Görüş Bildir
Haberler
Senin Kalbini Neden Kırıyorlar?

etiket Senin Kalbini Neden Kırıyorlar?

Senin kalbini neden kırıyorlar? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, herhangi birine kırıldığında direkt söyler misin yoksa davranışlarınla mı belli edersin?

4. Peki ilişkilerinde karşı tarafa karşı büyük güven duygusu hisseder ve bunu belli eder misin?

5. Diyelim ki; en yakın arkadaşının en zor anında yanında oldun fakat o senin zor zamanında yanında olmadı. Ne hissederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatınla ilgili önemli kararlar alırken arkadaşlarının veya ailenin söylediklerini dikkate alır mısın?

7. Ve son olarak, daha önce küs olduğun ve hala barışmadığın bir arkadaşın var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Ne olursa olsun zaten o beni seviyor." diye düşünmeleri!

Genelde değer verdiğin, gözlerini gözlerinden alamadığın, her daim mutlu olmasını istediğin insan var ya en çok o kırmış kalbini! Yüzünün gülmesi ile dünyaların senin olduğu o insan sana şimdi acıdan başka bir şey vermiyor. Sen onun için elinden geleni yapan, kendinden yeterince ödün veren ve onun mutluluğu için elinden geleni yapan bir insan olmuşsun. Aşkın için çabalamış, gururunu ayaklar altına almış her şeyinle gitmişsin. Aşkı iliklerine kadar hissederken, o seni hiç beklemediğin yerden kırmış. Bunun sebebi senin her zaman onu seveceğini, ne olursa olsun yanında olacağını düşünmesinden kaynaklanıyor olması. Sende ona dair ne varsa yok etmiş. Önceden tek bedende bir ruha sahipken şimdi yapayalnız kalmışsın. Yaptığı her şey artık bir cam kırığının verdiği acıyı vermekten başka bir şey yapmıyor. İçinde ona karşı söylemek istediğin o kadar çok şey var ki ama nafile. Ne seni anlayacak ne de kırılan kalbini onaracak. İşte tüm bunlar senin kalbini kırmaya yetiyor. Ona dair aşka dair olan bütün inancını alıp gitti. Geriye sen ve kırılan kalbin kaldı. Şimdi ne yöne gideceğini bilemeden öylece bekliyorsun. Ne başkasına gitmek istiyorsun ne de bir başkası gelsin. O kadar yorulmuş ve bitmiş bir haldesin ki.,, Parmağını kıpırdatacak halin yok. Ne desek nafile ne desek anlamsız. Ama şunu sakın unutma! Sen her şeyden ve herkesten önemlisin. Her şeyin ilacı zamandır. Zamanla kalp iyileşir ve yolunu bulursun. Yeter ki içindeki umudu asla ama asla kaybetme!

Herkesi kendin gibi saf ve iyi zannettiğin içi kalbini kırıyorlar!

Bunca zamandır içini döktüğün, kendini emanet ettiğin, canından kıymetli can dostun! Yıllardır her şeyini paylaştığın dostun kırdı en çok kalbini! Güvendin, o bana yanlış yapmaz dedin. O beni herkesten korur, haddini bildirir dedin. En çok o sever, kardeşi gibi görür beni dedin. Her anında yanında oldun, derdine dert, mutluluğuna mutluluk kattın. Beklentisiz, tıpkı kardeş sever gibi sevdin onu. Fakat senin güvenini çok kırdı. Hiç beklemediğin bir insandan bunları görmek güveninle birlikte kalbinin de kırılmasına sebep oldu.  Evet şu zamana kadar kalbin çok kırıldı. Hem de birçok kişi tarafından. Ama kimse kalbini bu kadar kırmamıştı. Bunun en büyük sebebi de herkesi kendin gibi zannetmen. İnsanlar sana ne yaparsa yapsın hep iyilikle yaklaşmandan kaynaklanıyor. Şimdi kime güveneceğini bilmez bir haldesin. Hatta bundan sonra şu hayatta kimseye güvenmeyeceğini anladın. İçindeki o iyi ve masum duyguyu öyle bir yok ettiler ki, sen bile şaşıp kaldın. Ama hayatın acı gerçekleri işte. Dost dediğin gün geliyor düşmana dönüşebiliyor. Ama sen o kadar güçlü ve dayanıklısın ki, bunun da üstesinden gelebileceğini düşünüyoruz. Kalbinin kırıklarını tek başına da onarabilirsin. Hayat sürprizlerle dolu. Bir gün en güzel hediyeyi belki de sana verecek. O yüzden her ne olursa olsun umut dolu olman dileğiyle!

Etrafındaki insanların umarsızlığı!

Senin kalbini kıran şey aslında etrafındaki insanların bu kadar umarsız olması. Sen onların mutluluğu için çabalarken, onların bu kadar düşüncesizce davranması senin kalbini kırıyor açıkçası. Özellikle en yakınım dediğin kişinin bile seni tanımasına rağmen bazen üzücü sözler sarf etmesi daha da koyuyor. Sen o kadar narin o kadar düşünceli bir insansın ki en ince ayrıntıyı bile düşünürsün. Karşındaki insan kim olursa olsun sözlerini itinayla seçersin. 'Aman yanlış anlamasın' diye diye insanlar seni kırdı. Acaba artık insanları değil de kendini mi önemsesen. Kim sana nasıl gelirse sen de ona göre gidersin. Bu en yakının olsa dahi. Daha fazla üzülmek istemiyorsan içindeki o pamuk kalbi herkese gösterme deriz. Çünkü bunu gören insanlar senin bu yanını kullanmak için can atıyor. Ne yazık ki herkes senin gibi iyi kalpli ve düşünceli değil. Herkesin kendince bir çıkarı oluyor işte. Buna izin vermemek için içindeki güzelliği sadece çok güvendiğin insanlara göster. İşte o zaman gerçekten mutlu olursun.

İnsanlara gösterdiğin çabanın karşılığında kötülük görmen!

Senin kalbini etrafındaki her şey, herkes kırmış. Gerek ailen gerek arkadaşların gerek aşık olduğun kişiler... Herkes birer birer götürmüş senden. Ama sen her şeye rağmen yine dimdik ayakta durmayı başarmışsın. Sanki hiç kırılmayan, sert bir yapın varmış gibi duruyorsun. Fakat bir bilseler kalbinde ne kadar kırık olduğunu şaşıp kalırlar. Bazen düşünüyorsun, insanlar neden bu kadar kötü diye. Tabii yanıt bulamıyorsun. Çünkü kötü olmak için bir neden yok. Sen ailene herkes gibi çok değer veriyorsun fakat bazen seni anlamadıklarını düşünüyorsun. Bu da seni zaman zaman yıpratıyor. Sen ne kadar çaba göstersen de bunu görmemeleri seni içten içe üzüyor. Tabii birde bunun yanında en sevdiğin güvendiğin arkadaşlarının arkandan işler çevirmesi senin kalbini epey kırıyor. Sen onlara değer verdikçe onlar sana tuzak kurmaktan asla vazgeçmiyor. Sen de kendi içine kapanmış kimseden minnet duymuyorsun. Çünkü alacağını fazlasıyla aldın bu kadarı yeterli. Tüm bunların yanında kalbinde hala yaşattığın birisi var. Her ne olursa olsun, hayatına kim girerse girsin bir türlü atamıyorsun. Sanki oraya yerleşmiş ve bir daha kimse çıkaramayacak gibi. Senin kalbini çok kırmış, çok ağlamışsın ama hala seviyorsun. Ama merak etme en kısa seni her şeyden çok seven o kişi karşına çıkacak.Ve çok mutlu olacaksın. Bizden söylemesi. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
799
268
98
79
73
45
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beril Ceylandağ

YETER LAN HER ŞEYİ BİLDİ OHA YA NASIL OLUR.

Ezgi Akturk

"Ne olursa olsun zaten o beni seviyor" diye düşünmeleri... 😒

Gizem Yenikler

Herkesi kendin gibi saf ve iyi zannettiğin içi kalbini kırıyorlar!