne zaman ... Devamını Gör

cansu ersan

Aynen ağır başlı biriyim

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Baharatlı kokular Sen baharatlı kokulara karşı koyamıyorsun. Biraz daha ağır kokulardan ve oryantal esintilerden hoşlanıyorsun. Bu kokuları duyduğundan da he... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Baharatlı kokular